Neschopenka a nástup na mateřskou
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@valina1 Jojo, těch 30 dní je na všechno… a holt ani na OSSZ nemůžou za to, že je účetní lempl, ale většinou tyhle pozdní dělají rychle ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@j.a.n.i1 jasně…nejsem nastvana na ossz..ale na tu situaci…clovek vsechno vcas odevzda a pak nemá měsíc prachy
no tak snad to behem pristiho týdne dojde…to budu mit misto porodnýho ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@j.a.n.i1 peníze dnes přišly a přišly na dvakrát. ještě jednou díky za radu ![]()
@Vend nepomůžu- nevyznám se
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Vend Nástup na mateřskou může být kdykoliv v rozmezí 8 - 6 týdnů před TP, ale mě osobně přijde hloupé jít z neschopenky na mateřskou dříve neš těch 6 týdnů před TP.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mám podobný dotaz, tak nechci zakládat novou diskuzi. Po studiu jsem nastoupila do práce a mám smlouvu jen na půl roku. Zjistila jsem, že jsem těhotná. Nemám teda odpracovaných 270 dní, abych měla nárok na mateřskou. Tahle práce je fyzicky náročná a okamžitě po zjištění se u nás jde na neschopenku. Myslíte, že budu mít tu mateřskou, nebo jen rodičák? Zašla bych si na socku, ale tchýně by se to hned dozvěděla a to nechci :-/
- Citovat
- Upravit
A ještě jsem zapomněla dodat, že máme málo hodin a tzn., že mám kolem 7000,– mzdu. :-/ Takže opravdu nemám představu, jak by ta mateřská byla vysoká, když by to mělo být 70 %. Slyšela jsem, že by mi rozdíl do nějakého daného minima měla doplatit sociálka. Jsem vdaná.
- Citovat
- Upravit