Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Fandím Tereze..
A proč stále opakuješ jak si milovala Lesinu?? Jakou to má souvislost?Co s tím mají současní admini společného?
Nějak nechápu toto srovnávání !? Můžeme snad posoudit jaké tech. problémy měla Lesina a zda je řešila lépe? ![]()
Já jdu jenom nahlásit, že mi to dneska zas jede pomalu (načítání) - kdyby to někoho zajímalo do nějaké statistiky nebo tak třeba ![]()
makina píše:
Bersabo,
které výroky ti připadají ostudné? Můžeš prosím uvést konkrétně?Možnost se zde setkávat a zdarma - myslím, že to není úplně přesné, že přímá úměra počet návštěv a cena z reklamu stále platí
Třeba tenhle:
makina píše:
Jak já milovala starou adminku, empatickou holku, jednu z nás, která měla cit a uměla problémy řešit bez zbytečné ironie a nadutosti ze svého postavení…
Na sedmi předcházejících stránkách jsem nadutost a ironii zaznamenala výhradně u nespokojenců z řad uživatelek, zatímco Tereza reagovala věcně a zdvořile.
A o tom, že by eMimino bylo neziskové a nemá příjmy z reklam, jsem neřekla slovo. Jen o tom, že nás jako uživatele nestojí korunu.
aj ja hlasim ze okolo desiatej mi to par krat nacitalo len prazdnu stranku , ani v textovom rezime
a teraz mi donekonecna nacitava a konci na pagead2.googlesyndication.com .. stranka sa vykresli ale nacitanie nikdy nedobehne. az po dalsom refreshi , obcas az po niekolkom refreshi..
holky inak ja si myslim ze zbytocne prehanate s tou kritikou, neviem ci teda poznate co je za pracu lovit chybu, ale poviem vam je to pekne psycho aj pre nich a to aj bez kritiky ktoru na nich hadzete, este k tomu vobec nezalezi ci sa staraju o jeden portal alebo viacej portalov, obcas sa nieco zacne kazit a potom je to detektivka, keby vedeli kde presne je chyba a ladili to tak uz su na tej kratsej ceste, ak este hladaju kde su chyby , moze to trvat aj dlho ale odhadnut kolko to potrva? to by vestili z gule .. to ako fakt nejde .. budte trosku trpezlivejsie, oni su z toho urcite nervozny este viac ako vy
![]()
terezko drzim ti palce , zjavne mas trosku tazsie startovne podmienky, lesina dala latku hodne vysoko, ale verim ze aj ty to tu s nami myslis dobre ![]()
Pato, ano, i takhle se technická situace na serveru mohla popsat, a pak by se nerozmohla tato diskuse
.
Taky fandím emiminu, aby jelo.
Holky
trochu mě štve přístup k Admince Tereze.
Ano, nebilo mi a co vím, tak nejen mi úplně milé, když se podepisovala Adminka Tereza, protože to působilo povýšeně. ![]()
ALE DEJME JÍ ŠANCI.
Lesina byla skvělá a nasadila laťku hodně vysoko, ale přestala dělat adminku. Já mám info z jiné diskuze, kde sama napsala, že dobrovolně ![]()
Dokážete se některá zamyslet nad tím, jaké to musí být? Vemte si situaci - nastoupíte za někoho do nové práce, děláte maximum, snažíte se pracovat jak jen to jde a PŘESTO STÁLE SLYŠÍTE ONA BYLA LEPŠÍ??? A pořád dokola a dokola..... a dokola… nemá šanci se prosadit, protže ta před ní byla lepší.
Ale proč byla Lesi lepší? Byla tu roky, je mamča, chodí sem jako diskutérka. Naše témata jsou jí blízké i názory, proto i líp dokáže odhadnout reakci. Čili oblíbená na základě praxe, přístupu a „vědomostí“
Tereza sem pokud vím jako diskutérka nechodí (pokud ano omlouvám se) ale cítím z ní že je nová, neotrkaná… a nejistá???
DEJME JÍ ŠANCI.
A opravdu s technickým problémem ona nemá co do činění. Administrátor je tu aby dohlížel na řádný chod stránek - aby tu byl klid, nedocházelo k porušování pravidel nebo zákonů, narušování klidu apod… a ne přece na řešení technických problémů s chodem fóra.
A Terez - problémy s nestabilitou eMimina jsou od doby, kdy se přecházelo na nové servery a systémy. V době,kdy jsi začala dělat adminku - čili někdy listopad, prosinec…
opravdu 3 měsíce, co to dělá potíže. Proto některé reakce o ztrátách trpělivosti apod.
Taky už mě to fakt štvalo - zatím to drží, tak snad už…
Příspěvek upraven 28.02.11 v 18:32
Pata, já myslím, že většině tu jde jenom o to, aby věděli, co se děje, případně jak dlouho se to bude ještě dít (samo pokud se to ví, že jo
). Nic víc snad ani nikdo nechce, ale člověka to tak nějak víc štve, když je to prostě pomalé a nikdo k tomu nic neříká.
Teď už třeba víme, že se hledá chyba, tak se to dá přežít, ale když je to jenom zasekané a nikdo nic neřekne, tak jsou lidi akorát naštvaní.
Třeba Tereza psala, že byla v pátek ve 23:00 plánovaná odstávka. Proč to nebylo v aktualitách nebo na FB (ideálně na obojím)? Chápeš - vlezu na eMimino, vidím, že to nejede. A buď jsem si všimla, že má být odstávka nebo se jdu podívat na FB, tam si přečtu, že to 2 hodiny nepojede a jsem v klidu, jdu spát
Když si to tam nepřečtu, budu se sem snažit třeba ještě půl hodiny dostat, než mě to vytočí a půjdu ulehnout ve značně rozhořčeném stavu ![]()
My rýpalové taky chápeme, že nejde všecko hned, nemysli si, ale vědět, co se děje, nás uklidňuje a pak neryjeme tolik, když se s náma komunikuje
ale zdá se mi, že se to zlepšuje - a když se budou ještě hlásit ty výpadky dopředu (nebo aspoň současně na FB), tak budu skoro šťastná
(úplně budu, až se mi to nebude načítat X minut a věřím, že i tento den jednou přijde
)
Píšu přímo za nás programátory/adminy serveru.
Za všechny komplikace, které se servery v poslední době se omlouvám. Výpadky řešíme většinou do 1 minuty od té doby, co k výpadku dojde
Bohužel eMimino je poměrně komplikovaná aplikace a najít „úzké hrdlo“, které zrovna v danou chvíli způsobí kolaps serveru, je někdy těžké.
Původní příčina byla v poměrně výrazném růstu návštěvnosti a tím zátěže serveru. V průběhu ledna a února proběhlo několik úprav - upgrade serveru, následně rozdělení aplikačního a databázového serveru, optimalizace jejich propojení, několik aktualizací na serverech…
Poslední velká změna (přechod na 64bit architekturu) proběhla tento pátek 25.2. cca ve 23:00, kdy byl krátký plánovaný výpadek. Od té doby to dle všech nástrojů, které máme k dispozici vypadá, že stránky běží svižně a dokonce mnohem rychleji, než dříve.
Chyby, které se projevují jsou nejspíše individuální a proto bych poprosil všechny, kteří se s výpadkem nebo problémem setkáte, napište nám sem Vaši:
1. IP adresu
2. Typ prohlížeče (Internet explorer, Firefox, Chrome…)
3. Kdy se problem objevuje - zda náhodně, nebo třeba většinou večer a dopoledne, ideálně např.: včera v 20:00 a pak to 20 minut nejelo, jinak bez problemu)
4. Jak dlouho po objevení problému trvá/trval: pár minut, desítky minut, občas dlouho, občas krátce apod.
5. Pomůže v danou chvíli zkusit otevřít eMimino v jiném prohlížeči?
6. Je rozdíl mezi dobou od pátku (25.2.) a dobou před tím? (je to lepší/horší/jiný typ výpadku…)
Odpovědi by nám mohli pomoci zjistit, kde je problém (např. se může projevovat jen od těch, co se připojují ze zahraničí apod.). Intenzivně na tom pracujeme a určitě se vyjádříme přímo sem.
Těm co již chybu popsali díky.
Beru v potaz i připomínku o tom, abysme oznamovali, pokud bude nějaký plánovaný výpadek. Zkusíme v tomhle ještě zlepšit komunikaci s Terezou, aby od nás měla lepší info. V této věci to tu Tereza nemá lehké a věřte, že u nás za vás bojuje na všech frontách, aby server běžel tak, jak má.
P.S.: Sati, určitě eMimino nikde žádnou objednanou reklamu nemělo a nemá. Kde jsi reklamu viděla/slyšela??
To nás zajímá. Díky.
Radek, programátor
Jenže já tu dobu neznám, protože když se mi Emimi neobjeví, tak tam nějakou dobu nejdu. Střídám se u noťasu se 2 dětma ![]()
Mám FIREFOX, víc otázek si nepamatuju.
Včera večer kolem 20h to dlouho načítalo…
Dnes to jde ![]()
1. 85.70.200.64
2. Chrome
3. náhodně, víceméně furt
- ale občas to i jde
4. občas dlouho, občas krátce
5. ano, Firefox i IE jeli teď bez problémů, zatímco Chrome furt načítá (dříve jsem nezkoušela) - výsledek v Chrome - 1 stránka načtena, druhá nedostupná (chyba 101)
6. ne, je to stejné
Tož tak u mě…
Teď se můžu modlit, aby to nebylo mezi klávesnicí a židlí
![]()
Zaregistrovala jsem reklamu na ForKids, na serveru www.labuznik.com a někdo tady zmiňoval, že na emimino přišel na základě toho, že se o něm dozvěděl v pořadu Sama doma. A Konev také odkazuje n emimino. A le to jsou vaše stránky, že?
Z výše popsaného jsem usoudila, že jistá forma reklamy na emimino proběhla.
1. 10.9.0.30
2.mozilla firefox
3.náhodně
4.načte se mi stránka do půlky a musím dát aktualizovat..trvá to pár minut.Někdy,před 25.2. to nešlo i půl hodiny
5.nepomůže ![]()
6.od pátku 25.2. jsou výpadky a pomalé načítání minimální ![]()
fajn,že na tom pracujete ![]()
Sati píše:
Zaregistrovala jsem reklamu na ForKids, na serveru www.labuznik.com a někdo tady zmiňoval, že na emimino přišel na základě toho, že se o něm dozvěděl v pořadu Sama doma. A Konev také odkazuje n emimino. A le to jsou vaše stránky, že?
Z výše popsaného jsem usoudila, že jistá forma reklamy na emimino proběhla.
labuznik a konev ma tiez prevadzkovatela webdio, to sa za reklamu ani nepocita
aspon podla mna ..
Mě už vše funguje,tak moc díky
![]()
ps" já mám raději adminku Terezu.Někdy sem lesině nerozuměla a nepřišla mi teda taková jako zde popisujete
a když sem něco potřebovala nebo sem o něco poprosila tak to bylo jako když sem nic neřekla
![]()
Terezka je skvělá ![]()
tak já zatím od doby co mi to nešlo , to jde výborně.Za co moc děkuji.Terezce přeji krásné adminování.Nemám k ní žádné výhrady. ![]()