Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
lemaz píše:
Děkujeme za vysvětlení. Doufám, že už to bude brzy v pořádku, protože nemůžeme pořádně klevetit.A je dobře, že návštěvnost stoupá - víc hlav, víc ví.
Jistě- lemaz - víc hlav víc ví. I proto se za minulého režimu říkalo, že z toho důvodu chodí příslušníci Veřejné bezpečnosti ve dvojici se psem ![]()
Jura007 píše:lemaz píše:Jistě- lemaz - víc hlav víc ví. I proto se za minulého režimu říkalo, že z toho důvodu chodí příslušníci Veřejné bezpečnosti ve dvojici se psem
Děkujeme za vysvětlení. Doufám, že už to bude brzy v pořádku, protože nemůžeme pořádně klevetit.A je dobře, že návštěvnost stoupá - víc hlav, víc ví.
No, to je možná hezké si to myslet, ale ve skutečnosti to bylo proto, že se sami báli. A je to tak dodnes.
Jo, promiň - pes nejlepší přítel člověka. Jak stárnu, zapomínám… ![]()
ahojky, jak už Vám napsala Terezka, zakládala jsem tu samou diskusi včera - tímto lituji terezku, že musí to samé číst znova ![]()
jinak super, že někteří píšete, že už Vám mimino funguje dobře, já to samé bohužel zatím říct nemůžu - z neočekávané chyby se pomalu, ale jistě stala očekávaná o pomalém načítání ani nemluvím
![]()
Tak já bohužel problémy mám stále
Zrovna před chvilkou mi to celé spadlo a emimino nešlo načíst.
Už mě to celkem unavuje, večer už raději prohlížím jiné stránky ale stále doufám, že to tady poběží zase tak jako dřív.
Teď už je to zase pomalejší, ale frčelo už dobře, věřím, že to dá práci zmáknout a budu trpělivá ![]()
včera kolem 12h dopoledne a dnes ta samá doba kolem 12h dopo
teď to funguje dokonale …
mám to přesně jako evčátko - chvíli už jsem jásala, že to frčí dobře, ale ted jsem se sem nemohla nějakou dobu zase dostat vůbec a pak to hlásilo chybu nejen při snaze přidat příspěvek, ale i při načítání stránek - ale je vidět, že ladíte
![]()
Na dlouhé načítání mám takovou flignu. Když se mně „teploměr“ nechce hnout z místa, tak v Internet Exploreru kliknu na „Zastavit“ a hned potom na „Obnovit“. A mám požadovanou stránku načtenou do vteřiny. Jen musí být v dialogovém řádku nahoře ta správná stránka…