Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Mě se emimino načítá hrozně dlouho už pár dní. Ve dne i v noci. Problém mám jen tady. Používám operu mini.
@Milkiway píše:
Mě se emimino načítá hrozně dlouho už pár dní. Ve dne i v noci. Problém mám jen tady. Používám operu mini.
Dobrý den,
omlouváme se za komplikace. Právě probíhají menší úpravy na webu. Prosím o trpělivost, zanedlouho už vše bude fungovat zase tak, jak má.
Děkuji a zdravím ![]()
adminka Eliška
@admin píše:
Dobrý den,omlouváme se za komplikace. Právě probíhají menší úpravy na webu. Prosím o trpělivost, zanedlouho už vše bude fungovat zase tak, jak má.
Děkuji a zdravím
adminka Eliška
Aha, tak proto mi nešlo se sem párkrát přihlásit…
@admin píše:
Dobrý den,omlouváme se za komplikace. Právě probíhají menší úpravy na webu. Prosím o trpělivost, zanedlouho už vše bude fungovat zase tak, jak má.
Děkuji a zdravím
adminka Eliška
Se vší úctou k administrátorské práci, ale jak dlouho je podle Vás „zanedlouho“? Od téměř začátku měsíce dosud je server trvale neuvěřitelně pomalý - nějakou dobu jsem se kvůli tomu rozmýšlel, zda se vůbec zaregistrovat, protože se mi to opakovaně nedařilo. Ale jelikož zde nelze bez registrace ani odpovědět na inzerát (tuhle „vychytávku“ taky nechápu), nebylo zbytí.
Dá se zde najít pár užitečných informací a názorů, nicméně technické zázemí je zoufalé… ![]()
@quido.morava Dobrý den,
v těchto dnech nemáme hlášeno žádné zpomalení, ani žádné neregistrujeme. Děkujeme za Váš zájem, průběžně pracujeme na vylepšení všech našich nedostatků ![]()
Přeji pěkné odpoledne,
admin Josefina
Dobrý den, nevím, kam mám napsat, smažte prosím mých milion hodnocení prodejce gabicapkova, je to omyl. stačí 1..
děkuji.