Neočekávaná chyba, dlouhé načítání

Napsat příspěvek
Velikost písma:
karóóólka
22.2.11 21:47

Nechci urážet, ale některé daleko větší servery než-li je emimino, fungují bez problémů! Takže o velké návštěvnosti to asi nebude a jestli přeci, tak zaměstnejte schopnější programátory. Přijde mi, že některé vcelku banální problémy se řeší neskutečně dlouho! :nevim:

• Citovat
  • Upravit
50725
22.2.11 21:59
admin píše:
Angua píše:
Já chápu, že to může trvat a že se neví, jak dlouho, ale vzhledem k tomu, že už to nějakou dobu trvá… :nevim:
Touto stručnou odpovědí jsem chtěla nastínit hlavní problém - programátor se skupinou povolaných lidí pracují na tom, aby zjistili, proč jsou tyto komplikace. Až se najde příčina nestability a výpadků, pak se jednoduše vyřeší. Momentálně ale probíhá tato fáze zjišťování.

Tak to je myslím každému jasné, že nevíte, kde je chyba, jinak už by byla dávno odstraněna :lol: Ani ve snu mě nenapadlo, že víte, čím to je a necháváte nás vyhnít :mrgreen:

Jsem akorát myslela, že většinou má člověk nějaký trochu plán - seznam věcí, které by to mohly být a alespoň matnou představu, jak dlouho trvá to ověřit a :think: Tak jsem to myslela, ale radši mlčím, ať nejsem zas ta nejhorší rýpalka, jak minule :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1315
27.2.11 18:44

Ahoj , tak hlásím též problémy.Na hlavní stránku se dostanu,ale pak se mi to načítá dlouho a posléze mám , že stránka nebyla nalezena , nebo přerušena.Někdy mi to ukáže jen primitivní stránku(myslím tím jen psaní, bez obrázků atd.).
Než jsem se sem dostala, myslela jsem že mi rupnou nervíčky. :mrgreen: :pocitac: :pocitac: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tattiana
27.2.11 19:35

opět problémy a blikající oka, přestože příspěvek jsem si dávno přečetla :-(

Za 5let, co tu chodím a psaním kamarádím, se mi tohle fakt už nelíbí…

Těmi problémy se zbytečně odrazují uživatelky!!!!

Chtělo by to možná adminy, kteří za emimi dýchají  :wink:

• Citovat
  • Upravit
20916
27.2.11 20:38

A možná by to chtělo také eMaminy, které podpoří adminy a programátory, když se nedaří vyladit problémové fungování stránek :wink:

Srdcoví fanoušci drží týmu palce, i když se momentálně nedaří 8-)

Tereza

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Michaelakkk
27.2.11 20:48

Doporučujeme: Konev.cz
Přihlášen: Michaelakkk (Můj profil) Mé zprávy Nastavení Odhlásit

eMimino.cz
Diskuse
Poradny
Skupiny
Porodnice
Deníčky
Fotoalba
Bazárek
Maminky
Encyklopedie
Rychlá navigace: eMimino.cz
Reklamní článek

Zákeřná meningitida může obrátit život naruby

Meningitida neboli zánět mozkových blan, patří mezi nejzákeřnější dětská onemocnění. Je to dáno zejména tím, že si její počáteční příznaky můžeme lehce splést s běžným nachlazením. To platí dvojnásob pro… více >

Nové deníčky

Předčasný porod ve 28. tt

Od: Markéta34 dnes
Jmenuji se Markéta a jsem maminkou dvou úžasných a zdravých kluků, Štěpánka (4 roky) a Mikuláška (1,5 roku). Štěpánek se narodil v termínu a po menších komplikacích při porodu skončil v inkubátoru. Za pár hodin mi… více >

12 komentářů | 1705 čtenářů
Růžové brýle III.

Od: michalka87 dnes
Procitnutí. Už jste někdy četly basmánské dopisy? Docela pecka na vaše těhotenské hormony, které na vás střílí jednu dávku za druhou. A ač mi všichni mluvili do duše, ať se na něj vykvajznu teď, když je čas,… více >

10 komentářů | 548 čtenářů
Jak jsme se nesnažili o dvojčata

Od: valentinecz dne

takhle se mi poslední dobou zobrazuje emimino než to 3-4× aktualizuji aby mi to naběhlo normálně… naposledy se mi to stalo ted…

• Citovat
  • Upravit
15326
27.2.11 20:56
admin píše:
A možná by to chtělo také eMaminy, které podpoří adminy a programátory, když se nedaří vyladit problémové fungování stránek :wink:

Tereza

Možná, kdyby admini hodili nějak viditelně hlášku nebo omluvu, že se nedaří vyladit problémové fungování stránek, tak by emaminy podpořily něco, o čem byly informované, a ne něco, co si samy domýšlejí.
Na Lesinu s láskou vzpomínající Makina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
27.2.11 21:38
makina píše:
admin píše:

Tereza
Možná, kdyby admini hodili nějak viditelně hlášku nebo omluvu, že se nedaří vyladit problémové fungování stránek, tak by emaminy podpořily něco, o čem byly informované, a ne něco, co si samy domýšlejí.
Na Lesinu s láskou vzpomínající Makina

Amen :palec:

Já palce držím, jak šlak, ale za ty 3 měsíce už mi začínají pomalu odumírat :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
27.2.11 21:49
admin píše:

Tereza

držím palce :mavam: když to nejde,tak juknu jinam,a ono to pak jde :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20916
27.2.11 21:56

Lidé, kteří mají problém na starost na něm nepřetržitě pracují. Z podstatné většiny byl odstraněn, ale stále to není optimální. Pokud bude situace stejná i zítra, proběhne osvětová kampaň 8-) .

Zdálo se, že se stabilita umoudří dříve…

Tereza

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
27.2.11 21:57
admin píše:
Lidé, kteří mají problém na starost na něm nepřetržitě pracují. Z podstatné většiny byl odstraněn, ale stále to není optimální. Pokud bude situace stejná i zítra, proběhne osvětová kampaň 8-) .

Tereza

Osvětová kampaň? 8-o 8-o 8-o abych to pochopila :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20916
27.2.11 22:01

Myslela jsem, že zmínka, že se stále problémy ladí bude stačit, ale - jak tak čtu - nejspíš je to málo :wink:

Tereza

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
27.2.11 22:02
admin píše:
Myslela jsem, že zmínka, že se stále problémy ladí bude stačit, ale - jak tak čtu - nejspíš je to málo :wink:Tereza

Podej ďáblu prst,a vezme si celou ruku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
27.2.11 22:12
admin píše:

Tereza

Oooo, budu se těšit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20916
27.2.11 22:39

Ráda bych se zeptala, zda se objevily nějaké dlouhodobější podstatné problémy během víkendu? Plánovaný výpadek byl v pátek okolo 23h a dnes chvíli okolo 18:30, kdy se ještě něco štelovalo.

A pokud ano, co přesně - neočekávaná chyba, špatné zobrazování, pomalá rychlost atp.?

Mně například jedou stránky celý víkend bez potíží.

Tereza

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová