Neschopenka a nástup na mateřskou

Napsat příspěvek
Velikost písma:
101567
26.3.13 12:30

@valina1 Jojo, těch 30 dní je na všechno… a holt ani na OSSZ nemůžou za to, že je účetní lempl, ale většinou tyhle pozdní dělají rychle ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5130
26.3.13 12:32

@j.a.n.i1 jasně…nejsem nastvana na ossz..ale na tu situaci…clovek vsechno vcas odevzda a pak nemá měsíc prachy :cert: no tak snad to behem pristiho týdne dojde…to budu mit misto porodnýho :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5130
28.3.13 08:53

@j.a.n.i1 peníze dnes přišly a přišly na dvakrát. ještě jednou díky za radu :kytka:
@Vend nepomůžu- nevyznám se :nevim: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101567
28.3.13 10:33

@Vend Nástup na mateřskou může být kdykoliv v rozmezí 8 - 6 týdnů před TP, ale mě osobně přijde hloupé jít z neschopenky na mateřskou dříve neš těch 6 týdnů před TP.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.3.13 18:38

Mám podobný dotaz, tak nechci zakládat novou diskuzi. Po studiu jsem nastoupila do práce a mám smlouvu jen na půl roku. Zjistila jsem, že jsem těhotná. Nemám teda odpracovaných 270 dní, abych měla nárok na mateřskou. Tahle práce je fyzicky náročná a okamžitě po zjištění se u nás jde na neschopenku. Myslíte, že budu mít tu mateřskou, nebo jen rodičák? Zašla bych si na socku, ale tchýně by se to hned dozvěděla a to nechci :-/

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
31.3.13 18:40

A ještě jsem zapomněla dodat, že máme málo hodin a tzn., že mám kolem 7000,– mzdu. :-/ Takže opravdu nemám představu, jak by ta mateřská byla vysoká, když by to mělo být 70 %. Slyšela jsem, že by mi rozdíl do nějakého daného minima měla doplatit sociálka. Jsem vdaná.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat