Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
admin píše:Angua píše:Touto stručnou odpovědí jsem chtěla nastínit hlavní problém - programátor se skupinou povolaných lidí pracují na tom, aby zjistili, proč jsou tyto komplikace. Až se najde příčina nestability a výpadků, pak se jednoduše vyřeší. Momentálně ale probíhá tato fáze zjišťování.
Já chápu, že to může trvat a že se neví, jak dlouho, ale vzhledem k tomu, že už to nějakou dobu trvá…
Tak to je myslím každému jasné, že nevíte, kde je chyba, jinak už by byla dávno odstraněna
Ani ve snu mě nenapadlo, že víte, čím to je a necháváte nás vyhnít ![]()
Jsem akorát myslela, že většinou má člověk nějaký trochu plán - seznam věcí, které by to mohly být a alespoň matnou představu, jak dlouho trvá to ověřit a
Tak jsem to myslela, ale radši mlčím, ať nejsem zas ta nejhorší rýpalka, jak minule
![]()
Ahoj , tak hlásím též problémy.Na hlavní stránku se dostanu,ale pak se mi to načítá dlouho a posléze mám , že stránka nebyla nalezena , nebo přerušena.Někdy mi to ukáže jen primitivní stránku(myslím tím jen psaní, bez obrázků atd.).
Než jsem se sem dostala, myslela jsem že mi rupnou nervíčky.
![]()
opět problémy a blikající oka, přestože příspěvek jsem si dávno přečetla ![]()
Za 5let, co tu chodím a psaním kamarádím, se mi tohle fakt už nelíbí…
Těmi problémy se zbytečně odrazují uživatelky!!!!
Chtělo by to možná adminy, kteří za emimi dýchají ![]()
A možná by to chtělo také eMaminy, které podpoří adminy a programátory, když se nedaří vyladit problémové fungování stránek ![]()
Srdcoví fanoušci drží týmu palce, i když se momentálně nedaří ![]()
Tereza
Doporučujeme: Konev.cz
Přihlášen: Michaelakkk (Můj profil) Mé zprávy Nastavení Odhlásit
eMimino.cz
Diskuse
Poradny
Skupiny
Porodnice
Deníčky
Fotoalba
Bazárek
Maminky
Encyklopedie
Rychlá navigace: eMimino.cz
Reklamní článek
Zákeřná meningitida může obrátit život naruby
Meningitida neboli zánět mozkových blan, patří mezi nejzákeřnější dětská onemocnění. Je to dáno zejména tím, že si její počáteční příznaky můžeme lehce splést s běžným nachlazením. To platí dvojnásob pro… více >
Nové deníčky
Předčasný porod ve 28. tt
Od: Markéta34 dnes
Jmenuji se Markéta a jsem maminkou dvou úžasných a zdravých kluků, Štěpánka (4 roky) a Mikuláška (1,5 roku). Štěpánek se narodil v termínu a po menších komplikacích při porodu skončil v inkubátoru. Za pár hodin mi… více >
12 komentářů | 1705 čtenářů
Růžové brýle III.
Od: michalka87 dnes
Procitnutí. Už jste někdy četly basmánské dopisy? Docela pecka na vaše těhotenské hormony, které na vás střílí jednu dávku za druhou. A ač mi všichni mluvili do duše, ať se na něj vykvajznu teď, když je čas,… více >
10 komentářů | 548 čtenářů
Jak jsme se nesnažili o dvojčata
Od: valentinecz dne
takhle se mi poslední dobou zobrazuje emimino než to 3-4× aktualizuji aby mi to naběhlo normálně… naposledy se mi to stalo ted…
admin píše:
A možná by to chtělo také eMaminy, které podpoří adminy a programátory, když se nedaří vyladit problémové fungování stránek![]()
Srdcoví fanoušci drží týmu palce, i když se momentálně nedaří
Tereza
Možná, kdyby admini hodili nějak viditelně hlášku nebo omluvu, že se nedaří vyladit problémové fungování stránek, tak by emaminy podpořily něco, o čem byly informované, a ne něco, co si samy domýšlejí.
Na Lesinu s láskou vzpomínající Makina
makina píše:admin píše:Možná, kdyby admini hodili nějak viditelně hlášku nebo omluvu, že se nedaří vyladit problémové fungování stránek, tak by emaminy podpořily něco, o čem byly informované, a ne něco, co si samy domýšlejí.
A možná by to chtělo také eMaminy, které podpoří adminy a programátory, když se nedaří vyladit problémové fungování stránek![]()
Tereza
Na Lesinu s láskou vzpomínající Makina
Amen ![]()
Já palce držím, jak šlak, ale za ty 3 měsíce už mi začínají pomalu odumírat ![]()
admin píše:
Tereza
držím palce
když to nejde,tak juknu jinam,a ono to pak jde ![]()
Lidé, kteří mají problém na starost na něm nepřetržitě pracují. Z podstatné většiny byl odstraněn, ale stále to není optimální. Pokud bude situace stejná i zítra, proběhne osvětová kampaň
.
Zdálo se, že se stabilita umoudří dříve…
Tereza
admin píše:
Lidé, kteří mají problém na starost na něm nepřetržitě pracují. Z podstatné většiny byl odstraněn, ale stále to není optimální. Pokud bude situace stejná i zítra, proběhne osvětová kampaň.
Tereza
Osvětová kampaň?
abych to pochopila
![]()
Myslela jsem, že zmínka, že se stále problémy ladí bude stačit, ale - jak tak čtu - nejspíš je to málo ![]()
Tereza
admin píše:
Myslela jsem, že zmínka, že se stále problémy ladí bude stačit, ale - jak tak čtu - nejspíš je to máloTereza
Podej ďáblu prst,a vezme si celou ruku ![]()
admin píše:
Lidé, kteří mají problém na starost na něm nepřetržitě pracují. Z podstatné většiny byl odstraněn, ale stále to není optimální. Pokud bude situace stejná i zítra, proběhne osvětová kampaň.
Tereza
Oooo, budu se těšit ![]()
Ráda bych se zeptala, zda se objevily nějaké dlouhodobější podstatné problémy během víkendu? Plánovaný výpadek byl v pátek okolo 23h a dnes chvíli okolo 18:30, kdy se ještě něco štelovalo.
A pokud ano, co přesně - neočekávaná chyba, špatné zobrazování, pomalá rychlost atp.?
Mně například jedou stránky celý víkend bez potíží.
Tereza
Nechci urážet, ale některé daleko větší servery než-li je emimino, fungují bez problémů! Takže o velké návštěvnosti to asi nebude a jestli přeci, tak zaměstnejte schopnější programátory. Přijde mi, že některé vcelku banální problémy se řeší neskutečně dlouho!