Vyhrožování od bývalého partnera. Bojím se zase normálně žít.

7
18.4.25 09:27

Vyhrožování

.

Příspěvek upraven 18.04.25 v 14:13

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
33650
18.4.25 09:39
@Ellenx píše: Více

Jako ze zabije tebe? Pise ti to, nebo jen rika? Jestli pise tak vse ukladej. Jestli neda pokoj, tak pak policie, ale to mu tak mozna domluvej a nic z toho. Asi by mohl vic pomoct treba nejaky kamarad, co by mu vysvetlil jak se ma chovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1972
18.4.25 09:40

Veškeré výhrůžky smrtí a vlastně všechno si dokumentuj, nahrávej, ukládej. Může se ti to hodit, pokud by došlo na policii.
Důležité je neodepisovat, neudržovat kontakt, nenechat se zatáhnout do debaty. Nic. Prostě ignorovat, ignorovat, ignorovat.

A pokud budeš mít důkaz, že ti vyhrožuje smrtí, klidně bych šla na policii a taky žádala zákaz přiblížení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
86
18.4.25 09:44

Pokud ťi vyhrožuje smrtí tak je to trestný čin. Zašla bych na policii. Nikdy nevíš co takového člověka napadne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
18.4.25 09:56

Bohužel do SMS píše kulantně, aby to nebyla přímá výhrůžka. Smrtí vyhrožoval do očí a já byla úplně paralyzovaná, že jsem nebyla schopná sáhnout po telefonu. Na zprávy vůbec nereaguji. Ale jak dlouho toto může trvat? Přeci se nebudu stále skrývat? Dcera je u otce, takže v bezpečí, ale já musím začít od příštího týdne fungovat. PČR bohužel bez důkazů nic neudělá, jen by si ho prý pozvali k výslechu. Ale je to člověk, co si z autorit nic nedělá. Ze začátku skvělý chlap a pak se z něj vyklubal sociopat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1972
18.4.25 10:02

@Ellenx
Dle zkušenosti to přestane až si najde jinou babu a začne se soustředit na jinou oběť. Ale jinak to může být v rámci týdnů, měsíců i let. Záleží, jak velký je to magor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33650
18.4.25 10:08
@Ellenx píše: Více

Hodně blbá situace teda. Myslíš že by byl fakt schopnej ti ublížit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
18.4.25 10:28

@arinecka Myslím, že ano. Když má vztek, tak je nevyzpytatelný a až teď jsem se dozvěděla, že bývalé partnerky dokázal uhodit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
18.4.25 10:31

Hovořila jsem s Bílým kruhem bezpečí, psycholožkou, krizovou interventkou i s policií. Dodržuji vše co mi poradili. Ale je to strašně těžké a psychicky jsem na dně. Chci svůj život zpět a nevím jak na to. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
18.4.25 10:31

@Tayen To zní děsivě :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6386
18.4.25 10:37

Sverila ses otci tveho ditete? Nevzal by vas na cas k sobe?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
18.4.25 10:46
@Anonymní píše: Více

Ano, prý mám s někým při příchodu i odchodu z domova telefonovat s někým, mít heslo, které řeknu v případě jeho přítomnosti a ten na telefonu bude hned posílat ke mně policii. Ale představa žití ve strachu mě úplně táhne dolů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
86
18.4.25 10:48

@Ellenx chápu něco podobného mám za sebou u mě to teda nebylo vyhrožování smrtí, ale jiné výhrůžky. Ve skutečnosti nic se nenaplnilo. Ale každý je jiný. A trvalo to cca rok teď mám už 2 měsíce snad klid. Doufám, že už mě nic podobného nepotká. Bylo to hodně psychicky náročné. Jediné co v mém případě zafungovalo, že jsem ho upozornila na to jestli nepřestane tak zajdu na policii. A zatím je klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí