Neschopenka na stimulaci vaječníků

Napsat příspěvek
Velikost písma:
linečka
11.2.11 07:51

nejmocnější čarodějkou je každopádně příroda, že, co si budeme nalhávat…kolik je případů, kdy jim doktoři řekli, že děti nebudou a byly…ani doktoří nejsou vševědoucí, tak holky, musíme všechny doufat v přírodu a zázraky :dance:
rajčata? bože co může být v rajčatech špatného? 8-o

• Citovat
  • Upravit
2663
11.2.11 13:24

Na rajčatech určitě nic špatného není,ale prý se jedná o zeleninu s chladnou energií.Patří tam i papriky a brambory.Jelikož je zima,tak by se měly jíst potraviny s teplou energiií,jako třeba dušená zelenina,vařené zelen.polévky,pít zázvorový čaj apod.To nejsem tak chytrá já,ale našla jsem ten článek,je to ve Vlastě č.7/2011. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
linečka
11.2.11 13:32

jojo, tak to taky znám, mám známou léčitelku a ta mluví přesně tak - nic, co chladí organismus, žádné papriky, jogurty atd. místo toho polévky a to co zahřívá, máš pravdu,něco na tom asi bude :-)

• Citovat
  • Upravit
168
18.2.11 19:17

ahoj linečko, čtu tvé příspěvky, chtěla jsem tě podpořit. do té neschopenky určitě jdi, když to tak cítíš, má to výhodu v tom, že člověk má klid na ultrazvuky a kontroly, a navíc období chřipek by ti to mohlo všechno zkazit. člověk se na něco připravuje, nekonečné čekání a pak ho zkosí horečka a je po všem. ale připrav se, že to bude záhul na psychiku a udělej si zásobu četby a plány, jak budeš trávit čas. to čekání doma je fakt úděsný.já jsem měla kontrol při stimulaci jen pár, při 1. mi rozepsali léky (fostimon do svalu) do takové plachty, přesně počet ampulí. asi na 10 dní. při další kontrole ultrazvuk, změřili oocyty a rozepsali ještě dávky asi na 3 dny, vyfasovala jsem lék na spuštění ovulace (za odměnu pod kůži) a naplánovali punkci.takže těch kontrol není mnoho, dá se to uhrát na bolavý zub nebo tak. ale když to cítíš na neschopenku, jdi do ní, akorát by sis to mohla vyčítat, člověk si pak vyčítá všechno. a držím palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6540
25.2.11 21:16

Jedna z přispěvatelek podobných diskuzí psala, že je na neschopence od počátku stimulování, takže to asi jde. A jesli máš zakladatelko pocit, že by to pro Tebe bylo lepší, tak bych na tu nemocenskou šla. Já osobně, pokud nezměním názor, se budu snažit chodit do práce, jednak kvůli hrozné šéfové a taky proto, abych se doma nezbláznila z toho čekání, jak to dopadne :zed:. Jinak přeju hodně štěstí, ať se zadaří.. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lucie Petrakova
10.1.13 16:17

Dobrý den,
mám obrovský dotaz ohledně neschopenky při stimulaci.
Jde o to, že pracují na op. sále (ortopedie )a jsem vystavovana rtg. záření úniky plynu z Vatry od anestezie atd.
Myslíte, že mám nárok na neschopenku už od stimulace???
Navíc moje vrchní, mě odmítá poustet na uz. kontroly apod…
Tak jsem z toho teď ve stresu a nevím co mám dělat.
Prosím o radu, jestli si říct o neschopenku v centru nebo od obvodního lékaře???
Petrakova.

• Citovat
  • Upravit
Rozárková
10.1.13 16:31

Já jsem dostala neschopenku až od OPU-punkce vajíček a to jen proto, že jsem měla OHSS. Dříve by mi jí asi nikdo nedal. Pokusila bych se změnit pracoviště, třeba jít na jiný op. sál, třeba gynekologický, tam se rtg nepoužívá, nebo cévní. Ale to je fuk, k otázce…myslím, že Vám jí nidko na stimulaci nenapíše, pokud tedy nebudete reagovat nějak nestandardně. A vrchní by s tímto mít problém neměla, může mít-osobní, nicméně na kontroly Vás uvolňovat musí, pokud jí přinesete potvrzenou propustku.
Ale píši, jak jsem to měla já, třeba někomu neschopenku na stimulku dali.
Mmch také pracuji v nem. na směny, ale na por. sále, tam je to fyziologický.

• Citovat
  • Upravit
Lucie Petrakova
12.1.13 05:38

Děkuji za odpověď, ale bohužel si nemuzu diktovat, aby mě přesunuli na jiný sál, to u nás neexistuje!!!A bohužel moje šéfova nesouhlasí s tím, abych teď začala s ivf, ale až tak za rok, až se vrátí kolegyně z mateřský…A navíc máme takový podmínky v práci, že někdy nestíhám za celý den jíst a chodit na wc, protože operuje jak šílenci a honiček peníze…
Takže to bohužel, tak jednoduchý nemám :-(…No budu to muset nějak zvládnout.,ale jinak děkuji za radu.
 Lucie.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí