Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ještě trochu OT k tomu vyhledávání - nestačí zadat jen „myčk“, že to pak vyhledá všechna slova s tímhle základem, tak je to pak to samé, jako „myčk*“. Nebo se pletu?
AnastazieB píše:
Ještě trochu OT k tomu vyhledávání - nestačí zadat jen „myčk“, že to pak vyhledá všechna slova s tímhle základem, tak je to pak to samé, jako „myčk*“. Nebo se pletu?
No, právě, že ne. Resp. najde to asi 4 příspěvky, což zdaleka nejsou všechny, ale vůbec to nenajde diskuze s myčkama v názvu…
Adminko Terezo, to nebyl v žádném případě nějaký osobní útok - nemám nejmenší tušení, kolik lidí má možnost přejmenovávat diskuze nebo tak skutečně činí. Fakt je ten, že člověk, který přejmenuje diskuzi na ženy ve znamení Váhy, by se měl sebekriticky zamyslet nad tím, jestli takovou funkci může vykonávat ![]()
Možná se mýlím, ale přijde mi velmi kontraproduktivní, aby byly diskuze nesmyslně přejmenovávány a pak lidi museli psát SZ, aby se to vracelo zpátky. Diskuze má přejmenovávat člověk, který umí pořádně česky a má schopnost porozumět psanému textu. Jistě se může stát, že dojde k nějakému nepochopení, ale to by měly být spíš ojedinělé případy - přijde mi, že jich přibývá, resp., že dřív k takovým situacím vůbec nedocházelo ![]()
S přejmenováním „brokolic“, „dotazů“ apod. samozřejmě souhlasím, i s tím, že by měla mít diskuze jasný název, bez ohledu na kategorii, ale v poradně k tomu nevidím důvod - dotazy se nikde jinde, než v daných kategoriích nezobrazují, tedy každý vidí, jestli je v manželské poradně nebo v odrážedlech.
Pokud nevadí, zajímal by mě i objektivní důvod, proč byl přejmenován můj dotaz v poradně. Protože bez ohledu na cokoli, mi ten můj název prostě přišel lepší
![]()
Za řešení vyhledávače velice děkuji, myslím, že to bude super, když bude fungovat na 100 %. Když už v tom budete, mrkněte i na fulltextový vyhledávač v Bazárku - ten nikdy nefungoval
(
já mám na vyhledávače profesionální deformaci, tak jsem s tím asi lehce prudná
) Ačkoli teda nesouhlasím, že hrnky s logem jsou akutnější, než fungující vyhledávač… Ale to si musí přebrat už provozovatel serveru ![]()
Angua píše:
Nevím, kdy byla diskuse se znamením přejmenována ani kým, takže to nemůžu blíže posoudit.
Jinak když si otevřeš zde seznam nových dikusí, zařazení do kategorií zde není patrné, proto upřesňuji názvy. A za tím si stojím. Pokud má někdo s opraveným názvem problém - domnívám se, že to je minimum eMamin - ať klidně tu SZ písnou.
Dotazy pro poradnu nemám na starost, takže to, proč byl přejmenován ten Tvůj, nevím.
S programátorem jsme řešili vyhledavač v diskusích i fulltextový v Bazárku, oboje mám poznačeno. Netvrdím, že jsou eMimino předměty jsou důležitější, jen to, že se celý projekt na ně rozjel a musí se nějak dobrat k závěru.
Jako osobní útok Tvůj příspěvek neberu, myslím, že jsem to ani ve své odpovědi nenaznačovala
.
Adminka Tereza
Adminko Terezo moc moc děkuji za přejmenování Vah zpět
Ještě 1.2.2011 v 11:38 mi přišlo upozornění na „vah“ a 2.2.2011 v 18:05 (mezitím jsem mazala) na „Váhy“. Což bylo ve skutečnosti opravdu zavádějící ![]()
Jak jsem psala, přejmenování typu „dotaz“ apod naprosto chápu
Ovšem souhlasím s Angu, že když se ptala na to, zda si koupit typ A nebo typ B, mělo to být ponecháno, a ne uvést pouze jeden typ.
admin píše:
Jinak když si otevřeš zde seznam nových dikusí, zařazení do kategorií zde není patrné, proto upřesňuji názvy. A za tím si stojím. Pokud má někdo s opraveným názvem problém - domnívám se, že to je minimum eMamin - ať klidně tu SZ písnou.
Já se taky celou dobu bavím o kategoriích v poradně - o diskuzích jsem nenapsala ani slovo. Očekávala bych, že admin bude rozdíl mezi těmito pojmy chápat a nebudem se bavit, jak v pomocné škole
![]()
Angua píše:admin píše:Já se taky celou dobu bavím o kategoriích v poradně - o diskuzích jsem nenapsala ani slovo. Očekávala bych, že admin bude rozdíl mezi těmito pojmy chápat a nebudem se bavit, jak v pomocné škole
Jinak když si otevřeš zde seznam nových dikusí, zařazení do kategorií zde není patrné, proto upřesňuji názvy. A za tím si stojím. Pokud má někdo s opraveným názvem problém - domnívám se, že to je minimum eMamin - ať klidně tu SZ písnou.![]()
![]()
Tak to se omlouvám, že jsem plýtvala Tvým časem, slovo „poradna“ jsem v textu přehlédla. Každopádně se na to zeptám…
Adminka Tereza
admin píše:Angua píše:admin píše:Já se taky celou dobu bavím o kategoriích v poradně - o diskuzích jsem nenapsala ani slovo. Očekávala bych, že admin bude rozdíl mezi těmito pojmy chápat a nebudem se bavit, jak v pomocné škole
Jinak když si otevřeš zde seznam nových dikusí, zařazení do kategorií zde není patrné, proto upřesňuji názvy. A za tím si stojím. Pokud má někdo s opraveným názvem problém - domnívám se, že to je minimum eMamin - ať klidně tu SZ písnou.![]()
![]()
Tak to se omlouvám, že jsem plýtvala Tvým časem, slovo „poradna“ jsem v textu přehlédla. Každopádně se na to zeptám…
Adminka Tereza
Díky ![]()
Ono by možná pomohlo, kdyby se tu teda byl ten, kdo tu páchá ty „nesmysly“, když ty to nejsi - takto jakákoli diskuze postrádá smysl
Aspoň podle mě, teda ![]()
Diskuzi jsem v poslední době nezakládala, takže mi ji nikdo neopravil, spíše mě štve jaký nepořádek vzniká v tématech, kdy jsou diskuze špatně zařazovány do diskuzních témat. Například dotaz na Nurofen, co ze salka, či mlýnek na mák v Domácích pekárnách. To jen tak namátkově. Je toho plno.
Sati píše:
Diskuzi jsem v poslední době nezakládala, takže mi ji nikdo neopravil, spíše mě štve jaký nepořádek vzniká v tématech, kdy jsou diskuze špatně zařazovány do diskuzních témat. Například dotaz na Nurofen, co ze salka, či mlýnek na mák v Domácích pekárnách. To jen tak namátkově. Je toho plno.
Díky za info, zmíněné diskuse jsem přesunula. Snažím se od ledna u nových diskusí kontrolovat i správnost kategorie, ale samozřejmě, pokud si něčeho takového všimnete, stačí příspěvek z diskuse ohlásit jako nevhodný s tím, že je umístěn ve špatné kategorii.
Adminka Tereza