Nesnesitelný pláč 4 měsíčního syna

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Tunrida
28.8.14 09:47

@Lussye Věř, že když seš nervák, tak se můžeš ovládat jakkoliv, ale ten dětský pláč je opravdu hrozný :lol: Jako mě může vytáčet kdekdo a já zůstanu klidná nebo odcházím, ale manžel a syn mě vytáčí fakt do vrtule :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
2612
28.8.14 09:48
@Lussye píše:
a tam si dát studenou sprchu :pankac:Nevím čím to je, ale takových to diskusí je čím dál tím víc. Příjde mi, že by se před početím mělo jít na psychotesty.Zda jsou vůbec psychicky vyrovnanými osobnostmi. :cert: Každopádně třesením mu můžeš dost ublížit.

tak to by většina lidí nemohla mít děti :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
28.8.14 09:50
@Krakatice88 píše:
Myslím, že těch diskuzí je víc, protože maminky už se tolik nebojí o tom otevřeně mluvit.

Já si myslím, že je to proto, že doufají, že se zde dozví, že nejsou samy nebo že se dozví nějakou tu radu nebo i pomoc. Bohužel, většinou si to myslí dost naivně, protože tady už se skoro nedá na nic zeptat :roll:

• Citovat
  • Upravit
Krakatice88
28.8.14 09:53
@RadkaCh píše:
Já si myslím, že je to proto, že doufají, že se zde dozví, že nejsou samy nebo že se dozví nějakou tu radu nebo i pomoc. Bohužel, většinou si to myslí dost naivně, protože tady už se skoro nedá na nic zeptat :roll:

Jo, to je bohužel smutný fakt. Viz to, co jsem dopsala do svého příspěvku. Každý ze sebe dělá světce, jen aby náhodou nemusel přiznat nějaké své pochybení. Ale právě tím, že člověk ukáže i svá slabší místa, stává se silnějším a může s tím něco dělat :)

• Citovat
  • Upravit
WeroniqueL
28.8.14 10:03

Nevím čím to je, ale takových to diskusí je čím dál tím víc. Příjde mi, že by se před početím mělo jít na psychotesty.Zda jsou vůbec psychicky vyrovnanými osobnostmi. :cert: Každopádně třesením mu můžeš dost ublížit.

@Lussye píše:
a tam si dát studenou sprchu :pankac:Nevím čím to je, ale takových to diskusí je čím dál tím víc. Příjde mi, že by se před početím mělo jít na psychotesty.Zda jsou vůbec psychicky vyrovnanými osobnostmi. :cert: Každopádně třesením mu můžeš dost ublížit.

Já sním ale netřásla, protože jsem magor. Ale protože když dostane amok tak ho z něj jinak nedostanu. Magor nejsem, psychotesty nepotřebuju jen jsem maminka která se nechá vyvést z míry a hrozně mě to mrzí a to mě psychicky odrovnává

• Citovat
  • Upravit
WeroniqueL
28.8.14 10:06

A samozřejmě jsem s ním netřásla tak, abych mu nějak ublížila. Prostě jen tak aby se trochu zpamatoval

• Citovat
  • Upravit
14679
28.8.14 10:45
@WeroniqueL píše:
A samozřejmě jsem s ním netřásla tak, abych mu nějak ublížila. Prostě jen tak aby se trochu zpamatoval

chápu trochu zatřást miminkem, který se zapomíná při pláči nadechnout. Chápu za třást z větším dítětem který má hysterický záchvát, a chápu zatřesení s dospělou hysterkou.
Je důležité si uvědomit, že se dědí i povahy :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
WeroniqueL
28.8.14 11:08
@Lussye píše:
chápu trochu zatřást miminkem, který se zapomíná při pláči nadechnout. Chápu za třást z větším dítětem který má hysterický záchvát, a chápu zatřesení s dospělou hysterkou.
Je důležité si uvědomit, že se dědí i povahy :palec:

Takže zatřásla jsem s ním asi tak jako když pohoupáváš dítě v náručí nebo tak jako se natřásá v kočárku…a pomuze mu to. on se už potom docela zaliká. Ale hold vy ste nejvyrovnanější maminka na světě, gratuluji :)

• Citovat
  • Upravit
WeroniqueL
28.8.14 11:10
Holky děkuji jsem ráda že je tady víc maminek, kteří to chápou než těch dokonalých nechápavých.
@WeroniqueL píše:
Takže zatřásla jsem s ním asi tak jako když pohoupáváš dítě v náručí nebo tak jako se natřásá v kočárku…a pomuze mu to. on se už potom docela zaliká. Ale hold vy ste nejvyrovnanější maminka na světě, gratuluji :)

Asi jsem to špatně napsala, netřásla jsem s ním vzteky (abych ukojila svůj vztek) ale proto, aby se dostal ze záchvatu

• Citovat
  • Upravit
WeroniqueL
28.8.14 11:11

Jinak holky děkuji, že jste mi trochu pomohli. A jsem ráda, že je tady více chápavých maminek než tech dokonalých nechápavých:-)

• Citovat
  • Upravit
Tunrida
28.8.14 11:21

Tak a teď se tady ještě začnou řešit holdy a holty :think: No nic, diskuzi opouštím, než se naštvu :mrgreen: :mavam:

• Citovat
  • Upravit
109
28.8.14 13:16

Tak adepta na matku roku bychom měli, ale o to asi zakladatelce nešlo..

Každému občas ujedou nervy, i když je kdo ví, jak vyrovnaný, kor hormony zmítané matce pár měsíců po porodu.
Když se mi před 14ti lety narodilo první dítko, tak jsem při jeho záchvatech řevu měla občas chvíle, kdy jsem seděla v koupelně na zemi a brečela, že jsem neschopná matka.
Našemu třetímu budou dva měsíce, sice nevříská, zato skoro nespí (přes den tak dvě hodiny maximálně), někdy jsem vážně vyčerpaná (holt tři děti, domácnost, navíc ještě částečně pracuji a hlídací babičky nemáme - takže jen, když může pohlídat občas manžel). A až teď si připadám otrle a vyrovnaně, aby mě kňourání, ječení a vynucování si pozornosti nechalo celkem v klidu (na WC si přece mimino brát s sebou nebudu) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14679
28.8.14 13:36
@WeroniqueL píše:
Holky děkuji jsem ráda že je tady víc maminek, kteří to chápou než těch dokonalých nechápavých.Asi jsem to špatně napsala, netřásla jsem s ním vzteky (abych ukojila svůj vztek) ale proto, aby se dostal ze záchvatu

Tak to pak jo, z úvodního příspěvku vyznělo, že si sním vzteky třásla :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2612
28.8.14 13:44
@WeroniqueL píše:
Holky děkuji jsem ráda že je tady víc maminek, kteří to chápou než těch dokonalých nechápavých.Asi jsem to špatně napsala, netřásla jsem s ním vzteky (abych ukojila svůj vztek) ale proto, aby se dostal ze záchvatu

tak to je úplně jiná. Já si tedy taky představila, že se s miminka zatřáslo vzteky. Proto jsem psala o tom děsu, jak třesu s brečícím miminkem. Nevím, proč to mám vůbec v hlavě, nikdy jsem to neudělala :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
235
28.8.14 15:36

@WeroniqueL
Mám to někdy s 3měs. synem podobně. Jsou dny, kdy je to superspokojené usměvavé miminko, ale někdy má uřvané dny, kdy si prostě vyřvává mou pozornost. Začne vztekle řvát, když ho odložím do postýlky nebo pod hrazdičku, chtěl by se co nejvíc chovat, jenže bohužel je ke mně nepoměrně velkej a těžkej, takže ho dlouho neunosím (moje záda to nedávají) a na WC a najíst se taky někdy musím… Ten řev mě taky stresuje, protože jako velké a silné mimino má i pořádný řev, ale občas zabere bílý šum z netu, to ho většinou aspoň trochu uklidní, občas i uspí :palec: Nervy mi taky občas tečou, párkrát jsem mu už poznadávala a taky praktikuju zavřít dveře a pustit jiný rámus, aby nebyl chvíli slyšet, ideálně ten bílý šum. Myslím, že nervy tečou tak polovině matek, jen se to většina bojí přiznat. Všichni říkají, že to s věkem přejde, tak snad už brzo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí