Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
hele jako mám vás ráda a jsem ráda za emimino,ale to co jste udělali s tím deníčkem
jedná se o deníček něco pro začínající látkařky, Já se s každou plínkou rozepisuju do jednoho odstavce,nebo nedokončím řádek a novou plínku dám na novej řádek,ale někdo mi to zmatlal všechno dohromady a omlouvám se ,ale z toho prostě nikdo kdo chce začít látkovat nepochopí nic
.. Chěla bych se zeptat jestli bych nemohla sama si ten deníček opravit,tak jak si myslím,že by to bylo pro začínající ,nejlépe k pochopení
a nebo jetsli byste mohli deníček opravit vy..
mabit píše:
hele jako mám vás ráda a jsem ráda za emimino,ale to co jste udělali s tím deníčkemjedná se o deníček něco pro začínající látkařky, Já se s každou plínkou rozepisuju do jednoho odstavce,nebo nedokončím řádek a novou plínku dám na novej řádek,ale někdo mi to zmatlal všechno dohromady a omlouvám se ,ale z toho prostě nikdo kdo chce začít látkovat nepochopí nic
![]()
![]()
.. Chěla bych se zeptat jestli bych nemohla sama si ten deníček opravit,tak jak si myslím,že by to bylo pro začínající ,nejlépe k pochopení
a nebo jetsli byste mohli deníček opravit vy..
koukám že ses z toho už orosila ![]()
Deníčkům se věnuje jiná administrátorka. Ale můžeš mi poslat deníček rozdělený do odstavců, jak by sis to představovala - na email info(zavináč)emimino.cz - a já ho přeuložím.
Adminka Tereza
admin píše:
Deníčkům se věnuje jiná administrátorka. Ale můžeš mi poslat deníček rozdělený do odstavců, jak by sis to představovala - na email info(zavináč)emimino.cz - a já ho přeuložím.Adminka Tereza
děkuji, večer k tomu sednu a udělám to a pošlu ti to.
admin píše:
Deníčkům se věnuje jiná administrátorka. Ale můžeš mi poslat deníček rozdělený do odstavců, jak by sis to představovala - na email info(zavináč)emimino.cz - a já ho přeuložím.Adminka Tereza
Jestli jiné administrátorce takto vyhovuje deníček na čtení, tak je dobrá, mě se to četlo hodně špatně a nebylo poznat o kterých plenkách se zrovna mluví.