Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ať dělám co dělám, zmenším fotku, různě upravím, prostě se mi neukazuje a přitom v nastavení se ikonka zobrazuje, tak kde je chyba:-(((???? ![]()
a už tam je…to je divný,že to začalo fungovat po takové době:-)) ![]()
po změně fotky je třeba zmáčknout F5, někdy je to třeba i proto, aby se správně zobrazovaly metříky a podobně.
sajinda píše:
po změně fotky je třeba zmáčknout F5, někdy je to třeba i proto, aby se správně zobrazovaly metříky a podobně.
Já dělala co se dalo…vkládala, odebírala, F5 dávala…měnila velikost,formát,příponu a prostě nic nezabíralo..jsem technicky na počítače zdatná a teď jen co jsem sem vložila už zoufalou otázku se najednou stal zázrak:-)))takže asi to chtělo založit diskuzi:-DDD
![]()
Postup pro nahrání ikonky:
„Nahoře vpravo na stránce eMimino.cz - Nastavení - Nastavení uživatele - Ikonka. Nezapomeňte po nahrání fotky kliknout na tlačítko "Uložit údaje“. Pro obnovení stránky s novou ikonkou zmáčkněte na klávesnici F5."
Často se stává, že člověk zapomene po nahrání fotky potvrdit tlačítkem Uložit údaje nebo neobnoví náhled stránky
Ale tak hlavně, že už to funguje,
adminka Tereza
@admin píše:
Postup pro nahrání ikonky:„Nahoře vpravo na stránce eMimino.cz - Nastavení - Nastavení uživatele - Ikonka. Nezapomeňte po nahrání fotky kliknout na tlačítko "Uložit údaje“. Pro obnovení stránky s novou ikonkou zmáčkněte na klávesnici F5."
Často se stává, že člověk zapomene po nahrání fotky potvrdit tlačítkem Uložit údaje nebo neobnoví náhled stránky
adminka TerezaAle tak hlavně, že už to funguje,
tohle jsem před chvílí 2× udělala a pořád mi ukazuje starou profilovku… Co s tím??
@neila
Dobrý den,
někdy se může stát, že se nová fotka ukáže až později. Zkuste to tedy prosím znovu a vydržte. Pokud by se fotka nezměnila během dne, ozvěte se nám do zpráv.
Hezký den, Karolína