Nesnesitelné bolesti při porodu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13
2.8.18 15:27

@Lerista Díky za krásný popis průběhu, ale jak mi dají další dámy možná za pravdu, nemusí to být standardem ;) První dva 7-9 hodin v bolestech, třetí by možná byl bezbolestný, ale bohužel se namotala pupeční šňůra před hlavičku do porodních cest a akutní sekce. A to jsem byla bezbolestně na 7cm otevřená (na 7cm předtím mnoho hodin nesnesitelných bolestí). Tak gratuluji k supr porodu, ale nejsme tak pošťastny všechny. Každop. to nesouvisí s diskusí :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.8.18 04:14

Tak holky malej je venku :potlesk: ale byl to masakr ..4,650 8o ted uz jd dobre tak dekuji :dance:

• Citovat
  • Upravit
1132
3.8.18 05:54
@Anonymní píše:
Tak holky malej je venku :potlesk: ale byl to masakr ..4,650 8o ted uz jd dobre tak dekuji :dance:

:kytka: :kytka: :srdce: :srdce: GRATULUJUUU! Je to macek :) sis dala, co. Ať jste oba dva v pořádku! Uplně mě přeběhl mráz po zádech, myslela jsem na Tebe!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
623
3.8.18 07:35
@Anonymní píše:
Tak holky malej je venku :potlesk: ale byl to masakr ..4,650 8o ted uz jd dobre tak dekuji :dance:

No ty krásko to je macek 8o 8o Gratulace!!! :kytka: :kytka: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1702
3.8.18 09:31
@Anonymní píše:

Juchu :pankac: Moc gratuluju k mackovi a at se vam dari :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky