Neschopenka na stimulaci vaječníků

Napsat příspěvek
Velikost písma:
linečka
8.2.11 07:48

snad s tím nebudou dělat problémy, že…děkuji, kačko!

• Citovat
  • Upravit
1022
8.2.11 09:06

Linečko já jsem doma až od odběru,ale moje kolegyně byla na neschopence už od stimulace. Vysvětli to lékaři a myslím že to nebude problém

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
linečka
8.2.11 11:36
děkuji za názor a radu, hrkačko…jak na tom jsi? píšeš, že jsi doma, je ti zle nebo se to dá přežít?
hrkačka píše:
Linečko já jsem doma až od odběru,ale moje kolegyně byla na neschopence už od stimulace. Vysvětli to lékaři a myslím že to nebude problém
  • Citovat
  • Upravit
1022
8.2.11 13:13

Není mi celkem nic ale pracuju v 3 směnném nebezpečném bakteriemi prolezlém prostředí, tak mě nechali doma :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
linečka
8.2.11 13:19

tak to je jasný, to by ti určitě neprospělo a dobře udělali, že tě nechali doma :palec:

• Citovat
  • Upravit
14046
8.2.11 14:25
linečka píše: úplně bez vycházek? můžu se zeptat z jakého důvodu?

z duvodu, ze kdyz jsem si rekla o to byt doma, mam byt doma a to chapu, kdyz nejedu do prace, mam sedet na zadku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1022
8.2.11 14:39

Já teda mám vycházky na 4 hod. odpoledne :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
linečka
8.2.11 15:08

no já myslím, že být uplně doma taky není na psychiku to nej a aspoń vycházky třeba na dvě hodiny denně by být mohly, aby se žena prošla, uvolnila a vyčistila si trochu hlavu…není nemoc jako nemoc, něcojinýho jsou horečky a něco jinýho tady to naše, co prožíváme

• Citovat
  • Upravit
linečka
8.2.11 15:14

holky mám ještě jednu otázku, pokud bych tedy nakonec na tu stimulaci na neschopenku nešla a nějak se tedy dopravovala denně do práce a zpět, jak dlouho ta stimulace u dlouhého protokolu trvá a jezdí se v tom období i do CARu nebo je třeba ženě naordinováno na tři týdny pichání injekcí, papání hormonů a hotovo, až to dojíž a dopicháš, tak se ozvi a přijdi?
já se omlouvám, možná se ptám jak blbá, ale já si to neumí prostě představit a už vůbec nevím, jak si mám něco pichat a jezt hormony a jezdit do CARu a ještě chodit do práce a dělat přede všema, že se nic neděje? :zed:

• Citovat
  • Upravit
1022
8.2.11 15:44

No já měla krátký protokol a chodila jsem co 2-3 dny na kontrolu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3328
8.2.11 15:55

Já to měla tak,že jsem si druhý den cyklu začala píchat pokožní injekce jednu ráno,jednu večer.Od šestého dne dvě inj. ráno a dvě večer.Do toho ještě tablety.Pátý den kontrola v CAR UZ a pak ještě UZ sedmý a devátý den,36 hod před odběrem ještě jedna inj. tentokrát do svalu a jedenáctý den odběr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1022
8.2.11 16:08

Já stimulovala od 3DC a na opu jsem šla až 19DC špatně jsem reagovala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
linečka
8.2.11 18:50

a to jste si vždycky brali propustku v práci na ty ultrazvuky či odběry?

• Citovat
  • Upravit
1022
8.2.11 20:14

já měla kliku protože jsem vtěch 14 dnech chodila do školy a tak jsem se vždy zdejchla na 2h a zase se vrátila :lol: Ale kdybych byla v práci tak bych si vzala PN i na stimulku :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3328
8.2.11 21:30
linečka píše:
a to jste si vždycky brali propustku v práci na ty ultrazvuky či odběry?

Já jsem si na ty kontroly vybírala náhradní volno.Na odběr jsem si brala dovču,pak byl svátek,takže den volna,potom na tři dny do práce a při transferu jsem si nechala napsat PN.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí