Foto pod nick

3681
28.1.11 05:10

Foto pod nick

Ať dělám co dělám, zmenším fotku, různě upravím, prostě se mi neukazuje a přitom v nastavení se ikonka zobrazuje, tak kde je chyba:-(((???? :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3681
28.1.11 05:11

a už tam je…to je divný,že to začalo fungovat po takové době:-)) :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102677
28.1.11 07:08

po změně fotky je třeba zmáčknout F5, někdy je to třeba i proto, aby se správně zobrazovaly metříky a podobně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3681
28.1.11 07:38
sajinda píše:
po změně fotky je třeba zmáčknout F5, někdy je to třeba i proto, aby se správně zobrazovaly metříky a podobně.

Já dělala co se dalo…vkládala, odebírala, F5 dávala…měnila velikost,formát,příponu a prostě nic nezabíralo..jsem technicky na počítače zdatná a teď jen co jsem sem vložila už zoufalou otázku se najednou stal zázrak:-)))takže asi to chtělo založit diskuzi:-DDD :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20916
28.1.11 08:49

Postup pro nahrání ikonky:

„Nahoře vpravo na stránce eMimino.cz - Nastavení - Nastavení uživatele - Ikonka. Nezapomeňte po nahrání fotky kliknout na tlačítko "Uložit údaje“. Pro obnovení stránky s novou ikonkou zmáčkněte na klávesnici F5."

Často se stává, že člověk zapomene po nahrání fotky potvrdit tlačítkem Uložit údaje nebo neobnoví náhled stránky :wink: Ale tak hlavně, že už to funguje,

adminka Tereza

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
23.6.17 18:05

Už nic :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16186
26.7.17 15:14
@admin píše:
Postup pro nahrání ikonky:

„Nahoře vpravo na stránce eMimino.cz - Nastavení - Nastavení uživatele - Ikonka. Nezapomeňte po nahrání fotky kliknout na tlačítko "Uložit údaje“. Pro obnovení stránky s novou ikonkou zmáčkněte na klávesnici F5."

Často se stává, že člověk zapomene po nahrání fotky potvrdit tlačítkem Uložit údaje nebo neobnoví náhled stránky :wink: Ale tak hlavně, že už to funguje,

adminka Tereza

tohle jsem před chvílí 2× udělala a pořád mi ukazuje starou profilovku… Co s tím??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20916
27.7.17 10:02

@neila
Dobrý den,

někdy se může stát, že se nová fotka ukáže až později. Zkuste to tedy prosím znovu a vydržte. Pokud by se fotka nezměnila během dne, ozvěte se nám do zpráv.

Hezký den, Karolína

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová