Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Me jedou stranky cely vikend,vlastne od minuleho tydne je to ok,jen ted jsem se sem nemohla dostat.
Mmch souhlasim tak nejak s Makinou.
A myslim,ze je zde HODNE emaminek,ktere vas adminy a techniky podporuji,ale nektere holt nemaji cas se sem dostavat pulku dne.
A moc mi chybi Lesina.
tak dnes mi to par krat zazlobilo pocas dna, pomale nacitanie, nakoniec sa web nacita ale bez kaskadovych stylov, takze nejak ako to pisala michaela.. par krat to vytimeoutovalo.. asi pomalsie odozvy?
skusane vo firefoxe na linuxe
ked to v tej istej dobe skusim v safari v iphone (ten si sam nejak stranky zjednodusuje pokial viem) tam to dobehne skor .. pritom pripojenie po tej istej wifi, a ine stranky idu normalne .. takze pre mna malinko zahada..
drzim lidickam v pozadi palce, tiez mi obcas tecu nervy ale potom si spomeniem ako je to na opacnej strane barikady a som kludnejsia
keby potrebovali nieco otestovat mimo svojich pc som k dispozicii
aspon nevyjdem z cviku ![]()
este manzel radi dve veci co pouziva na vacsich projektoch, ak poznate tak ako keby som nic nepovedala
![]()
http://mysqltuner.pl/mysqltuner.pl
http://zdrojak.root.cz/…moci-xhprof/
jo a este doplnenie ked to vytimeoutuje tak to vacsinou skonci na nacitani dat z js.emimino.cz nie uplne presne ale mozno aspon nieco ![]()
admin píše:
Ráda bych se zeptala, zda se objevily nějaké dlouhodobější podstatné problémy během víkendu? Plánovaný výpadek byl v pátek okolo 23h a dnes chvíli okolo 18:30, kdy se ještě něco štelovalo.A pokud ano, co přesně - neočekávaná chyba, špatné zobrazování, pomalá rychlost atp.?
Mně například jedou stránky celý víkend bez potíží.
Tereza
dnes jsem přes den moc nebyla, ale poslední týden po delší době orpavdu zatím bez potíží a dlouhého načítání. Konečně, ale na jak dlouho??
Poslední dobou je opravdu znát na diskuzích,ž e je potíž se sem dostat a nebo to tu pomalu odumírá… ![]()
Bývá tu mrtvěji než dříve přijde mi.
admin píše:
Myslela jsem, že zmínka, že se stále problémy ladí bude stačit, ale - jak tak čtu - nejspíš je to máloTereza
Jako že to emaminy nepochopily? Že je jim to třeba naservírovat pomalu, s málo písmenky, hodně smajlíky a často?
![]()
Jak já milovala starou adminku, empatickou holku, jednu z nás, která měla cit a uměla problémy řešit bez zbytečné ironie a nadutosti ze svého postavení…
Makina - tak takhle jsem to myslela
, ale reakce AdmTer byla opět opačná ![]()
Ne, nerozumím PC a sítím vůbec, ale pokud něco nejde vyladit 3měs za plného nasazení jak píšete, tak nechápu Vaše uražené reakce.
Ale více empatií by to chtělo ![]()
Nejde vysledovat přesně, nesedím tu celý den, ale pokud napíšu příspěvek a ten mi neodejde, nebo se mi Emimistránky zobrazí jako předch. příspěvek na str.6,anebo se nelze přihlásit vůbec /nejčastěji/, ale na jiné stránky ano.
Možná taky stačí upozornění, že v době té a té se pracuje na str., ale PŘEDEM!!! protože psát přísvěvky 2×, to fakt nee…
tak já myslela, že když sem napíšu, jak mně špatně chodí e-Mimino, že to je dobře,když je to pravda.Ale tak nějak čtu, že spíš dráždím kobru bosou nohou.
Nechápu, ![]()
admin píše:
A možná by to chtělo také eMaminy, které podpoří adminy a programátory, když se nedaří vyladit problémové fungování stránek![]()
Srdcoví fanoušci drží týmu palce, i když se momentálně nedaří
Tereza
Srcoví fanoušci nejen drží palce, ale slepě tady zůstávají i přes vleklé problémy. Protože, kdyby nebyli tak srdcoví, tak už by tu dávno nebyli a srdíčkovali na jiném serveru ![]()
Sati píše:admin píše:Srcoví fanoušci nejen drží palce, ale slepě tady zůstávají i přes vleklé problémy. Protože, kdyby nebyli tak srdcoví, tak už by tu dávno nebyli a srdíčkovali na jiném serveru
A možná by to chtělo také eMaminy, které podpoří adminy a programátory, když se nedaří vyladit problémové fungování stránek![]()
Srdcoví fanoušci drží týmu palce, i když se momentálně nedaří
Tereza
To je slovo ADMINA, i když bohužel bývalého.
Ono, když mám doma televizi, nemůžu mít hned pocit, že můžu dělat programového ředitele, že? ![]()
Moje reakce neměla působit uraženě, snažila jsem se naznačit, že nás tahle situace trápí minimálně stejně jako vás a z některých příspěvků mi přišlo, jako byste měli pocit, že lidé, kteří se o to starají si sedí na rukou a je jim to putna.
Pokud vím, problémy začaly koncem ledna - kdy došlo k velkému nárůstu přístupů na stránky - tak si nejsem jistá, o jakých třech měsících je řeč.
Ovšem máte pravdu v tom, že se mezi vás nedostalo mnoho informací, to se omlouvám(e). Byli jsme stále ujišťováni, že vše brzy pojede bez problémů a také jsme tomu chtěli věřit.
Pěkný vstup do nového týdne,
Tereza
On se ten příliv nových uživatelů asi dal čekat, když jste si všude udělali tak masívní reklamu
to jen tak na okraj. Možná si jen programátoři vzali větší sousto, než čekali, tím nemyslím jen emimino, ale převzetí dalších serverů. U nás platí takové pořekadlo, že jednou dupou na více židlích nejde sedět naráz. A myslím, že konkrétně tady už se to začalo ukazovat.
O víkendu to v pořádku nebylo, v sobotu v cca 10 hodin večer- příspěvek mi neodešel, když jsem ho napsala znovu- objevila se po dlouhém načítání chyba, ale na druhý den tam můj příspěvek byl - 2×. Jiné stránky fungovaly normálně…
Jinak souhlasím s holkama- Lesina tu chybí- a moc
No,já myslím,že ty problémy nejsou tak hrozné,aby se to nedalo vydržet
a netřeba se navážet do admina,když se evidentně snaží,a má zájem situaci řešit,nééé? ![]()
momi33 píše:
No,já myslím,že ty problémy nejsou tak hrozné,aby se to nedalo vydržeta netřeba se navážet do admina,když se evidentně snaží,a má zájem situaci řešit,nééé?
Ano.
Terezko, domluv se s programátorama, ať sepíše nějakou „zprávu o stavu eMimina“ a hodí jí sem a/nebo na hlavní stranu. Já dobře vím, co to znamená dělat takovéhleho prostředníka mezi technikem a nespokojeným uživatelem, a máš mojí podporu. ![]()
A taky myslím, že už se to tady vážně přehání. Důvody ke stížnostem jistě jsou, ale jejich styl, které tady některé z vás použily, je prostě ostuda. Když si uvědomím, že tímhle způsobem vyskakujete na lidi, kteří vám zadarmo dávají už kolik let možnost se setkávat…
Bersabo,
které výroky ti připadají ostudné? Můžeš prosím uvést konkrétně?
Možnost se zde setkávat a zdarma - myslím, že to není úplně přesné, že přímá úměra počet návštěv a cena z reklamu stále platí ![]()