Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Holky a mám ještě jeden problém…no, moc mi nejde řadit přímo v zatáčce, točit volantem jednou rukou. Nebo na kruháči, jede auto zastavím, rozjedu se na 1, jenže jak točím volantem tak se ho bojím pustit a zařadit 2.
Je pravda, že přítel mi řekl, ať si tam tu 2 dávám hned jak se auto trošku rozjede ještě než úplně vjedu na kruháč, takže to dělám.
tak si prostě najeď někam na parkoviště tam trénuj řízení jednou rukou. Až budeš řídit déle, tak to půjde samo, ale jestli ten problém chceš rychle a efektivně vyřešit, tak si tuto konkrétní věci musíš cíleně natrénovat.
@hopsalka píše:
tak si prostě najeď někam na parkoviště tam trénuj řízení jednou rukou. Až budeš řídit déle, tak to půjde samo, ale jestli ten problém chceš rychle a efektivně vyřešit, tak si tuto konkrétní věci musíš cíleně natrénovat.
Jasný, pravda!
@Sibarita Jako bys psala o mě. Řidičák mám už x let, jezdila jsem velmi příležitostně, protože nebylo čím. Pak jedno dítě, druhý dítě a teprve teď, ve třetím těhotenství se to učím znovu. Pořídili jsme Alhambru v automatu, takže pohoda. Jen si musím zvyknout na tu velikost, není to zrovna malý auto. Ale ulehčí to tolik věcí, že jsem se fakt hecla a za ty dva měsíce a něco, než se narodí mimino, se hodlám naučit jezdit tak, abych se nebala ty děti vozit.
Jinak zakladatelko, vem do auta někoho inteligentnejsiho, kdo na tebe nebude řvát. A výdrž, ono to třeba nejde hned, ale naučíš se to jediné tak, že to budeš pořád dokola zkoušet.
@chaela Tak je nas vic
Asi jsme nad tim moc premyslely, vid? Kdyz kolikrat vidim jaci lide ridi, nestacim zirat a o to vic me to mrzelo
..no ale to vypilujeme
Ja rodim za 5 tydnu, tak to bylo na posledni chvili. A pomoc je to neskutecna, zlaty automat
Zakladatelko, kdyztak zkus i nejake kondicky, jedte s instruktorem do tveho „rajonu“ a nabydes pak vice sebevedomi, urcite to pujde. Ja jsem byla opravdu hrozne vystresovana a nesebevedoma, ted me to strasne bavi a citim se sama pro sebe jako velky vitez ![]()
@Sibarita píše:
@chaela Tak je nas vicAsi jsme nad tim moc premyslely, vid? Kdyz kolikrat vidim jaci lide ridi, nestacim zirat a o to vic me to mrzelo
..no ale to vypilujeme
Ja rodim za 5 tydnu, tak to bylo na posledni chvili. A pomoc je to neskutecna, zlaty automat
Zakladatelko, kdyztak zkus i nejake kondicky, jedte s instruktorem do tveho „rajonu“ a nabydes pak vice sebevedomi, urcite to pujde. Ja jsem byla opravdu hrozne vystresovana a nesebevedoma, ted me to strasne bavi a citim se sama pro sebe jako velky vitez
Tak když to tak poslouchám od všech, tak bych měla začít radši šetřit na automat ![]()
@Anonymní píše:
Tak když to tak poslouchám od všech, tak bych měla začít radši šetřit na automat
Automat není nutný, každý pricetny člověk se řídit a řadit naučí, nic na tom není, je jen třeba trénovat
Díky holky moc, jsem rada že v tom nejsem sama. Většinou slyším od holek jak to uměj, nebojej se, prostě borky. Tak si pak přijdu jak trubka
Jinak trasy jezdim zatím furt stejné, do prace, krátká cesta po městě, mohla bych jít prakticky pěšky (20min), ale chci se to sakra naučit.
@Anonymní píše:
Tak když to tak poslouchám od všech, tak bych měla začít radši šetřit na automat
To ne, jen je to velky pomocník pro nas, ktere jsme mely s rizenim velky problem a trauma. Diky automatu jsem prekonala metu, o které jsem v zivote nesnila a dokazala si, ze i JÁ mohu hodit zadek do auta a jet. Zakladatelko, zvladnes to
![]()