Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj lidičky, poslední 3 dny je to s načítáním stránky šílený. A to nepočítám to, že než se mi odešle příspěvek do diskuse, tak to dvakrát klekne - neočekávaná chyba.
Mám to jen já nebo je nás víc?
Ahoj, me taky blbne hodne emimino. Ted 2× za hodinu se mi objevilo neocekavana chyba, nejdriv jsem si myslela, ze je to netem, ale jak vidim nebude.. ![]()
Nejsi v tom sama, mě to dělá taky už kolikátej den a dneska je to teda zase extrém a jede to docela pomalu.
to jsem ráda, že nejsem sama. Už mi u toho docela tečou nervi.
Už jsem taky přemýšlela sem založit takové téma. Taky mi to poslední dobou dělá hodně často. Asi něco mění nebo tak, nevím. ![]()
Dneska jsem měla už tak 15× neočekávanou chybu, nevím už, co je na ní neočekávanýho… na toho žlutýho smajlíka už jsem alergická
![]()
JO mě to dneska dělá taky furt a pak se mi příspěvek zobrazí v diskuzi 4×
![]()
Lemaz, nejsi jediná. Také mi emimi posledních pár dní nějak zlobí. Strašně dlouho trvá, než se něco načte, každou chvíli mi naběhne zklamaný smajlík, protože se objeví neočekávaná chyba, když chci napsat příspěvek, tak to klekne, já trubka to dám zaktualizovat takže se potom příspěvek objeví několikrát a já potom mažu jako ďas…
Docela mě to mrzí, protože chybiček je poslední dobou docela dost a tyhle problémky mě šíleně vytáčejí. I když chápu, že technika není bezchybná ![]()
Sumaya píše:
A ještě…sem tam mi blbne oko
To já očička už neřeším. Jednou tam jsou, podruhé ne. Takže čtu jen to, co chci.
tak v tom nejste sami, mně to dneka taky celkem dost blbne a nejhorší je asi pomalé načítání stránek