Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
sajindo, a prý jak těhulkám měknou mozky a mají v hlavně chrastítko - pche…
Mimochodem, co já bych dala za to, abych i já to chrastítko v hlavě měla. Ale taky se dočkáme
Při té příležitosti gratuluju k holčicce - za chvíli to sletí a vykoukne na vás
Tak… a jdu něco dělat, ať mě někdo neseřve, že v diskuzi o blbnutí emimina píšu věci, které se toho netýkají
![]()
Dle posledních měření stability serveru to vypadá velmi dobře. Programátor ji ovšem stále sleduje. Očekáváme a doufáme, že eMimino pojede bez problémů a výpadků ![]()
Pěkný den,
adminka Tereza
tak ted jsem se nemohla opět na mimino nějakou chvíli zase vůbec dostat a opět nefungujou očička..... ![]()
taky mi teď pěkně dlouho nechtěla stránka najet a očička nikde.
Dnešní problémy by neměly mít společný základ s tím, co se řešilo v posledních dvou dnech. Jednalo se o jednorázový problém
a měl by již být vyřešen. Doufáme, že do třetice už eMimino nepostihne další neočekávaný zádrhel a vše pofrčí, tak jak má ![]()
Pěkný bezvýpadkový večer,
adminka Tereza
Mně nefungují očka
Ale vzhledem k tomu, že je za každou diskuzí čas posledního příspěvku, tak to zase tak nevadí ![]()
Jana206 píše:
Mně nefungují očkaAle vzhledem k tomu, že je za každou diskuzí čas posledního příspěvku, tak to zase tak nevadí
Psala jsem to již několikrát - když spadne server (jak se teď tomu v týdnu dařilo
), očka se vyresetují - je třeba pro jejich spuštění vstoupit do té či oné diskuse a zase ji opustit - paměť oček se tím zase zaktivní.
Adminka Tereza
Nějak mimino blbne,dneska opět pořád padá.
Terezko,já myslela,že už je všechno přesunutý a že už by to mělo být v pohodě ![]()