Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
taky mi nemrká - jakmile jdu na nějakou chvíli pryč a to já se neodhlašuji, pak přijdu a očička nikde.
dnes ráno opět nechtělo pěkně dlouho najet a očka zase nikde ![]()
já se sem ráno nedostala vůbec - očka tím pádem logicky taky neblikají.
Ráda bych všechny informovala, že se stále na stabilitě serveru pracuje – sice se vyřešily problémy s kapacitou stránek, nicméně začaly zlobit její paměti.
Ty by měly být dodány snad již dnes a jejich zakomponování do systému nejspíš způsobí výpadek webu. S tím je samozřejmě spojena funkce oček.
Díky za pochopení a trpělivost,
Tereza
admin píše:
Ráda bych všechny informovala, že se stále na stabilitě serveru pracuje – sice se vyřešily problémy s kapacitou stránek, nicméně začaly zlobit její paměti.Ty by měly být dodány snad již dnes a jejich zakomponování do systému nejspíš způsobí výpadek webu. S tím je samozřejmě spojena funkce oček.
Díky za pochopení a trpělivost,
Tereza
a padá to stále…
![]()
https://www.emimino.cz/…ankovani/10/#…
Zkus to tady,tam se to řeší ![]()
E-mimino zlobí jako všechna mimina, je jedno, že je jen elektronické:) Já mám zase vždycky potíž s přihlášením, naivně kliknu na přihlášení přes Facebook a pak mi to akorát nejde vůbec…
@Desperek Dobrý den,
mohu požádat o podrobnosti, co Vám přesně nefunguje při přihlašování, pokud problém přetrvává? Pošlete mi je v soukromé zprávě.
Přeji pěkný večer,
admin Josefina