Neschopenka vs. Mateřská rozdíl

7.9.21 11:40

Neschopenka vs. Mateřská rozdíl

Holky tak dnes na emiminu již druhý příspěvěk ode mě, snad vás tím neštvu :D
Zajímá mě jaký je rozdíl co se peněz týče, jelikož mi známý říkaj dva rozdíly.. že mateřskou brali víc jak nemocenskou a pak druhá skupina že měli větší nemocenskou 😀 jak to tedy je??…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
53190
7.9.21 11:45
@Daniela.Novohradska píše:
Holky tak dnes na emiminu již druhý příspěvěk ode mě, snad vás tím neštvu :D
Zajímá mě jaký je rozdíl co se peněz týče, jelikož mi známý říkaj dva rozdíly.. že mateřskou brali víc jak nemocenskou a pak druhá skupina že měli větší nemocenskou 😀 jak to tedy je??…

To záleží na mnoha faktorech a každý to fakt může mít jinak. Mě osobně to vychází tak, že neschopenka je v podstatě ve výši platu (plus mínus pár stovek) a mateřská byla asi o 1500,– vyšší než běžný čistý plat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20895
7.9.21 12:03

Oboje je možné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11821
7.9.21 12:05

Já sem měla neschopenku prumerne o 3-5k nižší než co sem si vydělala, PPM mám zas naopak o 3-5k víc než co sem si vydelala ale sem zdravotník chodila sem na směny a každý měsíc sem měla peníze jiné (podle příplatku za víkendy, svátky, noční) a ty odměny za covid co sme loni dostali s tím asi taky celkem slušně zahybaly… :nevim:

Příspěvek upraven 07.09.21 v 13:31

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37131
7.9.21 12:41

Ono neschopenka třeba stoupá, čim dýl na ni jsi. Já měla mateřskou a neschopenku cca stejnou, mateřskou trochu vyšší, ale rozdíl pár stovek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí