Nespavost 1,ř roční dcery

1
27.1.10 18:49

nespavost

Dobrý den, chtěla jsem požádat o radu ohledně nespavosti mojí 1,5 roku staré holčičky. Stále čekám, že už by mohla spát celou noc, ale pořád se nám to nedaří. Budí se několikrát za noc. Většinou ani neotevře oči, chce dudlík nebo napít. Také se nám ještě nepovedlo odbourat noční sunar, když jí ho nedám, tak se budí ještě častěji. Co se jídla týče, tak jí určitě dostatečně, opravdu už si nevím rady. Předem děkuji za rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7928
27.1.10 19:20

ahoj neporadím kojila jsem do 18měs malá se budila co 2hodiny tak od roka někdy i častěji dudlík měla z mého prsu cucla si a spala dále, pro moji pohodlnost spala s náma. Přestala jsem kojit zlepšilo se to ale stéjně se budila za noc před 2rokem přestěhování do pokojíku úplně v pohodě ale celou noc stéjně nespí probudí se kolem 2-3 řve mami pomoc tak jí beru k nám do ložnice :-) Radu nemám v květnu čekáme druhé takže předpokládám, že nespícá maraton začne znova :-) a pak budeme v posteli časem ve 4 :-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19746
27.1.10 20:27

My se také budíme několikrát za noc - na pití a na dudlík. Já zase chodím v noci doplňovat lahvičku se šťávou, protože jí většinou vypije…
Malá spí ale také hned vedle mě, takže nemusím několikrát za noc běhat nikam do pokojíku.
Rada? Nevím, vyčkat, až bude větší a přejde to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
27.1.10 20:38

U nás proběhla první prospaná noc až ve dvou letech a skoro dvou měsících. To máte ještě času… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7928
27.1.10 20:52

Adélky také tak také tak naše také tak ona večer a v noci pije takže chodím doplňovat stéjně jako ty :-)
Já si na to prostě zvykla :-) ono u nás ještě jak se v noci probudí praktikovali jsem že chodil manžel jenže Teri jak ho slyšela, že jde začla tak řvát jak by jí na nože brali prostě manžela nechce takže chodím já

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Romulda
27.1.10 22:25

Ahoj, taky to tak máme, v noci se malej vzbudí, chce Sunar,jít k nám do postele, vypije to a usne. Mylsím, že z hladu to není, jí přes den víc než já :-D , asi je to zvyk …Plánujem pomalu přesun do dětského pokojíčku, tak su zvědavá, jaky to bude potom :roll:

• Citovat
  • Upravit
150
27.1.10 23:19

Ahoj,
tak já jsem to měla s malý jednodušší. V 10.měsíci měl střevní chřipku, takže Sunar, na který byl při nočním probuzení zvyklý, jsem mu dávat nemohla. Zkoušela jsem čaj, ale toho se napít nepotřeboval. Takže když se malý uzdravil a v noci se vzbudil, jen jsem se podívala do plenky a žádné pití už mu nenabízela. Malý si chvíli povídal a usnul. Od 18.měsíce spí už celou noc (od 20hod. do 9hod.), někdy se vzbudí kolem 6hod., kdy je zvyklý v létě vstávat, takže jen přebalím a spíme dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jjelena
27.1.10 23:21

Ahoj, u nás pomohlo u obou dcer jednak přestěhování z ložnice do vlastního pokoje a především do velké postele. Starší nám dělala děsný problémy se spaním, ale co s ní už téměř rok spí mladší dcera, tak jsou obě perfektní, jakoby se předháněly, která bude spát líp.Jasně, že i ted se v noci vzbudí, ale přijdou k nám do postele (cca 2× týdně) a je to procházka růžovou zahradou proti tomu, co dělaly předtím. :lol:

• Citovat
  • Upravit
jjelena
27.1.10 23:24

Ještě, jedni známý nechali malýho spát hned od narození samotného v pokojíčku. POřád jim řval a řval a cca v měsíci ho zkusili dát do pokojíčku a od té doby je klid a všichni jsou v pohodě. Každý dítko je holt jiný, tak vám přeju at brzo přijdete na to, co zabere u vás

• Citovat
  • Upravit
618
27.1.10 23:46

Tak naše se taky pořád budí na sunar a na vodu. Budí se ale vždy kolem druhé hodiny, takže než jdem spát, tak jí do postele šoupnem lahev s mlíkem a lahev s vodou. Když se probudí, našmátrá si lahvičky, vybere si „tu pravou“ a spí dál. Praktikujem to takhle od jejích devíti měsíců - to byla schopná se v postýlce sama obsloužit, a my se konečně vyspali celou noc :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
22.3.10 16:13

vsem kteri maji problem se spanim deti doporucuji knizku nespavost od Eduard Estivill- muj syn - 23 mesicu-se budil 3× 4× za noc a vzdy usnul az kdyz dostal mlicko, po aplikaci rad z knizky , ktera je na bazi dochazeni za ditetem po urcitem intervalu a ubezpeceni ho ,ze neni samo… spime celou noc!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí