Skupina, jak to funguje?

187
31.1.11 10:51

skupina,jak to funguje?

Holky chci se zeptat,jak to funguje když se chci dát do náké skupiny?O co de?asi jsem se tam už přihlásila,ted musím čekat na schválení asi že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Lena F.
31.1.11 11:18

Skupiny jsou uzavrené a otevřené, pokud jses hlasila do uzavřené počkej jestli Tě vpusti. Ale občas se stavá že si počkáš. Taky jsem se hlasila do jedné, asi před tydnem a pořad nic :nevim:
A do otevřené mužeš hned

• Citovat
  • Upravit
36544
31.1.11 11:19

Bud cekas na odpoved spravce skupiny, nebo na automaticke schvaleni :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44228
31.1.11 12:11

Nebo taky automatické neschválení :-)

Pořád se admini ještě nevyjádřili k tomu,jestli je automatické neschválení plnohodnoutnou odpovědí. Diskuzi „Mohl by moderátor odpovídat povinně na nové žádosti do skupiny“ zamkli bez tohoto vysvětlení :nevim:

Kdo bude členem uzavřené skupiny, koho přijmou a koho ne a jaké pro to rozhodnutí mají důvody, je plně v kompetenci moderátora a členů skupiny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lena F.
31.1.11 12:23

Já osobně bych uvítala aby u kážde skupiny byl nick moderátora, abych měla možnost kontaktovat ho osobně přes SZ

• Citovat
  • Upravit
44228
31.1.11 12:32
Lena F. píše:
Já osobně bych uvítala aby u kážde skupiny byl nick moderátora, abych měla možnost kontaktovat ho osobně přes SZ

Tak to admini prosím ani náhodou. Je tu dost skupin s citlivým tématem, nepotřebuju, aby mě tu někdo z okolí vystopoval, co řeším kde za problémy :-)

Já bych uvítala, aby byla možnost odpovědět přímo,z pozice moderátora, abych nemusela na odpovědi zakládat nový nick.

Prostě bych se velmi přimlouvala za to, aby měl moderátor možnost diskrétně odpovědět negativně, bez toho, aby se prozradil a bez toho, že mu to dotyčná někde jinde vypálí :-)

P.S., s výše uvedenými žádostmi nemám nic společného. Jen je tato otázka prostě pořád nedořešená.
A sami občas víme, jak „vztahy“ na emiminu fungují. I když teď už jsou nevhodné příspěvky mazány, odhalovány, pokud jsou anonymní. V tomto směru vidím v poslední době velké zlepšení :palec: Za to adminům díky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lena F.
31.1.11 13:09

Jani dobře, ale když zažádám a tyden nic, tak bych chtěla vědět jestli ta skupina ještě funguje a nebo ne. Není to fajn pocit když nevím na čem jsem.

• Citovat
  • Upravit
18305
31.1.11 13:17

Nedá mi to, abych se nepřipojil - tady je příklad otevřené skupiny, do které může každý - a taky si každý může číst diskusní příspěvky. Není třeba se přihlašovat…
Pro úplnost - řeší se tam rodokmeny, staré matriky, rodinné vztahy u předků a život předchozích generací…

https://www.emimino.cz/…-pokec-rady/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44228
31.1.11 13:19

Leni, však jasně. Co já vím, tak je tu dost skupin uzavřených, kde se už dávno nepíše a i moderátor chodí k PC jen sporadicky. Kdyby dali „zamítnout žádost“, tak víš, na čem jsi, protože Ti na profilu ta skupina zmizí mezi žádostmi.

Myslím, že až budou mít admini čas, i tato kategorie by potřebovala čistku :-) Projít to a tyto skupiny prostě zrušit :mrgreen:
A taky stanovit jednoduchá pravidla při žádosti o vstup do skupiny - tak, aby ta pravidla bylo tolerantní k oběma stranám - žadatelkám a moderátorovi, členům skupiny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10568
1.2.11 16:38
Lena F. píše:
Já osobně bych uvítala aby u kážde skupiny byl nick moderátora, abych měla možnost kontaktovat ho osobně přes SZ

Taky tak,pomalu 3týdmy čekám na vspuštený a nikdo se mi ještě neozval

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.8.14 21:00

Prosim o radu - jak zadat nazev diskuze ve skupinach? Rovnou se objevi pole pro prispevek, kam zapsat nazev, bez ktereho mne to nepusti dal? Diky. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6078
5.8.14 22:18

Normálně bych to zadala do pole pro příspěvek :think: @jananovakova2

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20916
5.8.14 22:40

@jananovakova2

Dobrý den,

nejsem si jistá, zda správně rozumím Vašim potížím. Chcete v rámci soukromé skupiny založit diskuzi? Pokud ano, pak klikněte na modrý rámeček s textem „Přidejte diskusní téma skupiny“. Následně zadejte název diskuze, napište svůj příspěvek a klikněte na „Přidat příspěvek“.

Přeji pěkný večer ;)

Martina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.8.14 21:30

@admin Po zmacnuti modreho pole pridat tema se. i neobjevi zadne pole pro zadani nazvu tematu, ale rovnou pro prispevek. Kam tedy napsat nazev diskuze, bez nehoz mi to prispevek cervene nepusti dal?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.8.14 21:36

Zkousela jsem nazev diskuze napsat do pole vlozit prispevek, ale cervene se objevi nezadali jste nazev diskuze. Ale kam, kdyz tam nemam pro to kolonku? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová