Nespavostu u 6měsíční holčičky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8.2.20 22:44

@Kikuška90 dekuji krasne, ja si to taky myslim, ale chci, aby i mala byla vyspana a zbytecne se nebudila, kdyz muze spinkat v klidku, no uvidime, co ukaze cas :think: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
25.2.20 08:46

Ráda bych otevřela diskuzi, třeba má někdo nějakou novou radu. Mám 7 měsíců starou holčičku, ve dne to celkem jde, ale v noci je to naprosté peklo. Kojím ale na noc dávám UM. Vypije z 180ml tak max 60 ml a pak ji musím dokojit. usíná u prsa. Odejdu a do půl hodiny je vzhůru a takhle to jde celou noc. Už jsem vážně unavená. Mám třeba zkusit vyměnit mléko nebo něco přidat? Příkrmy dostává a jí je s chutí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4398
25.2.20 08:50

Muze mit uz sny, nema zrejme hlad, hleda jen bezpeci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1671
25.2.20 08:53
@Andul098 píše:
Ráda bych otevřela diskuzi, třeba má někdo nějakou novou radu. Mám 7 měsíců starou holčičku, ve dne to celkem jde, ale v noci je to naprosté peklo. Kojím ale na noc dávám UM. Vypije z 180ml tak max 60 ml a pak ji musím dokojit. usíná u prsa. Odejdu a do půl hodiny je vzhůru a takhle to jde celou noc. Už jsem vážně unavená. Mám třeba zkusit vyměnit mléko nebo něco přidat? Příkrmy dostává a jí je s chutí.

Spíte spolu? to hodně pomáhá na špatné sny. To nebude hladem buzení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4523
25.2.20 09:01

A proč ji dáváš UM, když ho nechce a stejně potom kojis? Dost možná ji bolí břicho. Nebo jen chce být s tebou. Já, ačkoliv jsem hodně proti tomu, jsme celé. sesrinedeli spala s dcerou na prsu. Protože jinak.by se nevyspal nikdo. Pak jsme přešli na postylku prirazenou k naší posteli. Ale i tak si ji někdy nad ránem. beru k sobě, aby spala. Měla období, kdy byla vzhůru do pár minut lomazdw, když jsem odešla. Jakmile jsem byla vedle ní (ani jsem se jí nemusela dotýkat), tak spala pěkně. Doporučuju vyzkoušet. Hlady to totiž nejspíš v tomto věku už nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
219
25.2.20 09:17

@Andul098 já bych zkusila vynechat UM, třeba jí bolí břicho nebo jí nějak tlačí. Jinak nemyslím, že se budí hlady, ale chce prostě tvoji přítomnost. Nezačala se přes den nějak více hýbat? Určitě zkouší pohyby i ze spaní a to ji budí. V tom případě je to období, které přejde. Také ověř, jestli jí není moc teplo.
Jinak myslím, že prostě vnímá, že usnula u tebe u prsa a když se probudí (ano budí se co půl až 3/4 hodiny celou noc, zkontroluje situaci a znovu usíná) a ty tam nejsi, volá tě.
Takže buď bude muset usnout sama v postýlce nebo spěte pár dní spolu a koj ji v leže, ať se taky vyspíš.
Já se svou dcerou jsem nakonec nespaní vyřešila takto: Usnula při kojení v leže ve velké posteli, kde zůstala spát po celou noc. Já se po usnutí vzdálila a co hodinu ji chodila uklidnovat, dokud jsem nešla také spát a postupně (v řádu týdnů) se naučila, že se vždy vrátím a volala mě po dvou hodinách a teď už většinou se ani nevzbudí než jdu spát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376
25.2.20 09:46

@Andul098 dcera je stejně stará a vypadá to u nás podobně. Jen s tím rozdílem, že já nekojím. Večer je uspím, malou přendám do postýlky a od půlnoci to začne. Od té doby, co spí se mnou v posteli, se budí minimálně. Potřebuje tvoji blízkost. Může to taky být začátek separační úzkosti, růst zubů (to je náš případ). Dásně nateklé a ne a ne se prořezat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
25.2.20 14:52

@chaela bříško ji nebolí. Dáváme to takhle už od narození, protože vůbec nepribyvala na váze. A ona to UM si dá s chutí právě. Jenže ona spí semnou. Je pravda, že je asi klidnější když jsem u ní, ale ja taky potřebuji fungovat. Mam ještě jedno starší dítě a proste nemůžu být pořád u ní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
25.2.20 15:10

@Ivet112 to už jsem taky zkoušela a nic se nestalo. Akorát vysaje více ode mě a ja už jsem pak nemohla kojit, protože mě bolela prsa. Ja kojím vleže a ona je schopná na to prsu být přilepená pořád, někdy pomůže dudlík a někdy opět prso. Celou noc spí odkopaná, deku nesnese. Zkusím, ale tu postýlku. No hýbat by se chtěla, ale nejde ji zatím se plazit a je z toho vzteklá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí