Neočekávaná chyba, dlouhé načítání

Napsat příspěvek
Velikost písma:
25324
21.2.11 16:24
Gina108 píše:
admin píše:
Dnes je to obzvlášť kritické, jak jste jistě zpozorovali. Přestože se dopoledne přidaly na server další paměti, hosting stále problém řeší.Tereza
a dnes taky :-( :twisted:

Jojo,několikrát už se mi to seklo,a příspěvek se mi v diskusi neobjevil.Nu což,aspoň víme,že ty kompjůtry nejsou dokonalé :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
21.2.11 23:09
Taminka píše:
Teda musim rict,ze uz zacinam byt totalne vytocena,OPET se sem nemuzu dostat,bud se to nacita nebo ho hned hodi error,kdykoliv mam konecne cas a zasednu,ze neco prectu tak se sem nedostanu,stale pisete,ze s tim neco delate,ale uprimne,mi to tak vubec neprijde.
V posledni dobe je to hruza.

Podepisuju :palec:

Jsme nechtěla zas být za nenávistného prudiče, ale tento stav je otřesný. Pokračujte takto ještě 14 dní a za předpokladu, že jsou problémy způsobené zvyšující se návštěvností, nebudete mít už co řešit :cert:

Chápu, že ladíte, ale zajímalo by mě jak dlouho ještě? Mám pocit, že to nebere konce :roll:

Pár dní máme nově rychlé ADSL a teprve teď vidím, jak rychle se můžou některé stránky načítat. Bohužel eMimino k nim nepatří :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20916
21.2.11 23:55

Bude to trvat do té doby, než se zjistí, kde je problém a ten se posléze odstraní. Je to sice vágní odpověď, ale zcela pravdivá.

Tereza

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
22.2.11 00:03

No aby tady pak jeste nekdo chodil…
Mmch nikdy jsem neslysela slovo vagni,co to je?Nebo je tim mysleno fadni?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7661
22.2.11 01:14
Taminka píše:
Mmch nikdy jsem neslysela slovo vagni,co to je?Nebo je tim mysleno fadni?

http://www.online-slovnik.cz/…h-slov/vagni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
22.2.11 09:48
Bersaba píše:
Taminka píše:
http://www.online-slovnik.cz/…h-slov/vagni

Jezis no to jsou teda vyrazy :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andela
22.2.11 09:56
admin píše:
Bude to trvat do té doby, než se zjistí, kde je problém a ten se posléze odstraní. Je to sice vágní odpověď, ale zcela pravdivá.Tereza

tož ať odborníci zasednou a hledaj, a nevstanou dokud nenajdou … :wink: :pankac:
Ale vážně, je to otřesný, nejradši bych vždycky praštila klávesnicí o zem. Napíšu mega komentář, dám odeslat a šup … eror!!! A kdyby jednou za čas, ale několikrát denně je to na pěstičky (ne ty ztracené zbytečně psané komenty, ale ty výpadky) :roll:

• Citovat
  • Upravit
14598
22.2.11 10:01

Taky už mi to leze na nervy :-?
Stále totéž, problém se sem dostat - error, neočekávaná chyba nebo stránky nemůžeme nalést, problém odpovědět, neviditelní smajlíci.

Mám ráda toto fórum, mám tu spoustu kamarádek a fakt bych nerada hledala jiné místo k povídání i hledání rad.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
22.2.11 11:36
Taminka píše:

To je jakože odpověď na ho*… ehm… houby :lol: :lol: :lol:

Já chápu, že to může trvat a že se neví, jak dlouho, ale vzhledem k tomu, že už to nějakou dobu trvá… :nevim:

Ale dneska musím pochválit (a mocně zaklepat), protože dneska mi to jede super a zatím bez problémů :palec: Asi se v tom dneska zatím nikdo nevrtá :mrgreen:

(přesto si to před odesláním raději kopíruju) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lena F.
22.2.11 12:07

Holky, bud'te rady že to jede aspon tak. Už litují toho že jsem přispěla do této diskuze, pořad mi blíka „oko“ a jak jinak musím nakouknout. Vím že s pozice admina nedostanete odpověd' že vás tu nikdo nedrži ale mužete přece jit na jaky koliv jíny fungujíci server… :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Lena F.
22.2.11 12:09
admin píše:
Bude to trvat do té doby, než se zjistí, kde je problém a ten se posléze odstraní. Je to sice vágní odpověď, ale zcela pravdivá.Tereza

Držim palce!

• Citovat
  • Upravit
14598
22.2.11 12:26

Leno ani ne tak problém s autoritami, jako spíš se zbytečným zdůrazňováním své pozice. Působí to na mě jako povyšování, já jsem ing (admin) a kdo je víc.....

I V práci mě vytáčelo, když mi volal klient a představovat se Dobrý den, tady ing Bubák. Máte to a to, můžete mi zajisti tamto?
nebo při představování ve společnosti, kde se neřeší pracovní pozice: Dobrý den, to je paní AB. Těší mě, ing XY.

TOTO MYSLÍM VŠEOBECNĚ. Ne konkrétně!!!!!

Dneska mi to zatím běží bez problému. Jen tak dál. :pankac: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lena F.
22.2.11 12:40

Mně to ale zní docela roztomile adminka Tereza jen k tomu vždy čtu adminka Terezka zni to líp.

Ostatně je to káždeho věc jak se podepisuje.

Mně třeba vytačejí obrovské metříky a blíkajicí podpisy některych uživatelek ale říkam si že to je jen muj problem, a ani by mně nenapadlo na to dotyčnou upozornit :kytka:

• Citovat
  • Upravit
50725
22.2.11 13:04

Sotva jsem to napsala, tak se to trochu pokazilo, tak už radši mlčím :lol:

Leno, je mi jasné, že je v dnešní době takový trend (i třeba ve vztazích), že když něco není ideální, tak hnedka uteču jinam, ale já si přesto pořád myslím, že stojí za to si počkat a že kritika je přínosná. Na rozdíl od přístupu, kdy si budu u PC hlodat hodinu nehty a vypisovat tu, jak je všecko báječné. To je k ničemu a nikoho to nikam neposune :nevim:

Markit, k nám do knihovny chodí chlap, který když odchází a chce průkazku a my řekneme „to je pan (třeba) Svoboda, že?“, tak on řekne DOKTOR Svoboda :lol: Nevím no, ale hláška se stala legendární a smějou se mu kvůli tomu všeci :lol: :lol: :lol:

Já ti rozumím, taky to cítím, jako ty. Třeba svůj titul nepoužívám vůbec a asi bych ho nepoužívala, ani kdybych byla PhD. :nevim: I když s adminkou mě to nenapadlo, jenom jsem si říkala, že musí být úmorné to furt vypisovat - když srovnám třeba s podpisem Lesiny :lol: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20916
22.2.11 14:57
Angua píše:
Já chápu, že to může trvat a že se neví, jak dlouho, ale vzhledem k tomu, že už to nějakou dobu trvá… :nevim:

Touto stručnou odpovědí jsem chtěla nastínit hlavní problém - programátor se skupinou povolaných lidí pracují na tom, aby zjistili, proč jsou tyto komplikace. Až se najde příčina nestability a výpadků, pak se jednoduše vyřeší. Momentálně ale probíhá tato fáze zjišťování.

Lena F. píše:
Mně třeba vytačejí obrovské metříky a blikající podpisy některych uživatelek…

V Nastavení je možnost zaškrtnutí volby zobrazování metříků s omezením délky - pak už se Ti delší metříky zobrazovat nebudou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová