Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Mám od Dr. Maxe Pregnafolin, který je defacto stejný jako Femibion, jenom levnější. Brala jsem klasickou listovku, ale v lekarne mi prave doporučila toto, protože polovina opravdu neumí listovku štěpit.
@Petrušačka píše: ..jo? Když jsem byla těhotná ( cca 2,5 roku zpět) rozhodně na trhu folát kyseliny listové nebyl. Jestli nyní je - tím lépe!! Ale já ho tedy v nabídce nenašla. Mohu poprosit o značku…?? Díky!
superfolin, fertiprona
@Avu magistry u Maxe mají za prodej výrobků dr. Max zvláštní prémie. Proto většinou tvrdí, že dočasně nemají ani např. obyc opthalmoseptonex a cpou mi ten jejich výrobek.
@Hofida Jenže to je mi úplně jedno
Složení je totožné a pro mě jako zákazníka to je levnější, cele lékárenství je business ![]()
@Anonymní píše:
@Markéta80 děkujiNo já zavádím 2, někdy ale když dávám druhý večer normálně tam cítím ještě skoro celou kuličku ze včera, tak dám jenom jeden
zakl.
Osobně bych utrogestan brala, jak říká doktor. Dávku bych si rozhodne nesnizovala, to se mi nezdá vůbec rozumné. Za mne - blbě ti bude spis z utrogestanu, ten to prý děla. vitaminy bych taky rozhodne brala. Nemohla by ta nevolnost souviset i obecně s 1.trimestrem? Třeba ze ty vitaminy hodně zapijes? Jinak já brala femibion i utrogestan kvůli spineni a říkám : Radši nevolnost bez potrat. Je to jen dočasný, zkus to zvládnout ![]()
Holky moc děkuju za zkušenosti. Tak ten utrous mám myslím max ještě 3týdny, jsem teď 10tt
a ten Femibion budu brát obden
Jinak já právě neřeším pouze listovku ale i ostatní vitamíny v tom obsažené. Zakl.