Neočekávaná chyba, dlouhé načítání

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17310
28.2.11 23:57
Kamča.dalmatinka píše:
verenika píše:
No Kami :oops: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol:angu snad ví že to byl vtip :lol: :lol:

ale to víš,že to ví…

A co ostatní?Ti co mají Chrom?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
752
1.3.11 08:36

tak mužu za sebe řici že se to na chromu dele načitá a semtam vypadne v práci je exploer a ten jede v poho
ale v práci nevidim smajliky a doma zase jo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
1.3.11 09:27
Kamča.dalmatinka píše:
verenika píše:
Angu- ty to tomu PC už vsugerováváš :lol: :lol:
jojo buh ví co tam mačká :lol: :lol: :lol:

8-o 8-o 8-o No toto!!! :cert: :-P :mrgreen: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
1.3.11 09:28

Já už to radši nechci psát, aby se to zas nepodělalo, ale dneska to zatím funguje dobře i na Chromu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20916
1.3.11 15:46

Zdá se, že provedené úpravy konečně přinášejí ovoce v podobě fungujících a zrychlených stránek eMimina. Doufáme, že to tak je i u vás :wink: Stále je možné, že se u někoho vyskytují ojedinělé potíže a u nich potřebujeme znát více informací, jak už psal výše Radek:

Chyby, které se projevují jsou nejspíše individuální a proto bych poprosil všechny, kteří se s výpadkem nebo problémem setkáte, napište nám sem:

1. IP adresu
2. Typ prohlížeče (Internet explorer, Firefox, Chrome…)
3. Kdy se problem objevuje – zda náhodně, nebo třeba většinou večer a dopoledne, ideálně např.: včera v 20:00 a pak to 20 minut nejelo, jinak bez problemu)
4. Jak dlouho po objevení problému trvá/trval: pár minut, desítky minut, občas dlouho, občas krátce apod.
5. Pomůže v danou chvíli zkusit otevřít eMimino v jiném prohlížeči?
6. Je rozdíl mezi dobou od pátku (25.2.) a dobou před tím? (je to lepší/horší/jiný typ výpadku…)

Díky,
Tereza

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
1.3.11 16:16

Ano, ano, ano… Radši nic neříkám, ale ANO :palec: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
blabla123
27.1.16 14:01

Pěkný den, máte taky dneska problémy s připojením emimina. Ostatní stránky mi fungují jen emimi, vypadává. Nenačítají se diskuze (píše: Mami, tady nic nenííí! eMimino.cz nenašlo stránku, kterou hledáte. Možná je jen dočasně nedostupná, a nebo už neexistuje., či se objeví smutný smajlík na celé stránce-to je delší dobu). Ukazuje to -1 příspěvek u diskuze. Je to čím dál tím horší. Máte to taky tak, nebo je to problém jen u mě?

• Citovat
  • Upravit
33022
27.1.16 14:02
@blabla123 píše:
Pěkný den, máte taky dneska problémy s připojením emimina. Ostatní stránky mi fungují jen emimi, vypadává. Nenačítají se diskuze (píše: Mami, tady nic nenííí! eMimino.cz nenašlo stránku, kterou hledáte. Možná je jen dočasně nedostupná, a nebo už neexistuje., či se objeví smutný smajlík na celé stránce-to je delší dobu). Ukazuje to -1 příspěvek u diskuze. Je to čím dál tím horší. Máte to taky tak, nebo je to problém jen u mě?

taky to tak mám chyba bude u nich

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30840
27.1.16 14:03

U mě taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
27.1.16 14:23

Taky tak.

• Citovat
  • Upravit
140244
27.1.16 14:38

Nechci to zakřiknout, teď už je to OK.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25138
27.1.16 14:59
@blabla123 píše:

Jo jo, evidentně něco na serveru. Předevčírem jsem zaznamenala info ze strany adminů, že se provádějí nějaké drobné úpravy, tak to asi pan programátor něco upravuje. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20916
27.1.16 15:14

Zdravím,

právě probíhá údržba serveru, což je pravděpodobně důvodem zpomalení webu. Kdyby problémy i tak přetrvávaly, určitě nás kontaktujte. :kytka:

Omlouváme se za nepříjemnosti
adminka Zuzka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
29.1.16 02:19

Pěkny den, nevíte prosim zda inzeráty v kolonce prodaných jestli jsou stale viditelné a zda se treba smazání samy? Děkuju moc za ospoved ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20916
29.1.16 09:29

Zdravím,

@Danikk inzeráty v kolonce prodané jsou viditelné pouze Vám, v nabídce Bazaru je již nenajdete. Označit je můžete také jako smazané, přeřadí se Vám potom do této složky. :kytka:

adminka Zuzka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová