Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Gina108 píše:admin píše:a dnes taky
Dnes je to obzvlášť kritické, jak jste jistě zpozorovali. Přestože se dopoledne přidaly na server další paměti, hosting stále problém řeší.Tereza![]()
Jojo,několikrát už se mi to seklo,a příspěvek se mi v diskusi neobjevil.Nu což,aspoň víme,že ty kompjůtry nejsou dokonalé ![]()
Taminka píše:
Teda musim rict,ze uz zacinam byt totalne vytocena,OPET se sem nemuzu dostat,bud se to nacita nebo ho hned hodi error,kdykoliv mam konecne cas a zasednu,ze neco prectu tak se sem nedostanu,stale pisete,ze s tim neco delate,ale uprimne,mi to tak vubec neprijde.
V posledni dobe je to hruza.
Podepisuju ![]()
Jsme nechtěla zas být za nenávistného prudiče, ale tento stav je otřesný. Pokračujte takto ještě 14 dní a za předpokladu, že jsou problémy způsobené zvyšující se návštěvností, nebudete mít už co řešit ![]()
Chápu, že ladíte, ale zajímalo by mě jak dlouho ještě? Mám pocit, že to nebere konce ![]()
Pár dní máme nově rychlé ADSL a teprve teď vidím, jak rychle se můžou některé stránky načítat. Bohužel eMimino k nim nepatří ![]()
Bude to trvat do té doby, než se zjistí, kde je problém a ten se posléze odstraní. Je to sice vágní odpověď, ale zcela pravdivá.
Tereza
No aby tady pak jeste nekdo chodil…
Mmch nikdy jsem neslysela slovo vagni,co to je?Nebo je tim mysleno fadni?
Taminka píše:
Bersaba píše:Taminka píše:http://www.online-slovnik.cz/…h-slov/vagni
Jezis no to jsou teda vyrazy
![]()
admin píše:
Bude to trvat do té doby, než se zjistí, kde je problém a ten se posléze odstraní. Je to sice vágní odpověď, ale zcela pravdivá.Tereza
tož ať odborníci zasednou a hledaj, a nevstanou dokud nenajdou …
![]()
Ale vážně, je to otřesný, nejradši bych vždycky praštila klávesnicí o zem. Napíšu mega komentář, dám odeslat a šup … eror!!! A kdyby jednou za čas, ale několikrát denně je to na pěstičky (ne ty ztracené zbytečně psané komenty, ale ty výpadky) ![]()
Taky už mi to leze na nervy ![]()
Stále totéž, problém se sem dostat - error, neočekávaná chyba nebo stránky nemůžeme nalést, problém odpovědět, neviditelní smajlíci.
Mám ráda toto fórum, mám tu spoustu kamarádek a fakt bych nerada hledala jiné místo k povídání i hledání rad.
Taminka píše:
To je jakože odpověď na ho*… ehm… houby
![]()
Já chápu, že to může trvat a že se neví, jak dlouho, ale vzhledem k tomu, že už to nějakou dobu trvá… ![]()
Ale dneska musím pochválit (a mocně zaklepat), protože dneska mi to jede super a zatím bez problémů
Asi se v tom dneska zatím nikdo nevrtá ![]()
(přesto si to před odesláním raději kopíruju) ![]()
Holky, bud'te rady že to jede aspon tak. Už litují toho že jsem přispěla do této diskuze, pořad mi blíka „oko“ a jak jinak musím nakouknout. Vím že s pozice admina nedostanete odpověd' že vás tu nikdo nedrži ale mužete přece jit na jaky koliv jíny fungujíci server… ![]()
admin píše:
Bude to trvat do té doby, než se zjistí, kde je problém a ten se posléze odstraní. Je to sice vágní odpověď, ale zcela pravdivá.Tereza
Držim palce!
Leno ani ne tak problém s autoritami, jako spíš se zbytečným zdůrazňováním své pozice. Působí to na mě jako povyšování, já jsem ing (admin) a kdo je víc.....
I V práci mě vytáčelo, když mi volal klient a představovat se Dobrý den, tady ing Bubák. Máte to a to, můžete mi zajisti tamto?
nebo při představování ve společnosti, kde se neřeší pracovní pozice: Dobrý den, to je paní AB. Těší mě, ing XY.
TOTO MYSLÍM VŠEOBECNĚ. Ne konkrétně!!!!!
Dneska mi to zatím běží bez problému. Jen tak dál.
![]()
Mně to ale zní docela roztomile adminka Tereza jen k tomu vždy čtu adminka Terezka zni to líp.
Ostatně je to káždeho věc jak se podepisuje.
Mně třeba vytačejí obrovské metříky a blíkajicí podpisy některych uživatelek ale říkam si že to je jen muj problem, a ani by mně nenapadlo na to dotyčnou upozornit ![]()
Sotva jsem to napsala, tak se to trochu pokazilo, tak už radši mlčím ![]()
Leno, je mi jasné, že je v dnešní době takový trend (i třeba ve vztazích), že když něco není ideální, tak hnedka uteču jinam, ale já si přesto pořád myslím, že stojí za to si počkat a že kritika je přínosná. Na rozdíl od přístupu, kdy si budu u PC hlodat hodinu nehty a vypisovat tu, jak je všecko báječné. To je k ničemu a nikoho to nikam neposune ![]()
Markit, k nám do knihovny chodí chlap, který když odchází a chce průkazku a my řekneme „to je pan (třeba) Svoboda, že?“, tak on řekne DOKTOR Svoboda
Nevím no, ale hláška se stala legendární a smějou se mu kvůli tomu všeci
![]()
Já ti rozumím, taky to cítím, jako ty. Třeba svůj titul nepoužívám vůbec a asi bych ho nepoužívala, ani kdybych byla PhD.
I když s adminkou mě to nenapadlo, jenom jsem si říkala, že musí být úmorné to furt vypisovat - když srovnám třeba s podpisem Lesiny
)
Angua píše:
Já chápu, že to může trvat a že se neví, jak dlouho, ale vzhledem k tomu, že už to nějakou dobu trvá…
Touto stručnou odpovědí jsem chtěla nastínit hlavní problém - programátor se skupinou povolaných lidí pracují na tom, aby zjistili, proč jsou tyto komplikace. Až se najde příčina nestability a výpadků, pak se jednoduše vyřeší. Momentálně ale probíhá tato fáze zjišťování.
Lena F. píše:
Mně třeba vytačejí obrovské metříky a blikající podpisy některych uživatelek…
V Nastavení je možnost zaškrtnutí volby zobrazování metříků s omezením délky - pak už se Ti delší metříky zobrazovat nebudou.