Nerozkouše maso
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
@sladke-mameni píše:
Můj syn to nerozkouše ani teď a to je mu 28m
A jak to děláš, mixujes? A občas to zkusíš?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A má už vzadu všechny zuby? Jako ono kolikrát s hovězím a vepřovým mám problém i já natož malé dítě ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ani nemixuju, spíš dělám masové vývary a taky mleté maso mu docela jde. Zas mi krásně jí zeleninu a luštěniny v polévkách takže se je snažím dělat z masového vývaru ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kriss Tina
To taky může být, můj v 28m ještě ty poslední stoličky nemá žádné, takže 4 zuby ještě chybí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mému lehce hypotonickému synovi to taky trvalo dlouho. Mixovala jsem skoro do dvou let masa. Po druhém už se rozkousal, ale stejně nemá v oblibě rohlíky, zobne do toho párkrát a odloží, že by snědl krajíček chleba, to ne. Musí to mít na čtverečky a stejně nikdy nesní vše. Je drobnější, 13 Kg 2 roky a 9 měsíců. Maso už pěkně pokouše, když má hlad, ale je vybíravý a co se musí víc kousat a není hlad, tak to prostě odloží. A naplnit pusu a vyplyvnout, to známe taky, ale už to dělá málokdy. Já si myslím, že do puberty ho to přejde. ![]()
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Mému lehce hypotonickému synovi to taky trvalo dlouho. Mixovala jsem skoro do dvou let masa. Po druhém už se rozkousal, ale stejně nemá v oblibě rohlíky, zobne do toho párkrát a odloží, že by snědl krajíček chleba, to ne. Musí to mít na čtverečky a stejně nikdy nesní vše. Je drobnější, 13 Kg 2 roky a 9 měsíců. Maso už pěkně pokouše, když má hlad, ale je vybíravý a co se musí víc kousat a není hlad, tak to prostě odloží. A naplnit pusu a vyplyvnout, to známe taky, ale už to dělá málokdy. Já si myslím, že do puberty ho to přejde.
Eh díky, máme doma asi stejné exemláře, akorát ten můj hypotonii nemá, tak maximálně má hypotonickou pusu:D Máme 11 kg. Tak snad ho to přejde:D
- načítám...
- Citovat
- Zmínit