Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Anonymní příspěvky mi nevadí,když jsou slušné a neuráží,nerýpou atd.
Poslední dobou by jste tady řešili s odpuštěním každý „uprdnutí“ ![]()
No já nevím, ale podle mne má na anonymitu každý právo…
Já osobně se ji snažím nevyužívat, ale rozhodně jsem ráda, že tady tamožnost je.
Ač je nepochybně pravda, že je v některých případech zneužívána, jsem si jistá, že ve většině případů mají pisatelé dobrý úmysl a svůj důvod.
Žádná společnost není bez chyb, a tak bych ji nečekala ani tady na emiminu, asi tak.
mě je to fuk dokud se do mě anonym nezačne pouštět
nemám ráda,když nevím s kým se „hádám“ ![]()
anonyma jsem nikdy nepoužila a nemám potřebu použít,já osobně se na férovku zeptám i na největší„prasárnu“když mě to bude zajímat ![]()
ale zase ta volba tam je tak chápu,že se třeba někdo stydí tak použije ![]()
Pokud někdo píše anonymně,asi k tomu má nějaký důvod-od toho tady ta možnost je ne?
Mě osobně to nevadí, neřeším to.
Myslím, že jediné, co by se mělo důsledněji řešit - respektive, co bychom my uživatelky měly důsledněji nahlašovat a admini přísněji posuzovat - je zneužívání anonymity…
Tím myslím urážení a napadání pod anonymem (jakékoli, i mírné, protože když chci někoho kritizovat, mělo by to být „z očí do očí“, resp. „z nicku do nicku“
), dvojí diskutování (jednou za sebe, jednou pod anonymem) a podobné.
Jinak mně osobně anonymy nijak zvlášť nevadí.
Jasně,pokud bude hodně nevhodný,můžou ho admini odanonymnit,už to párkrát udělali…
Jinak běžný anonym u citlivých témat mi nevadí-někomu tady chodí příbuzní,sousedi,apod… ![]()
verenika píše:
Anonymní příspěvky mi nevadí,když jsou slušné a neuráží,nerýpou atd.Poslední dobou by jste tady řešili s odpuštěním každý „uprdnutí“
+1 ![]()
Alpaka píše:
tak to nahlaš jako nevhodný příspěvek
Kdybych byla jedina komu to vadí, tak se přizpusobim, kvuli tomu Emimino neopustim.
A prudit adminy jen tak se mi nechce. Jen když to schledají za nutne
No tak někdy je diskuze taková, že identita může člověku přitížit a nebo se prostě stydí. Pokud nechci, aby někdo věděl, že jsem to zrovna já když na sebe něco odhaluju, tak je tohle jediný řešení a pokud je ten příspěvek opravdu slušnej, tak není co řešit. I když u zavádějících diskuzí je to o něčem jinym.
Leno-jěště mě napadlo,že anonymitu třeba využívá také ten co píše o někom třetím a ten by se mohl dozvědět,že je probírán(třeba i v dobrém) na emiminu ![]()
Prostě anonymita tady byla,je a bude ![]()
No já jí třeba často využívám u témat, který nechci pak na profilu. Takže poradím, napíšu svůj názor a víc mě to nezajímá
. Jinak mi to nevadí, od toho tu ta možnost je.
verenika píše:
Leno-jěště mě napadlo,že anonymitu třeba využívá také ten co píše o někom třetím a ten by se mohl dozvědět,že je probírán(třeba i v dobrém) na emiminuProstě anonymita tady byla,je a bude
Já nejsem proti anonymitě, je za potřebi, ale když čtu třeba nalakovala jsem nehty narůžovo a je to psano anonykem tak se vi otevíra núž v kapse ![]()
No mně třeba dnes překvapilo že v diskuzi „Jak se zbavit rýmy“ psal někdo radu anonymně. Nic rýpavého nebo tak i celkem k věci, ale snad rýma není nic o čem by se nedalo psát pod normálním nickem. Takže neodsuzuji, ale spíš tohle fakt nechápu.
Samozřejmě v případě, že to někdo zneužívá, tak to poslat adminům, klasický postup.
Zdravim
Nevím jak vám ale mně osobně vadí zneužiti anonymnich příspěvku. V skoro kážde celkem nevinne diskuzi se objevuje čim dal vic anonyku. Nelibi se mi to.
Co si o tom myslíte? Mělo by se to řešit? Děkují za každy názor
Prosím bez anonymnich přispěvku (zkouška tolerance)