Neroste jak má

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Aki
1280
9.12.05 19:23

Hodně o všem přemýšlím a vaše příběhy mi pomáhají i trošku stresují, že nedělám všechno, co bych měla.
Moje poslední rozhodnutí je takovéto: minimálně se hýbu, beru prášky tak jak mám a nechávám se obskakovat od skvělého manžela. Kupodivu se cítím dobře (asi ta pozitivní energie od vás - díky), bříško mě nebolí a hlavně se nestresuju, což je asi nejdůležitější. Dívám se na celou situaci tak, že jestli je něco špatně, tak mi v tak raném těhu nepomůže žádný doktor a pokud to má vyjít, tak to s pomocí těch všech prášků zvládneme. K doktorovi půjdu až v pondělí (pokud se něco nepřihodí) a jestli mě pošle do nemocnice, tak se tam nejdřív nechám vyšetřit (i kdybych jim měla zapřít pravý důvod příchodu).

Asi se na všechno dívám „fatalisticky“, ale to je asi to, co mě drží na vodou. Pevně věřím, že když se mi podařilo otěhotnět na „první úlet“, do roka (dvou) se to podaří znovu. A to už budu brát aspoň měsíc předem listovku a dám se celkově do pořádku.

Často si hladím bříško, myslím na miminko a posílám mu svou lásku, doufám, že to všechno bude mít šťastný konec. Zařekla jsem se, že už brečet nebudu, na to mám času dost, kdyby…
Díky za vaše příspěvky, dodávají mi sílu, ale někdy i rozpláčí.
 Aki

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aki
1280
12.12.05 09:52

:) Ahoj!

Dneska bilo srdíčko o 106 , trošku porostlo mimi i gestační váček, který je ale pořád dost malý. Doktor mě teda na revizi neposlal , zato mi vzal těhotenské odběry a prý se do 12tt uvidí, ale „mělo“ by to být v pořádku.

Tak doufám, že je všechno v pořádku a zařadím se do zástupu mamin, jejichž těhu ze začátku nevypadalo růžově, ale i tak mají zdravé miminko.

Beru dál Duphaston, Ascorutin a magnezko a ležím. Dál mi dr. předepsal jen Duphaston. Na kontrolu příští pondělí.

Díky za podporu a možnost podělit se o své starosti a momentálně i radosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
585
12.12.05 10:25

Aki, jsem ráda, že ti můžu gratulovat jako první, a věř, že je to od srdíčka! Držíme palečky, dávej na sebe pozor a dej zase vědět

Archienka + Danielka 28tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3025
12.12.05 10:31

Aki, já myslím, že to bude naprosto v pořádku, srdíčko buší, takže miminko to určitě nechce zabalit! Přeju vám oboum hodně zdraví a už žádný doktorský strašení!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2239
12.12.05 10:58

No, vidis jak ti zacina pekne rust…Nekdy to tak proste byva…

Terik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1242
12.12.05 10:58

To je silný mimi :! :! :! Já říkala, že se snaží, aby vám udělalo radost :) Pevně doufám a především přeji, ať tento příběh skončí voňavým uzlíčkem v tvé náruči :wink:

Mirka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
460
12.12.05 11:13

Velikánská gratulace, teď už bude určitě všechno v pořádku. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
12.12.05 11:53

:-)

Obrovská gratulace :-) ja to vedela, ze se mimco, hned tak nevzda.
Jen tak dal:-)
tulipanek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
12.12.05 12:18

Super, tak vidis. Gratulujeme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jaa
1150
12.12.05 13:57

MOC gratulujeme!!! Přejeme Tobě i miminku hóóóódně síly a hezky odpočívejte:O)))
 Jaa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2901
12.12.05 14:45

HURAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA:)))

Miminku i Tobě přejeme hodně síly a ať to jde všechno, tak, jak má!

Baghira a Eliška

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
625
12.12.05 16:30

Super!!! Moc držím palce, gratuluju a hned taky ťukám na dřevo, abychom to nezakřikly. Zdravím bojovníka! Opatruj se.

Jana+Kačenka za 3 dny 1 rok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
459
12.12.05 18:07

Super! Přeji zdárný průběh celého zbytku těhotenství!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1121
12.12.05 19:34

Božínku, to byla detektivka, ještě teď mám husí kůži, Aki, neboj se, mně strašily při každém těhotenství, opravdu a dnes mám 4 krásné a chytré dcery /jedna má dva měsíce/, při té poslední mi dokonce doktorka řekla, že mám sice gestační váček, ale plod tam bohužel nevidí, ať se připravím na nejhorší!!! Byly to hrozné nervy, ale stálo to za to. Tak to hlavně nevzdávej, pěkně lež a nepodléhej panice z doktorských řečí, já to fakt nechápu, místo povzbuzení budoucích maminek takové nervy, snad na to mají školení, nebo co. To se už snad vidí jen ve filmech, že říká doktor mamince - gratuluji, jste těhotná!!!
Takže, já gratuluji, držím palce a věřím, že to dobře dopadne a přeji hezké svátky!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1376
13.12.05 12:02

Aki-to je skvele, mam obrovsku radost a prajem krasny zbytok tehotenstva!!! opatruj sa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí