Neříká si
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Promiň ostatním příbuzným je po tom kulový…
taky bych to zkusila bez kalhotek - a dala nočník na dohled. Dcera mojí kamarádky si začala říkat ve třech letech, do té doby měla plíny, protože ze záchodu i nočníku měla hysteráky - a to jí nenutili a nervali se s ní a necpali jí na záchod - vím že to je něco jiného ale ona k tomu dospěla pak sama a začala si říkat z ničeho nic ![]()
Pokud máš pocit že by to mohlo být neurologický nebo urologický problém, tak se poptej u dr.
Neboj, to zvládnete ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kdochcekam snažím se:-)už to fakt nijak nekomentuju jen jí pošlu at se jde převléct…proti chození na záchod nic nemá to si dojde a opravdu už to zvládáme, že když jí pošlu nepočurá se celý den…ale kdybych jí neposlala ona si sama neřekne..na záchod chodí docela ráda dává si prkýnko..ručičky si pak umye taky ráda teď jí nechávám se i utírat protože už je velká, ale maminka pak zkontroluje..dřiv remcala teď už tohle všechno jde bez keců…
no ono nejhorší je její prbabička ta za ní dojde klidně za hoidnu a řekne ty ses počurala fuj to je ostuda..jeto babička partnera už sem jí to říkala několikrát, že to nemá smyssl říka, at to neříka, že jí to akorát stresuje a že se to pak nenaučí…pořád říká jak její děti o roka…jinak všichni to tak nějak prřecházejí kromě jeho sourozenců to jsou ještě děti a ty to taky komentujou…a tatínek taky není schopnej to pochopit, že má raději mlčet, že to fakt nemá smysl…
@doraz na dr. čekám až jí budou 3 už jsem jí to říkali spíš jen tak mezi řečí, že asi budem potřebovat nějaká vyšetření…že to zatím nezvládá..
taky doufám, že i kdyby tak ve školce paní učitelka ty mrnousky fakt bude posílat třeba pravidelně…ona určitě bude chodit zatím jen na ráno..tak to snad bude zvládat kdyby si ještě neříkala:-)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zdravím zde přítomné maminky a doufám, že se mi dostane nějaké rady. Synovy je 4,5 a máme veliký problém se stolicí i s čůráním. Bohužel jak již název skupiny zní neumí si říct. Měl by na stoupit v září do školky, ale z důvodů toho, že nosí stále plýny ho nevezmou. Zkoušíme klasické kalhoty, ale bohužel se vždy počůrá nebo pokaká. Když se ho zeptám zda nepotřebuje jedno nebo druhé odpoví mi, že nepotřebuje. Bohužel uběhne cca 5 min a syn je počůraný. Nevím jestli to necítí, že potřebuje na toaletu nebo už vážně netuším. Byly jsme i u lékaře kde nám doporučila další vyšetření. Již jsem v této situaci velmi bezradný. Děkuji všem za radu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit