Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
tak v tom nejste sami, mně to dneka taky celkem dost blbne a nejhorší je asi pomalé načítání stránek
ano, posledních pár dní mám neočekávanou chybu a
několikrát za den
Tak a pro dnešek končím, protože na to nemám nervy. Opět mi to spadlo při vkládání příspěvku a jiná diskuse se mi načítala přesně 43 vteřin (jsem si to schválně stopla). Zkusím to večer.
Neočekávaná chyba je celkem v pohodě, to se nic tak hrozného neděje… To se nás asi v logovací smyčce programu srazí několik najednou…
Důležité je, že odeslaný příspěvek se skutečně uloží a následně zobrazí.
Načítání stránek je v pořádku, ale štve mě ta neočekávaná chyba - napíšu příspěvek, dám odeslat, objeví se neočekávaná chyba a příspěvek v pytli
To už se mi stalo dnes několikrát ![]()
Lemaz diky
Uz jsem se chystala, ze se najim a taky napisu
Dela mi to to same. Silene dlouhe nacitani, neustale neocekavana chyba (a to jakoze pri kazdem prispevku
) a jako bonus, po kazde chybe mi prispevek vyskoci 2× a nemuzu s tim nic delat ![]()
Také mám ten samý problém, navíc mi to pak vloží příspěvek několikrát. Docela mě to štve, protože mám pár sekund na napsání, než doleze malý a takhle mi vždycky unikne a mám po žížalkách
![]()
bedru píše:
ano, posledních pár dní mám neočekávanou chybu aněkolikrát za den
To už pomalu mění neočekávanou chybu na očekávanou
![]()
Já to načítání nemám tak hrozné, ale chybka občas vyskočí… Předevčírem v noci se dělaly nějaké aktualizace nebo co, tak třeba to s tím souvisí… ![]()
Tak já i když sem klidas,tak mě to s prominutím už se*e
, ale zase je fakt že uklízím a dokonce sem přebrala a uklidila i skříně
, takže jak se to veme. Muj chlap ocení když emimino nepujde, já radši podrbu ![]()
Načítání strašný, příspěvky skáčou 3×, oko u diskuzí někdy nesvítí, někdy napíšu a celej server je bloklej a zpráva se smaže atd… ![]()
Zrovna jsem sem chtěla napsat, když mi to hodilo neočekávanou chybu
Nu což, třeba dělají nějakou zálohu serveru nebo nějaký nový doplněk. Znám stránky, kde jsou chyby jak na běžícím pásu pořád, tady je to ještě dobré. Ono někdy si ani zkušený ajťák neví honem rady, chybka může být v jediném písmenku při programování…
Já v tom jedu od včerejška, to jsem šílela u toho dlouhého načítání a pak čučela jak puk, když jsem měla příspěvek třikrát nebo mě to nechtělo pustit vůbec. Dneska mi to (klepám) načítá normálně, ale neočekávané chyby jsou pořád.
Už jsem na tohle odpovídala včera zde .
"Na eMiminu se poslední dobou rapidně zvedá návštěvnost stránek, přibývá registrovaných uživatelů a tím pádem i zátěže na stránkách – včera o půlnoci proběhlo přidávání nového databázového serveru, aby se zabránilo jeho pádům a celkově se zrychlil. Věříme, že se tím tyto problémy vyřeší. Právě teď se dolaďují zbylé mouchy, které ještě plynulému fungování brání.
Tak snad to brzy pojede bez problémů.
Každopádně nás těší zvyšující se zájem o eMimi" ![]()
Jen chci ujistit, že se na odstranění tohoto problému usilovně - opravdu usilovně - pracuje ![]()
Adminka Tereza
Děkujeme za vysvětlení. Doufám, že už to bude brzy v pořádku, protože nemůžeme pořádně klevetit.
A je dobře, že návštěvnost stoupá - víc hlav, víc ví.