Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Já ji měla vystavenou od své gynekoložky, ale může ji vystavit i car. Je to o dohodě.
Mne ji napsala prakticka lekarka
, ale na klinice mi ji taky chteli napsat.
Já nejdřív od praktické - nechtěla jsem, aby v práci věděli o co jde. Pak si ji převzali do car a pak na gyndu… Taková putovní.
@peta1003 to můžou napsat i po ivf? Předem děkuji za odpověď
@Kpodhradska no jiste…ja nechtela, aby nekdo vedel o co jde a hlavne jaky mam problem. Jednou jedinkrat jsem donesla omluvenku z Gennetu a ty pizdy na personalnim si tam hned volaly jestli sem tam byla a co sem tam delala. No a kdyz se nedozvedely nic konkretniho, tak mi za tu navstevu u lekare daly absenci, ze pry ten listek nebyl v poradku a ja si musela vzit dovolenou, abych tam jela znovu
nakonec teda, ale prisel jejich sef po 4 dnech a omluvil se mi. Takze, kdyz jedu na kontrolu do Gennetu, tak to beru okolo prakticky a ta mi vyplni propustku.
@peta1003 no to je psycho. My to máme v práci podobně. Jako by nestačily běžné starosti, ještě kličkovat s potvrzením do práce, aby zas slepice na personálním neměly téma k diskusi… ![]()
@Dicentra27 píše:
@peta1003 no to je psycho. My to máme v práci podobně. Jako by nestačily běžné starosti, ještě kličkovat s potvrzením do práce, aby zas slepice na personálním neměly téma k diskusi…
Tohle je bohužel stejné, jak tak koukám… Já taky nosila propustky z car a ten stres, co z toho ty slepice dělaly… Pak jsem si i vyslechla, že vypadám nějak divně, jestli náhodou už nečekám miminko… No, nečekala jsem.
@Anonymní píše:
Tohle je bohužel stejné, jak tak koukám… Já taky nosila propustky z car a ten stres, co z toho ty slepice dělaly… Pak jsem si i vyslechla, že vypadám nějak divně, jestli náhodou už nečekám miminko… No, nečekala jsem.
Ignoranti jsou hold vsude ![]()
Sice nešlo o neschopenku, ale já jsem se rozhodla, že v práci řeknu, o co jde, abych se nemusela stresovat výmluvama a vymýšlením toho, který doktor mi dá razítko, a ukázalo se, že naše vedení je naopak vstřícné až moc. Ráno v den OPU jsme s manželem oba (pracujeme na jednom pracovišti) dostali od šéfa sms, že nám drží palce a myslí na nás. No dovedete si představit, jak to manželovi asi šlo, když věděl, že na něj u toho myslí šéf:-D Příště si normálně bereme dovolenou s tím, že máme rodinné důvody a neřešíme v práci nic. Jinak neschopenku po transferu mi v caru nabízeli a nabízela mi ji i praktická.
@Dicentra27 píše:
@peta1003 no to je psycho. My to máme v práci podobně. Jako by nestačily běžné starosti, ještě kličkovat s potvrzením do práce, aby zas slepice na personálním neměly téma k diskusi…
Všude je to stejné koukám…
Na personálním byla vždycky největší slepičárna ![]()
@akleticu píše:
Sice nešlo o neschopenku, ale já jsem se rozhodla, že v práci řeknu, o co jde, abych se nemusela stresovat výmluvama a vymýšlením toho, který doktor mi dá razítko, a ukázalo se, že naše vedení je naopak vstřícné až moc. Ráno v den OPU jsme s manželem oba (pracujeme na jednom pracovišti) dostali od šéfa sms, že nám drží palce a myslí na nás. No dovedete si představit, jak to manželovi asi šlo, když věděl, že na něj u toho myslí šéf:-D Příště si normálně bereme dovolenou s tím, že máme rodinné důvody a neřešíme v práci nic. Jinak neschopenku po transferu mi v caru nabízeli a nabízela mi ji i praktická.
Jo, já už pak taky musela s pravdou ven. Nešlo to udržet. A díky tomu jsem nedostala přidáno jak jsem měla slíbeno, nepřišlo povýšení jak bylo slíbeno, záhadně to věděli i ostatní kolegové atd atd…
A to nemluvím ani o tom, že když se to povedlo, těhotná jsem do práce už prostě nešla. Ten tlak bych nedala. Naštěstí všichni doktoři byli neuvěřitelně chápaví, neschopenku mi dali úplně v pohodě, když jsme jim řekla o co jde…
@Anonymní píše:
Jo, já už pak taky musela s pravdou ven. Nešlo to udržet. A díky tomu jsem nedostala přidáno jak jsem měla slíbeno, nepřišlo povýšení jak bylo slíbeno, záhadně to věděli i ostatní kolegové atd atd…
To je šílený! Nakonec je fakt ve všech příadech lepší neříkat v práci nic, dokud to nějak jde…
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď
Ahojky holky,
Je tu nekdo po ket, kdo byl na neschopence? Meli jste ji u gyndare nebo v CARu?
Děkuji