Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobrý den admini.
Mám malinký dotaz, který mě jenom zajímá, nechci vyvolat hádku:
V této diskuzi https://www.emimino.cz/…hlasu-60934/ si nějaký uživatel (nick si již nepamatuju
) dělal srandu a na moji odpověď mi napsal něco v tom smyslu, že už dobíjí baterku do foťáku. …Reagoval na mou odpověď, že pokud nebudu nahatá, nevadí mi focení na veřejnosti…
Já mu na oplátku odpověděla něco v tom smyslu, že si mě může vyfotit, pokud mě najde…
Jen by mě zajímalo, v čem byl problém? Nezlobte se na mě, ale měla jsem pocit, že je to jen žertík. Naprosto nevinný, nepobuřující, nevyvolal hádku (ani to nebyl účel), nebyl sprostý ani obscénní…?
Nebo co bylo tedy špatně, že se to vymazalo?
Děkuji za případnou odpověď.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Mně už taky zmizelo pár příspěvků. Už to neřeším. Mám pocit, že když tady má člověk trochu jiný názor, nebo jen trochu odbočí od tématu, tak je vymazán.
radúna píše:
Jé lemaz ahooooooooj![]()
.
Ty taky vybočuješ z řady?![]()
![]()
.
JJ, jak jinak.
Ahooooooj.
Az Tereza jednou zjisti, kolik ma prace s mazanim mych prispevku, tak me zablokuje rovnou IP ![]()
Kamča.dalmatinka píše:
Lemaz líbí se mi tvuj dovětek v profilu![]()
Mě taky. ![]()
už prostě nebudu chodit se stádem. Sice riskuju, že mě sežere vlk, ale risknu to.
Pudloslava píše:
Az Tereza jednou zjisti, kolik ma prace s mazanim mych prispevku, tak me zablokuje rovnou IP
Nejednalo se o to, že by text byl závadný, smazala jsem ho, jelikož jsem ho identifikovala jako Budulínka. O tohoto člověka na stránkách opravdu nemáme zájem, jen on to nechce pochopit ![]()
Také bych ráda všechny poprosila, aby se o jeho osobě v diskuzích nezmiňovali, nereagovali na něj a nepodporovali tím tak jeho zájem o eMimino.cz. Doufám, že je to k pochopení.
Nemyslím si, že bych bezdůvodně mazala něčí příspěvky. ![]()
Pěkný zbytek neděle,
adminka Tereza
Jo budulinka je treba dusledne ignorovat
myslim, ze i mazani prispevku je druh pozornosti, ktera ho uspokojuje
proc emimino nema moznost „ignorovat uzivatele“?
potom by si ho kazdy dal do ignoru, on by to ani nevedel a nemel by tak motivaci porad menit nicky.
Budulínek píše často jako nepřihlášený uživatel, tak by se tím problém nevyřešil. Pokud na něj narazíme - příspěvek smažeme a identifikátor zablokujem - on ho bohužel poté změní.
Nechceme, aby tu po něm zůstávaly komentáře v diskuzích. Tím bych rozmluvu o něm ráda ukončila ![]()
Adminka Tereza
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat