Nervozita do prehlídky

8698
31.1.12 17:05

nervozita do prehlídky

Ahojky :mavam: chci se zeptat jak to zvládate s časem,pred prehlídkou? ja su nervozni… su v 17tt a zatím nemám bríško ale ani žadne štouchance od malej.. a dost ma to trapy že nevím jestli je v bříšku v pohode,čekat do dalšího mesíce na prohlídku ma neba :zed: chtela sem si koupit angelsound at vím že náš andílek je v pořádku :andel: ale manžel je zásadne proti tomu,vraj to malej škodí tolik ultrazvuku,pomozte jak to mám vydržet. Dekuju všem a omlouvám se za malé chyby v pravopisu učím se česky psát :oops: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1505
31.1.12 17:17

nevím jestli uklidním, ale já se hrozně hlídala :lol: na každém UTZ jsem byla nervozní, jestli je vše v pohodě, před každou prohlídkou jsem se bála, že objeví něco strašného :zed: prostě prdlá … ale má to takhle hodně maminek, tak buď v pohodě, nejsi v tom sama :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
710
31.1.12 18:52

Holky, kdyby nám to bylo jedno, myslíte, že bysme byly normální? Vždyť je přece krásné, bát se o naše děti ještě dřív, než se narodí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1505
31.1.12 20:52
tomikadze píše:
Holky, kdyby nám to bylo jedno, myslíte, že bysme byly normální? Vždyť je přece krásné, bát se o naše děti ještě dřív, než se narodí…
to jsi napsala moooc pěkně :kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2120
31.1.12 21:28

ahojík…já jdu na kontrolu ve čt - budu 7+0 a dnes mi nevlastní ségra řekla,že jí to nevyšlo… :-( tak se bojím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8698
2.2.12 16:39

Dekuju.. takže nejsem sama srachem propadená :oops: ja du na kontrolu až 13.teho a porad premyšlim či je vse ok,a žadne problemy.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2120
2.2.12 19:51
Hana89 píše:
Dekuju.. takže nejsem sama srachem propadená :oops: ja du na kontrolu až 13.teho a porad premyšlim či je vse ok,a žadne problemy.. :think:

já byla dneska, vše v pořádku, máme už 1,6 cm :-) a jdu na kontrolu opět 13.2. :-) takže půjdeme ve stejný den :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8698
2.2.12 19:56
Adriapia píše:
Hana89 píše:
Dekuju.. takže nejsem sama srachem propadená :oops: ja du na kontrolu až 13.teho a porad premyšlim či je vse ok,a žadne problemy.. :think:
já byla dneska, vše v pořádku, máme už 1,6 cm :-) a jdu na kontrolu opět 13.2. :-) takže půjdeme ve stejný den :-) [/ci
Adriapia píše:
Hana89 píše:
já byla dneska, vše v pořádku, máme už 1,6 cm :-) a jdu na kontrolu opět 13.2. :-) takže půjdeme ve stejný den :-)

Tak to je fajn. :kytka: jo ja už se na 13.2 hodne moc teším už to snad ani nevydržím.. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8698
3.2.12 16:25
Adriapia píše:
Hana89 píše:
já byla dneska, vše v pořádku, máme už 1,6 cm :-) a jdu na kontrolu opět 13.2. :-) takže půjdeme ve stejný den :-)

Adri a kolkátem si? :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2120
3.2.12 17:57
Hana89 píše:

no já jsem dnes 8+1 tt :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8698
3.2.12 23:22
Adriapia píše:
Hana89 píše:
no já jsem dnes 8+1 tt :-)

aha tak to jo a to chodíš na kontroly každej druhej týden? :think: víš že si byla ted a deš aj 13teho? :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2120
4.2.12 09:54

jdu na krev a mám přijít, doktor mě radši hlídá (měla jsem předtím mimoděložní, tak jestli je tam nějaké větší riziko zamlklého těhu, nevím)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8698
4.2.12 11:46
Adriapia píše:
jdu na krev a mám přijít, doktor mě radši hlídá (měla jsem předtím mimoděložní, tak jestli je tam nějaké větší riziko zamlklého těhu, nevím)

aha tak to jo, to je fajn,že si takhle pod kontrolou,a si na nemocenskej? :roll: neboj vše bude v pořádku uvidíš,13.2 si napíšeme co na kontrole ju? :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2120
4.2.12 18:57

nepracuju, tak bohužel/bohudík nepotřebuji neschopenku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8698
4.2.12 20:20
Adriapia píše: