Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Linečko já jsem doma až od odběru,ale moje kolegyně byla na neschopence už od stimulace. Vysvětli to lékaři a myslím že to nebude problém
hrkačka píše:
Linečko já jsem doma až od odběru,ale moje kolegyně byla na neschopence už od stimulace. Vysvětli to lékaři a myslím že to nebude problém
Není mi celkem nic ale pracuju v 3 směnném nebezpečném bakteriemi prolezlém prostředí, tak mě nechali doma ![]()
tak to je jasný, to by ti určitě neprospělo a dobře udělali, že tě nechali doma ![]()
linečka píše: úplně bez vycházek? můžu se zeptat z jakého důvodu?
z duvodu, ze kdyz jsem si rekla o to byt doma, mam byt doma a to chapu, kdyz nejedu do prace, mam sedet na zadku ![]()
no já myslím, že být uplně doma taky není na psychiku to nej a aspoń vycházky třeba na dvě hodiny denně by být mohly, aby se žena prošla, uvolnila a vyčistila si trochu hlavu…není nemoc jako nemoc, něcojinýho jsou horečky a něco jinýho tady to naše, co prožíváme
holky mám ještě jednu otázku, pokud bych tedy nakonec na tu stimulaci na neschopenku nešla a nějak se tedy dopravovala denně do práce a zpět, jak dlouho ta stimulace u dlouhého protokolu trvá a jezdí se v tom období i do CARu nebo je třeba ženě naordinováno na tři týdny pichání injekcí, papání hormonů a hotovo, až to dojíž a dopicháš, tak se ozvi a přijdi?
já se omlouvám, možná se ptám jak blbá, ale já si to neumí prostě představit a už vůbec nevím, jak si mám něco pichat a jezt hormony a jezdit do CARu a ještě chodit do práce a dělat přede všema, že se nic neděje? ![]()
No já měla krátký protokol a chodila jsem co 2-3 dny na kontrolu.
Já to měla tak,že jsem si druhý den cyklu začala píchat pokožní injekce jednu ráno,jednu večer.Od šestého dne dvě inj. ráno a dvě večer.Do toho ještě tablety.Pátý den kontrola v CAR UZ a pak ještě UZ sedmý a devátý den,36 hod před odběrem ještě jedna inj. tentokrát do svalu a jedenáctý den odběr.
Já stimulovala od 3DC a na opu jsem šla až 19DC špatně jsem reagovala
a to jste si vždycky brali propustku v práci na ty ultrazvuky či odběry?
já měla kliku protože jsem vtěch 14 dnech chodila do školy a tak jsem se vždy zdejchla na 2h a zase se vrátila
Ale kdybych byla v práci tak bych si vzala PN i na stimulku ![]()
linečka píše:
a to jste si vždycky brali propustku v práci na ty ultrazvuky či odběry?
Já jsem si na ty kontroly vybírala náhradní volno.Na odběr jsem si brala dovču,pak byl svátek,takže den volna,potom na tři dny do práce a při transferu jsem si nechala napsat PN.
snad s tím nebudou dělat problémy, že…děkuji, kačko!