Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Kamča.dalmatinka píše:verenika píše:
No Kami![]()
![]()
![]()
![]()
angu snad ví že to byl vtip
![]()
ale to víš,že to ví…
A co ostatní?Ti co mají Chrom?
tak mužu za sebe řici že se to na chromu dele načitá a semtam vypadne v práci je exploer a ten jede v poho
ale v práci nevidim smajliky a doma zase jo
Kamča.dalmatinka píše:verenika píše:jojo buh ví co tam mačká
Angu- ty to tomu PC už vsugerováváš![]()
![]()
![]()
No toto!!!
![]()
Já už to radši nechci psát, aby se to zas nepodělalo, ale dneska to zatím funguje dobře i na Chromu ![]()
Zdá se, že provedené úpravy konečně přinášejí ovoce v podobě fungujících a zrychlených stránek eMimina. Doufáme, že to tak je i u vás
Stále je možné, že se u někoho vyskytují ojedinělé potíže a u nich potřebujeme znát více informací, jak už psal výše Radek:
Chyby, které se projevují jsou nejspíše individuální a proto bych poprosil všechny, kteří se s výpadkem nebo problémem setkáte, napište nám sem:
1. IP adresu
2. Typ prohlížeče (Internet explorer, Firefox, Chrome…)
3. Kdy se problem objevuje – zda náhodně, nebo třeba většinou večer a dopoledne, ideálně např.: včera v 20:00 a pak to 20 minut nejelo, jinak bez problemu)
4. Jak dlouho po objevení problému trvá/trval: pár minut, desítky minut, občas dlouho, občas krátce apod.
5. Pomůže v danou chvíli zkusit otevřít eMimino v jiném prohlížeči?
6. Je rozdíl mezi dobou od pátku (25.2.) a dobou před tím? (je to lepší/horší/jiný typ výpadku…)
Díky,
Tereza
Pěkný den, máte taky dneska problémy s připojením emimina. Ostatní stránky mi fungují jen emimi, vypadává. Nenačítají se diskuze (píše: Mami, tady nic nenííí! eMimino.cz nenašlo stránku, kterou hledáte. Možná je jen dočasně nedostupná, a nebo už neexistuje., či se objeví smutný smajlík na celé stránce-to je delší dobu). Ukazuje to -1 příspěvek u diskuze. Je to čím dál tím horší. Máte to taky tak, nebo je to problém jen u mě?
@blabla123 píše:
Pěkný den, máte taky dneska problémy s připojením emimina. Ostatní stránky mi fungují jen emimi, vypadává. Nenačítají se diskuze (píše: Mami, tady nic nenííí! eMimino.cz nenašlo stránku, kterou hledáte. Možná je jen dočasně nedostupná, a nebo už neexistuje., či se objeví smutný smajlík na celé stránce-to je delší dobu). Ukazuje to -1 příspěvek u diskuze. Je to čím dál tím horší. Máte to taky tak, nebo je to problém jen u mě?
taky to tak mám chyba bude u nich
@blabla123 píše:
Jo jo, evidentně něco na serveru. Předevčírem jsem zaznamenala info ze strany adminů, že se provádějí nějaké drobné úpravy, tak to asi pan programátor něco upravuje. ![]()
Zdravím,
právě probíhá údržba serveru, což je pravděpodobně důvodem zpomalení webu. Kdyby problémy i tak přetrvávaly, určitě nás kontaktujte. ![]()
Omlouváme se za nepříjemnosti
adminka Zuzka
Pěkny den, nevíte prosim zda inzeráty v kolonce prodaných jestli jsou stale viditelné a zda se treba smazání samy? Děkuju moc za ospoved ![]()
Zdravím,
@Danikk inzeráty v kolonce prodané jsou viditelné pouze Vám, v nabídce Bazaru je již nenajdete. Označit je můžete také jako smazané, přeřadí se Vám potom do této složky. ![]()
adminka Zuzka