neschopenka nebo chodit do práce?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
474
14.7.14 16:58

@budulinek7 Já jsem taky prvorodička a jsem teda v polovine, už jsem klidnější, ale začátek byli masakry, jsem byla vyjukaná z každýho píchnutí v podbřišku, takže nejsi jediná ;-) A jsem 22tt a žaludek se mi zvedá každý 2-3 den, ale třeba jen jednou, dvakrát, což je paráda. V prvním trimestru se mi zvedal od rána do večera a tak jsem to zajídala. Celkem jsem zvracela 5* za celou dobu. Ale jsem jediná z okolí, co to má takhle na prd se žaludkem.
Ale jestli budeš doma v podstatě 5 týdnů, tak si odpočineš dost, to je fajn, ono se to pořád lepší ty stavy :) Anebo se rozválíš, hihi :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
21.7.14 11:55

jak nato

Ahoj holky mam dotaz jak je to ted jsem tehotna a asi pujdu na neschopenku delam kratky dlouhy 12hod.ale potrebuju poradit nejdriv tedy neschopenka pak se prechazi na penezitou pomoc v materstvi to plati podnik? Kdo mi da ten papir a pak jak prestoupim na materskou a kdy jsou zmeni tak to nechapu vubec poradte diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
budulinek7
21.7.14 12:30

@LENKASI
To nechápu. Ty už jsi 8 týdnů před porodem, že jdeš na mateřskou?
Nebo to myslíš tak, že si necháš napsat neschopenku a po několika měsících přejdeš na mateřskou?
Na mateřekou se chodí asi 8 týdnů před porodem, pokud chceš, jinak můžeš zůstat v práci. Po uplynutí mateřské dostáváš rodičovský příspěvek (na výši apod. se mrkni na cssz.cz). Zbytek nevím.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat