Neřekl mi, že praskla guma?

Anonymní
18.4.25 11:04

Neřekl mi že praskla guma?

Před tydnem měla sex s chlapem na hotelu(hele za prachy, videli jsme se poprvy). No zpetne jsem si par dni dni poté říkala, jestli náhodou nepraskla nebo nějak nezklouzla guma😁 🙄bylo to drsny a udělal se do me s gumou (zepředu). Pak ho vytahl a jak si tu gumu sundal a hodil na zem a sel do sprchy mi přišlo, ze v ni nic nebylo 🤔. Chlap prece plnou gumu jinak hodi do koše, ne na zem. Jak je možný ze byla prazdna? A cely večer ze me pak něco občas teklo, jakoby “vyhrklo”🤔. to by jako nerekl? byl v pohodě..nebo předstíral ze se udělal?
Je to fakt divny. Vsak to musel vedet. Mne v tu chvíli neprislo, ze je problém, to až zpetne. Ale jak si stahoval tu gumu, tak mi nepřišla ze byla praskla, ale díra tam někde byt mohla. Ale jakto, ze byla prazdna, když ji hodil na zem. Jinak měl trochu problém ze mu prestal stat při prvním cisle, tak jsme přestali, pak nova guma a bylo to hodne drsny a tvrdý, to mi přišlo, ze se udělal. Gumy byly moje, ale to byly ještě nějaké z domu nerozbalene asi rok stare 🤷‍♀️. Hlavně to bylo zrovna cca v plodnych dnech. Ms jsem měla od 28.3. a tohle bylo 10.4.

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Reakce:

Velikost písma:
1786
18.4.25 11:09

A ptáš se na co? Maximálně tě zbouchnul a jestli prcas za prachy, tak to ber jako pracovní úraz :roll:

• načítám...
2497
18.4.25 11:09
@Anonymní píše: Více

Díky, že jsi se svěřila. Odpouštím ti, že se zivíš sexem. 🕍

• načítám...
Anonymní
18.4.25 11:10
@Heduš Homolková píše: Více

No tak to je dost velkej problém. Ptám se na to, jak to je možný, ze ta guma byla prazdna. Na druhou stranu jak by mohl byt takový z+mrd, ze by mi to umyslne nerekl. Abych si tehdy koupila prášek po

Příspěvek upraven 18.04.25 v 11:12

• Upravit
5019
18.4.25 11:11

Tak to se ti možná zase tolik ten sex za prachy nevyplatil… Dej tomu čas a uvidíš. Když nebudeš těhotná, tak si po 3 měsících zajdi na test na pohlavní choroby. :nevim:
Jinak chlap je dost čuně… Ty jsi asi moc nezajímala. Byl rád, že si užil, tak proč by řešil gumu. :think:

• načítám...
1786
18.4.25 11:11

My ti u toho nesvítily, tak netušíme jestli bylo něco v gumě nebo ne :roll:

• načítám...
40418
18.4.25 11:14

Prostě se neudělal…

Chlapi nejsou stroje, nemají vždycky ejakulaci.

To bys měla jako profisouložnice snad vědět, ne? :nevim:

• načítám...
1079
18.4.25 11:14
@Heduš Homolková píše: Více
:mrgreen: :palec: :D
  • načítám...
9018
18.4.25 11:15

Každé povolání nese určitá rizika. Ve tvém případě je riziko jasné.
Tak se modli, aby mu jen uvadnul a nedokončil. Jinak můžete společně tlačit kočárek místo placených dostaveníček na hotelu.

• načítám...
8518
18.4.25 11:16

Tak hlavně ať jsi něco od něj nechytla :roll: plus případné těhotenství no

• načítám...
1079
18.4.25 11:20

Teda aby štětka řešila na webu pro matky obsah šprcky a morální úroveň zákazníka to se může stát opravdu jen tady.
Dost jsem se nasmála :mrgreen:

• načítám...
Anonymní
18.4.25 11:25
@Kelsey1 píše: Více

Není to povolání, dělám to hodne příležitostně. No praveze jak ho vytahoval, tak uvadlej nebyl. Ze by přestal kvůli tomu. A nesedí mi to na to, jak to bylo drsny, ze by se neudelal

• Upravit
Anonymní
18.4.25 11:30

Jinak není chlapek anonymní, po vygoogleni jeho čísla sem zjistila celou jeho totožnost, firmy atd..až se kdyžtak tesi, jestli to vědomě nerekl

• Upravit
1079
18.4.25 11:30
:mrgreen: :lol: :pankac:
  • načítám...
129
18.4.25 11:37

Může se stát, že se udělá a nestrika, prostě není ejakulát. Děje se to například u alkoholiků. A nebo se to může stát naprosto normálně. A nebooooo se neudělal 😅

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová