Neschopenka na stimulaci vaječníků

linečka
7.2.11 08:48

Neschopenka

Asi je to tady dotaz již po stošedesáté :-D Přesto se zeptám, protože odpověď přímo na tuto otázku jsem nenašla…pokud budu chtít vystavit neschopenku hned na stimulaci vaječníků, tedy na to období, kdy se jí hormony a pichají injekce, myslíte, že to bude problém? Nebo mám počkat, až mi ji nabídnou sami? Nemám náročnou práci, ale psychicky mně zmáhá dnes a denně (jednání s neplatičema) a taky kolektiv není moc ideální. K tomu dojíždím denně tři hodiny, chtěla bych ten první pokus ICSI strávit pokud možno celý v klidu a pohodě a ne dojížděním a stresováním v práci.
Dále bych se chtěla zeptat, jestli jsou povoleny vycházky, v případě, že dostanu neschopenku hned od stimulace?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14046
7.2.11 08:54

primou odpoved jsi nenasla, jelikoz takova neni
zalezi na lekari, jak vyhodnoti situaci, zda mu bude pripadat vhodne, te nechat doma

stejne tak on rozhoduje, zda ti vychazky napise ci ne
muze rict, ze klidne, ale take, zejsou chripky, at jsi doma

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
linečka
7.2.11 08:59

rozumím, já spíš jen jestli někdo už od stimualce doma byl…

• Citovat
  • Upravit
2663
7.2.11 09:04

linečko,já jsem před prvníma třema ivf byla doma už od začátku stimulace,dokonce už několik dnů před tím.Záleží to čistě na lékaři,ale za zeptání nic nedáš,a když mu vysvětlíš důvody…Vycházky mít určitě můžeš od začátku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3040
7.2.11 09:05

V období stimulace jsem měla velice náročnou práci - tahala jsem těžký věci a lékař neviděl důvod k tomu mi napsat neschopenku. Vlastně jsem jí v tu dobu ani nechtěla. To až po punkci.
Vycházky dostaneš většinou 4 hod, dvě dopoledne a dvě odpoledne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
linečka
7.2.11 09:07

díky moc kačko, chtěla jsem jen vědět, jestli se nechává doma až od odsávání vajíček nebo jestli to jde hned. vím, že jsme každá jiná a každá tedy potřebuje neschopenku jinak, dle toho, jak se tělo ke všemu postaví, jen jsem nikde nečetla, že by byl někdo doma již od stimulace, já se toho děsím a neumím si představit chodit do práce :cry:

• Citovat
  • Upravit
3040
7.2.11 09:10

Záleží na tom, jakou budu mít práci, ale už bych při dalším IVF chtěla chodit normálně do práce. Vzít si třeba jen 2 dny dovolku. Doma je to hrozně ubíjející. Pořád přemýšlíš, když tě někde píchne. Je to u každé z nás jiné - toť jen můj názor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
linečka
7.2.11 09:13

já si právě řekla, že u prvního pokusu budu doma a uvidím…při druhým pokusu už bych věděla co a jak a zařídila se podle toho. Myslím, že žádná z nás neví, co to skutečně obnáší dokud sitím neprojde… :roll:

• Citovat
  • Upravit
3040
7.2.11 09:20
linečka píše:
já si právě řekla, že u prvního pokusu budu doma a uvidím…při druhým pokusu už bych věděla co a jak a zařídila se podle toho. Myslím, že žádná z nás neví, co to skutečně obnáší dokud sitím neprojde… :roll:

Tak, tak, svatá pravda. Držím ti palečky, ať ti to vyjde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
7.2.11 09:39

ja byla doma, bez vychazek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
linečka
7.2.11 09:59

úplně bez vycházek? můžu se zeptat z jakého důvodu?

• Citovat
  • Upravit
3328
7.2.11 12:05

Já zůstala doma až po transferu. Naštěstí jsem celý to martýrium zvládala,až na výkyvy nálady,poměrně dobře.Jak píšou holky,nejvíc záleží na konkrétním dr. a na tom,jak se s ním dohodneš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
linečka
7.2.11 12:57

tak jsem zvědavá, co mi řeknou, když budu vyžadovat neschopenku hned :-?

• Citovat
  • Upravit
3328
7.2.11 12:58

Zkus to a uvidíš.Za to nic nedáš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
7.2.11 15:36

linečko,prostě v každém centru to mají jinak…jak už jsem psala,v jednom se mě dr hned ptal,odkdy chci být doma,v tom nynějším si musím o PN říct sama.Hlavně se neboj zeptat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí