Nesedí mi léky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
28.4.18 15:16

Holky moc děkuju za zkušenosti. Tak ten utrous mám myslím max ještě 3týdny, jsem teď 10tt :roll: a ten Femibion budu brát obden :palec: Jinak já právě neřeším pouze listovku ale i ostatní vitamíny v tom obsažené. Zakl.

• Citovat
  • Upravit
Avu
4284
28.4.18 16:40

Mám od Dr. Maxe Pregnafolin, který je defacto stejný jako Femibion, jenom levnější. Brala jsem klasickou listovku, ale v lekarne mi prave doporučila toto, protože polovina opravdu neumí listovku štěpit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27655
28.4.18 18:14
@Petrušačka píše: ..jo? Když jsem byla těhotná ( cca 2,5 roku zpět) rozhodně na trhu folát kyseliny listové nebyl. Jestli nyní je - tím lépe!! Ale já ho tedy v nabídce nenašla. Mohu poprosit o značku…?? Díky!

superfolin, fertiprona

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
406
28.4.18 19:38

@Avu magistry u Maxe mají za prodej výrobků dr. Max zvláštní prémie. Proto většinou tvrdí, že dočasně nemají ani např. obyc opthalmoseptonex a cpou mi ten jejich výrobek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Avu
4284
28.4.18 19:45

@Hofida Jenže to je mi úplně jedno :nevim: Složení je totožné a pro mě jako zákazníka to je levnější, cele lékárenství je business :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
28.4.18 22:19
@Anonymní píše:
@Markéta80 děkuji :kytka: No já zavádím 2, někdy ale když dávám druhý večer normálně tam cítím ještě skoro celou kuličku ze včera, tak dám jenom jeden :roll: zakl.

Osobně bych utrogestan brala, jak říká doktor. Dávku bych si rozhodne nesnizovala, to se mi nezdá vůbec rozumné. Za mne - blbě ti bude spis z utrogestanu, ten to prý děla. vitaminy bych taky rozhodne brala. Nemohla by ta nevolnost souviset i obecně s 1.trimestrem? Třeba ze ty vitaminy hodně zapijes? Jinak já brala femibion i utrogestan kvůli spineni a říkám : Radši nevolnost bez potrat. Je to jen dočasný, zkus to zvládnout :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí