Neschopenka- ÚP

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1
2.8.22 16:17

Neschopenka- ÚP

Ahoj holky, potřebuju poradit.
Byla jsem u své lékařky před 4 dny kvůli nemoci a tím že ví že jsem na úřadě práce tak mi vystavila hned i neschopenku do pátku stím že v pátek mám přijít si pro výsledky a pokud nebudou v pořádku tak neschopenka bude pokračovat dál a pokud budou v pohodě tak mi jí v ten pátek ukončí.
Já jsem ale své zprostředkovatelce neoznámila že marodím a že mám už vystavenou neschopenku ale teď si říkám že pokud se ta neschopenka prodlouží a já příští týden sní mám mít schůzku ale oznámim ji až v ten den že nemohu přijít kvůli nemoci a ta uvidí datum na neschopence že už trvá několik dní tak se bojím teď aby mě nevyřadila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
332
2.8.22 16:31
@Maja890 píše:
Byla jsem u své lékařky před 4 dny kvůli nemoci a tím že ví že jsem na úřadě práce tak mi vystavila hned i neschopenku do pátku stím že v pátek mám přijít si pro výsledky a pokud nebudou v pořádku tak neschopenka bude pokračovat dál a pokud budou v pohodě tak mi jí v ten pátek ukončí.
Já jsem ale své zprostředkovatelce neoznámila že marodím a že mám už vystavenou neschopenku ale teď si říkám že pokud se ta neschopenka prodlouží a já příští týden sní mám mít schůzku ale oznámim ji až v ten den že nemohu přijít kvůli nemoci a ta uvidí datum na neschopence že už trvá několik dní tak se bojím teď aby mě nevyřadila.

Tak ji zitra v prac.dobe zavolej a omluv se z duvodu nemoci a vysvetli ji, ze nevis, jestli budes/nebudes nemocna, at ona rozhode, zda schuzku zrusite/presunete o tyden/potvrdis v patek/apod :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19980
2.8.22 16:38

@Maja890 no a to je takový problém ji na ten up zavolat? To tě nenapadlo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smajlik345
2.8.22 16:44
@Maja890 píše:

Veškeré změny máš hlásit do 8 dnů. Takže tím je vysvětleno vše…Když neoznámíš a nemocenská bude pokračovat, může tě (podle mě, ale nevím jak to je) vyřadit, že si ji to neoznámila…
Takže zavolat nebo raději napsat email, snad není v dnešní době takový problém

• Citovat
  • Upravit
4192
2.8.22 19:22
@smajlik345 píše:
Veškeré změny máš hlásit do 8 dnů. Takže tím je vysvětleno vše…Když neoznámíš a nemocenská bude pokračovat, může tě (podle mě, ale nevím jak to je) vyřadit, že si ji to neoznámila…
Takže zavolat nebo raději napsat email, snad není v dnešní době takový problém

Vystavení nemocenské je třeba hlásit do 3 dnů. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35504
2.8.22 19:37

Zítra ji zavolej a nasypej si popel na hlavu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116
3.8.22 01:36
@renduli píše:
Vystavení nemocenské je třeba hlásit do 3 dnů. ;)

Já dokonce myslím, že ohlásit je to třeba hned první den (stačí telefonicky nebo mailem) a potom dodat neschopenku už nemusí být první den. Ale jak bylo psáno výše, zavolej té ženské co tě má na starost na ÚP a doufej, že se nad tebou slituje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4192
3.8.22 06:40

@psanicko kdysi to tak bylo, dnes do 3 d nů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat