Neschopenka během těhotenství kvůli stresu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
M-A
689
27.1.19 17:35

Jsem taky ucitelka, aktualne 15. tyden, ja teda zatim mela jen na zacatku anginu (tuk tuk), ale uz jsem nahlasila ze od pulky brezna bych chtela zustat doma, to budu okolo 20. tydne. Doktorka me nechtela pustit hned po angine, ale ja jsem jeste chtela… nyni uz pomalu bricho roste, unava a nevolnosti neodchazeji a mame narocnou tridu, 16 chlapců, predskolaci, nic za odmenu tak si rikam chci se nervovat az do materske? :nevim: 8o 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.1.19 18:34

Myslím, ze už jsi měla jit dávno. Ja na tvým místě bych zůstala doma už po ty první nemoci, ale kazdej to bere jinak. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.1.19 18:42

tak to by bylo téma pro @beta72×xx :lol: :lol: :lol: v jiné diskuzi se ohnila že ona chudák těhotná pracující a tady si někdo dovolí řešit neschopenku když je těhotný :mavam:
zakladatelko - držím palce, aby to dopadlo dobře a byla jsi v klidu doma na neschopence. To je to nejlepší. Být v klidu, doma a žádný stres a na okolí kašli - jde jen a jen o tebe a tvé mimi. a ostatní závidilky co musí makat protože si nemůžou dovolit jít marodit, at si trhnou! :nevim:

• Citovat
  • Upravit
3487
27.1.19 20:04

Děkuji všem. :) Nemocná jsem tak nějak pořád stejně,co nechytím u sebe v práci,to donese syn. Na jednu stranu si říkám,že je to ode mě vyčůrané je v tom ještě 4 měsíce nechat,na druhou si zase říkám,že by pro mě mělo být na prvním místě naše zdraví a ne moje svědomí. Nikdy jsem na neschopence nebyla,ani u syna,ale tohle těhotenství mi dává celkem zabrat. Jsem taky o 6 let starší. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí