Reklama? Ne, jen doporučení

2271
26.1.11 22:01

Reklama?Ne,jen doporučení

Dobrý den,
musela jsem Váš příspěvěk smazat – jakákoliv forma inzerce či reklamy je v diskuzi zakázaná.

Viz pravidla

Doufám, že to pochopíte – musíme být v tomto důslední, v jiném případě by bylo eMimino.cz plné reklam a nabídek.

S pozdravem,

adminka Tereza

Dobrý den,chtěla jsem se jen zeptat,co jsem udělala za chybu a napsala,kde mi chutnalo…Byla jsem jen nadšená chováním v podniku, kam jsme zavítali…A snažila se doporučit mamkám,kde je fajn.Nebyla to žádná forma reklamy,nemám nic společného z touto firmou,kromě objednaného dortu.Jen by mě zajímalo,jak podle Vašich pravidel něco doporučit?Abych neporušovala pravidla?Děkuju moc za odpověd,Adriana :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3412
27.1.11 08:09

Taky si říkám proč nepochválit tímto způsobem :think:

Vždyt se tu objevují diskuze na téma babylove, dm se propírá kdekoliv, sdílí se odkazy na různé internetové obchody … to je taky reklama nebo se pletu? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43039
27.1.11 14:40

No a byla to cela zalozena diskuse na to tema, nebo jen prispevek?

novou diskusi bych zakladala jen s dotazem (je dobra tato restaurace?) a doporucujici prispevky jen do zabehle diskuse (napr. diskuse „doporucte dobrou restauraci“)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lena F.
27.1.11 18:35

Myslim, že tady už název diskuse byl zavadějíci. Vsadím se že kdyby to bylo pojmenováno jinak je to tady do ted' :kytka:

• Citovat
  • Upravit
20937
28.1.11 08:42

Zdravím,
chápeme, že jste chtěla doporučit cukrárnu, se kterou máte dobrou zkušenost. Ale pro nás je nemožné odlišit někoho, kdo chce doporučit a kdo (si) chce udělat reklamu. Proto jsme se uchýlili k jednotnému přístupu - tj. nově založenou diskuzi odkazující na určitý obchod / firmu / stránky mažeme. Pokud ovšem padne dotaz: „Jakou používáte značku kosmetiky“ / „Doporučte obchod s kočárky v …“ - odpovědi necháváme.

Chápeme, že je to nedokonalý postup, ale dává nám pravomoce ke smazání evidentní reklamy na stránkách.

Snad je to k pochopení,

adminka Tereza

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43039
29.1.11 08:33

No a jaká to tedy byla cukrárna? (teď už se to snad může) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lena F.
29.1.11 09:04

Pudlo je to pravda a nebo rejp? :lol:

• Citovat
  • Upravit
43039
29.1.11 09:24

Pravdu, jestli je to babyfrendly a v dosahu, mohlo by se hodit

• načítám...