Neočekávaná chyba, dlouhé načítání

Napsat příspěvek
Velikost písma:
18305
9.2.11 15:14
lemaz píše:
Děkujeme za vysvětlení. Doufám, že už to bude brzy v pořádku, protože nemůžeme pořádně klevetit. :mrgreen: A je dobře, že návštěvnost stoupá - víc hlav, víc ví.

Jistě- lemaz - víc hlav víc ví. I proto se za minulého režimu říkalo, že z toho důvodu chodí příslušníci Veřejné bezpečnosti ve dvojici se psem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35420
9.2.11 15:18

Ja uz funguju normalne! :palec: :dance: Timto adminum dekuji :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3040
9.2.11 15:21
Jura007 píše:
lemaz píše:
Děkujeme za vysvětlení. Doufám, že už to bude brzy v pořádku, protože nemůžeme pořádně klevetit. :mrgreen: A je dobře, že návštěvnost stoupá - víc hlav, víc ví.
Jistě- lemaz - víc hlav víc ví. I proto se za minulého režimu říkalo, že z toho důvodu chodí příslušníci Veřejné bezpečnosti ve dvojici se psem :mrgreen:

No, to je možná hezké si to myslet, ale ve skutečnosti to bylo proto, že se sami báli. A je to tak dodnes.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3040
9.2.11 15:21

Jinak hlásím - vše už funguje dobře!!!!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
9.2.11 15:22

Jo, promiň - pes nejlepší přítel člověka. Jak stárnu, zapomínám… :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102677
9.2.11 15:54

ahojky, jak už Vám napsala Terezka, zakládala jsem tu samou diskusi včera - tímto lituji terezku, že musí to samé číst znova :lol:
jinak super, že někteří píšete, že už Vám mimino funguje dobře, já to samé bohužel zatím říct nemůžu - z neočekávané chyby se pomalu, ale jistě stala očekávaná o pomalém načítání ani nemluvím :cry: :cry: :cry: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12213
9.2.11 15:58

Mě už také běží normálně :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
9.2.11 16:01

Už taky fičím bez chyb. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13351
9.2.11 17:48

Tak já bohužel problémy mám stále :zed: Zrovna před chvilkou mi to celé spadlo a emimino nešlo načíst.

Už mě to celkem unavuje, večer už raději prohlížím jiné stránky ale stále doufám, že to tady poběží zase tak jako dřív.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
9.2.11 17:50

Teď už je to zase pomalejší, ale frčelo už dobře, věřím, že to dá práci zmáknout a budu trpělivá :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20916
9.2.11 17:52

Stále ladíme :think:

Adminka Tereza

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tattiana
9.2.11 17:54

včera kolem 12h dopoledne a dnes ta samá doba kolem 12h dopo :roll: teď to funguje dokonale …

• Citovat
  • Upravit
102677
9.2.11 17:56

mám to přesně jako evčátko - chvíli už jsem jásala, že to frčí dobře, ale ted jsem se sem nemohla nějakou dobu zase dostat vůbec a pak to hlásilo chybu nejen při snaze přidat příspěvek, ale i při načítání stránek - ale je vidět, že ladíte :palec: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
9.2.11 21:41

Na dlouhé načítání mám takovou flignu. Když se mně „teploměr“ nechce hnout z místa, tak v Internet Exploreru kliknu na „Zastavit“ a hned potom na „Obnovit“. A mám požadovanou stránku načtenou do vteřiny. Jen musí být v dialogovém řádku nahoře ta správná stránka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102677
9.2.11 21:47

juro, mám firefox…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie