Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak hodně štěstí s mimčem:) Hlavně ať jsi ty i malé zdravé:) Nějak už to zvládnete. Ale pokud ti můžu poradit doba je zlá. Žádej o alimenty.-tedy pokud ty peníze nepotřebuješ tak je to čistě na tobě
Janulis: Bojím se jen toho, že zůstanu s prťouskem sama. Myslím si, že nikdo se nebude chtít uvázat k matce s dítětem. Děkuji za podporu!
@Anonymní píše:
Janulis: Bojím se jen toho, že zůstanu s prťouskem sama. Myslím si, že nikdo se nebude chtít uvázat k matce s dítětem. Děkuji za podporu!
Podívej se na Vilhelmovou, koho sbalila!
Jestli tenhle není ten pravý, tak věř tomu, že na toho pravého ještě narazíš ![]()
@ncc1701 píše:
Podívej se na Vilhelmovou, koho sbalila!
Jestli tenhle není ten pravý, tak věř tomu, že na toho pravého ještě narazíš
No po Vojtovi Dykovi bych sáhla také. On mě miluje, ale ještě o tom neví ![]()
Tak to se teda všechno moc nesešlo.
Ale chlapů, co hledaji tu pravou znám taky pár. A vím, že jim by malé dítě, které by ho považovalo za tátu určitě nevadilo. Jen musí mít jistotu, že matka má svou minulost k otci dítěte plně vyřešenou a nehodlá se k němu vrátit. Takže přeji hodně štěstí a ať jste co nejdříve kompletní rodina ![]()
Dám tomu ještě kousek čas, třeba si vše uvědomí a bude o chloupek lepší a nebo ne. A pak když tak budu hledat nového „tatínka“, který by nás měl rád, ale kde se takový pánové hledají, to já nevím. ![]()
@Anonymní píše:
Dám tomu ještě kousek čas, třeba si vše uvědomí a bude o chloupek lepší a nebo ne. A pak když tak budu hledat nového „tatínka“, který by nás měl rád, ale kde se takový pánové hledají, to já nevím.
Zkus si podat inzerát
Není na tom nic špatného a nebo na nějaký odpovědět. Já se podobně seznámila s manželem ( vdala jsem se dobře
)a známí se taky takhle seznámili. Vlastně si tak uvědomuji, že z okruhu našich přátel, jsou všichni přes nějakou tu seznamku. Jsou to slušní, pracujicí lidé, většinou VŠ. Tak se toho neboj a jdi do toho. Držím ![]()
@ReRu píše:
Zkus si podat inzerátNení na tom nic špatného a nebo na nějaký odpovědět. Já se podobně seznámila s manželem ( vdala jsem se dobře
)a známí se taky takhle seznámili. Vlastně si tak uvědomuji, že z okruhu našich přátel, jsou všichni přes nějakou tu seznamku. Jsou to slušní, pracujicí lidé, většinou VŠ. Tak se toho neboj a jdi do toho. Držím
A pro budoucí čas, která je když tak ta nejlepší na takovéto seznámeni?
Omlouvám se, ale špatně jsem to poslala.
A pro budoucí čas, která je když tak ta nejlepší na takovéto seznámení?
@Anonymní píše:
Omlouvám se, ale špatně jsem to poslala.A pro budoucí čas, která je když tak ta nejlepší na takovéto seznámení?
Co taková klasika : www.seznamka.cz tam je toho spousta.
Musíš, ale počítat i s tím, že natrefíš na „pitomce“, doporučuji co nejvíc info si vyměnit meilem. Tel.číslo dát až si tím budeš jistá, že to není žádný úchyl. Protože ti pak nedají pokoj, dokuď si nezměníš tel.číslo. Nechci strašit, jen i s touto variantou musíš počítat. Lidé jsou různí. Tak nečekej na tvého workoholika,stejně se nezmění a jdi do toho
. Máš před sebou složitou situaci a nebude to sama lehké zvládnout. Mám dítě, takže vím o čem mluvím a to jsme na to dva. Tak ať se brzo najde ten pravý táta a přítel. ![]()
Vykašlat se na něj nemůžu. Miluji jej a to upřímně, z celého srdce.
tak snad i on to uvidí a vrátíme se k sobě!
@Temik píše:
Mě by zajímalo, jak tohle dopadlo![]()
Mě teda taky, třeba sem zakladatelka ještě chodí a napíše nám to ![]()
Holky asi se to vyřešilo ještě dříve, než jsem čekala. Dnes přišel s tím, že chce být sám věnovat se plně práci, že díky mě na to nemá vlastně čas. Že jsme vlastně jen kamarádi, kteří spolu mají občas sex. Miluji jej a moc to bolí, navíc jsem zjistila, že jsem těhotná a on děti nesnáší, takže mu o tom raději ani nebudu říkat. Pro něj jsou děti to co dělá bordel po hospodě, … chápu pro mě také, ale když jsem měla dítě půjčené od kamarádky, tak to bylo jiné, protože bylo samo a nechovalo se jak divá zvěř. Vím, že si miminko chci nechat.