Jak upravit zveřejněný deníček?

5173
7.2.11 08:25

rosím,co ten deníček

hele jako mám vás ráda a jsem ráda za emimino,ale to co jste udělali s tím deníčkem :cert: jedná se o deníček něco pro začínající látkařky, Já se s každou plínkou rozepisuju do jednoho odstavce,nebo nedokončím řádek a novou plínku dám na novej řádek,ale někdo mi to zmatlal všechno dohromady a omlouvám se ,ale z toho prostě nikdo kdo chce začít látkovat nepochopí nic :cert: :cert: :cert: .. Chěla bych se zeptat jestli bych nemohla sama si ten deníček opravit,tak jak si myslím,že by to bylo pro začínající ,nejlépe k pochopení :think: a nebo jetsli byste mohli deníček opravit vy..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10713
7.2.11 09:50
mabit píše:
hele jako mám vás ráda a jsem ráda za emimino,ale to co jste udělali s tím deníčkem :cert: jedná se o deníček něco pro začínající látkařky, Já se s každou plínkou rozepisuju do jednoho odstavce,nebo nedokončím řádek a novou plínku dám na novej řádek,ale někdo mi to zmatlal všechno dohromady a omlouvám se ,ale z toho prostě nikdo kdo chce začít látkovat nepochopí nic :cert: :cert: :cert: .. Chěla bych se zeptat jestli bych nemohla sama si ten deníček opravit,tak jak si myslím,že by to bylo pro začínající ,nejlépe k pochopení :think: a nebo jetsli byste mohli deníček opravit vy..

koukám že ses z toho už orosila :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20916
7.2.11 10:53

Deníčkům se věnuje jiná administrátorka. Ale můžeš mi poslat deníček rozdělený do odstavců, jak by sis to představovala - na email info(zavináč)emimino.cz - a já ho přeuložím.

Adminka Tereza

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5173
7.2.11 10:55
admin píše:
Deníčkům se věnuje jiná administrátorka. Ale můžeš mi poslat deníček rozdělený do odstavců, jak by sis to představovala - na email info(zavináč)emimino.cz - a já ho přeuložím.Adminka Tereza

děkuji, večer k tomu sednu a udělám to a pošlu ti to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4306
7.2.11 11:22
admin píše:
Deníčkům se věnuje jiná administrátorka. Ale můžeš mi poslat deníček rozdělený do odstavců, jak by sis to představovala - na email info(zavináč)emimino.cz - a já ho přeuložím.Adminka Tereza

Jestli jiné administrátorce takto vyhovuje deníček na čtení, tak je dobrá, mě se to četlo hodně špatně a nebylo poznat o kterých plenkách se zrovna mluví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová