Neschopenka pri spineni

Iri
141
31.3.04 13:18

Neschopenka pri spineni

Ahoj tehulky,
mam jiz od zacatku tehotenstvi neschopenku, jelikoz jsem v prvnim mesici spinila. Od te doby jsem OK. Jsem nyni v 16tt a neschopenku mam stale. Mate s timto nekdo zkusenosti?
Pocitam, ze je to rizikove tehotenstvi, jinak bych nemela tu neschopenku.
Trochu se bojim o prcicka, jsem ted jeste k tomu nemocna, ale slysela jsem, ze na to nema tolik vlil.
Diky za Vase zpravicky
 Iri

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
203
31.3.04 13:50

Ahoj Iri,
To,ze mas porad neschopenku je tim,ze te vedou jako rizikove tehotenstvi.Ja byla taky od zacatku na neschopence,protoze jsem pos.dorucovatelka a muj rajon byl 10km a jeste jsem se tahala s tez.taskami.Bud rada,ze nemusis do prace(i kdyz nevim jakou mas praci,treba by si byla radsi v praci).Bud na sebe opatrna,at ve zdravi donosis mimisko. :lol:
 Petra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
floki12
7.7.23 21:34

a

Pobřeží Skandinávie je opředeno fascinující historií, která je opředena vzpomínkami na statečné Vikingy. Jádrem těchto živých vzpomínek je vikingská sekera. Je symbolem odvážné civilizace, která proslula svou odvahou, objevitelským duchem a kovářskou zručností.

Vikingská sekera , ve staroseverštině „skeggøx“, nebyla jen zbraní, ale i životním společníkem. Byla nepostradatelná v každodenním životě Vikingů a používala se jak ke kácení stromů na stavbu dlouhých lodí, tak k štípání štítů protivníků na bitevním poli. Jeho ostrá ocelová čepel a pevná dřevěná rukojeť, často vyrobená z jasanu, byly dílem zručných řemeslníků, mistrů kovářského umění.

Každá vikingská sekera byla mistrovským dílem, často zdobeným detailními motivy a posvátnými runami, pečlivě vyrytými rukama odborníků. Tyto nápisy vzývaly severské bohy, jako jsou Thor a Odin, a dodávaly této již tak působivé zbrani mystický a posvátný rozměr.

Skandinávské ságy jsou plné příběhů o válečnících, kteří ovládali vikingské sekery s úžasnou silou a hbitostí. Ať už se jednalo o brutální střety s nepřáteli, odvážné nájezdy do vzdálených zemí, nebo dokonce o posvátné obřady, vikingská sekera byla vždy přítomna a byla stejně neohrožená jako ti, kdo ji drželi.

Vikingská sekera je dnes vzácnou relikvií minulosti, němým svědkem historie Vikingů. Představuje jejich odvahu, vynalézavost a objevitelského ducha. Je odrazem této pozoruhodné civilizace, poctou době, kdy dlouhé lodě brázdily moře a vikingští válečníci byli obávaní a respektovaní.

Vikingská sekera s ostrou čepelí a mystickou aurou nepřestává inspirovat a udivovat. Je připomínkou vikinské hrdosti a odhodlání, symbolem, který zůstal po staletí zakořeněn v našem kolektivním povědomí.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure