Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobrý den,
musela jsem Váš příspěvěk smazat – jakákoliv forma inzerce či reklamy je v diskuzi zakázaná.
Viz pravidla
Doufám, že to pochopíte – musíme být v tomto důslední, v jiném případě by bylo eMimino.cz plné reklam a nabídek.
S pozdravem,
adminka Tereza
Dobrý den,chtěla jsem se jen zeptat,co jsem udělala za chybu a napsala,kde mi chutnalo…Byla jsem jen nadšená chováním v podniku, kam jsme zavítali…A snažila se doporučit mamkám,kde je fajn.Nebyla to žádná forma reklamy,nemám nic společného z touto firmou,kromě objednaného dortu.Jen by mě zajímalo,jak podle Vašich pravidel něco doporučit?Abych neporušovala pravidla?Děkuju moc za odpověd,Adriana
![]()
Taky si říkám proč nepochválit tímto způsobem ![]()
Vždyt se tu objevují diskuze na téma babylove, dm se propírá kdekoliv, sdílí se odkazy na různé internetové obchody … to je taky reklama nebo se pletu? ![]()
No a byla to cela zalozena diskuse na to tema, nebo jen prispevek?
novou diskusi bych zakladala jen s dotazem (je dobra tato restaurace?) a doporucujici prispevky jen do zabehle diskuse (napr. diskuse „doporucte dobrou restauraci“)
Myslim, že tady už název diskuse byl zavadějíci. Vsadím se že kdyby to bylo pojmenováno jinak je to tady do ted' ![]()
Zdravím,
chápeme, že jste chtěla doporučit cukrárnu, se kterou máte dobrou zkušenost. Ale pro nás je nemožné odlišit někoho, kdo chce doporučit a kdo (si) chce udělat reklamu. Proto jsme se uchýlili k jednotnému přístupu - tj. nově založenou diskuzi odkazující na určitý obchod / firmu / stránky mažeme. Pokud ovšem padne dotaz: „Jakou používáte značku kosmetiky“ / „Doporučte obchod s kočárky v …“ - odpovědi necháváme.
Chápeme, že je to nedokonalý postup, ale dává nám pravomoce ke smazání evidentní reklamy na stránkách.
Snad je to k pochopení,
adminka Tereza
Pravdu, jestli je to babyfrendly a v dosahu, mohlo by se hodit