Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
zdravím všechny adminy, chci se zeptat, proč ted tak často nefunguje emimi? i několikrát za den, píše to hlášku neočekávaná chyba, popřípadě se sem nejde dostat prostě vůbec, včera večer to nešlo asi půl hodiny, odpoledne taky, dnes od rána už několikrát - podle toho, co jsem zjistila v uzavřených skupinách, kam chodím, nejsem jediná, ale je nás fakt hodně. už to trvá několik dní nebo spíše týdnů.když se pak stránky znovu načtou, neblikají očička.ostatní stránky fungují naprosto bez problémů, tudíž počítám, že je to čistě problém emimina. moc děkuji
ještě doplním k dotazu, že běžně trvá strašně dlouho, než se vloží příspěvek do diskuse - někdy se načítá i několik minut a to mi přijde téměř celodenně. moc děkuji a zároven se omlouvám, že prudím ![]()
Zlobí asi jako každé mimino ![]()
Na eMiminu se poslední dobou rapidně zvedá návštěvnost stránek, přibývá registrovaných uživatelů a tím pádem i zátěže na stránkách - včera o půlnoci proběhlo přidávání nového databázového serveru, aby se zabránilo jeho pádům a celkově se zrychlil. Věříme, že se tím tyto problémy vyřeší.
Každopádně nás těší zvyšující se zájem o eMimi ![]()
Adminka Tereza
Taky to mám tak. V různých obdobích. Vždy je chvíli klid a potom to začne nanovo. Včera a předevčírem nefungovala očka, dnes se to to zase seká.
A nejvíc mě dokáže naprudit, když se nemůžu odhlásit z profilu
Mám tu citlivé informace.
Když nezaškrtnu okénko přihlásit trvale, tak mě to odhlásí po pěti minutách ![]()
terezko, díky za vysvětlení, byla jsem tu i včera o půlnoci, takže jsem zaregistrovala tu údržbu serverů, ale bohužel nemám pocit, že by se to nějak zlepšilo…
![]()
nicméně jsem nechtěla prudit, děkuju, vím, že děláte, co je ve Vašich silách. a taky jsem ráda, že zájem stoupá ![]()
Právě teď se dolaďují zbylé mouchy, které ještě plynulému fungování brání.
Tak snad to brzy pojede bez problémů ![]()
Adminka Tereza
Přeju hodně úspěchů
Mně to dneska vypadává pořád, což přičítám tomu dolaďování, takže doufám, že brzy už zase jako po másle ![]()
děkuji terezko a jinak klobouk dolů za to, jak rychle reaguješ na všechny dotazy
plus smajlík co smeká ten klobouk ![]()
Já za sebe taky dodám,že se mi pomalu otvírají stránky,a někdy se mi to sekne.Ale určitě to bude dobré ![]()
Míša8808 píše:
Dneska už 5× NEOČEKÁVANÁ chyba.Ale jsem statečná a vydržím…
Já taky
závislost je hrozná ![]()
Mně to dneska taky napsalo neočekávanou chybu už x-krát, v tom případě vždycky vyzpátkuju a kupodivu i příspěvek to pošle, i když mi to tvrdí tu chybu (nejčastěji ji to hodí, když posílám nový příspěvek), jakmile bych se snažila stránku obnovit, hodí příspěvek dvakrát ![]()
Dneska máme u nás s holkama plodnou diskuzi - každý příspěvek opravdu minimálně dvakrát ![]()
jo máme to podobně - neočekávaná chyba skoro při každé snaze o přidání příspěvku - už jsem taky přišla na to, že to chce dát zpět a neaktualizovat. dokonce jsem měla jeden příspěvek asi pětkrát ![]()
sajindo, no nejsme my to technicky založený?
Stačí vyzpátkovat ![]()