Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@vendu To jeteda šílený… ![]()
Jak dlouho je to takhle vyhrocené, že nespí třeba 3 hodiny? U nás se takhle nespalo kolem půl roku, ale zjistili jsme, že to bylo z přetažení a je to tak dodnes. Nedávno jsem dceru 15 m chtěla začít dávat spát jen jednou a výsledkem bylo opět přetažení, nespaní, u nás to bývá tedy max.2 hodiny, začínalo to taky kolem půlnoci.
Ještě mě napadá, když spí dvakrát, je to v noci lepší či horší?
Nevím, jak věříš homeopatii, ale slyšela jsem chvály na sirup Sedalia, máme ho i doma, být Tebou, tak vyzkouším všechno ![]()
No taky mě napadlo jestli ho nebudíme, je pravda že i přes den má slabí spánek zbudí ho třeba jen když si nalívám do sklenky vodu… Asi si člověk musí s někým o tom promluvit aby mu to došlo ![]()
Stahni si knihu na ulozto.cz: Kazde dite muze dobre spat. Tam je to velmi dobre rozepsane. Pokud dite neumi samo usnout a v noci se vzbudi, neni schopno usnout a vyzaduje znova uspavani… Je tam jednoduchy navod, jak dite naucit usinat a spat 10 hodin v tahu. Klidne se pod to podepisu, zatim to vsem vyslo, jen to 3-4 dny trva…
To by ani nevadilo jak dlouho to trvá ale ať se v klidu vyspí on a já popravdě taky
@kajulinka450 my jsme to delali od narozeni dcerky, takze ona je zvykla usinat sama, ale s rustem zoubku se nam taky budila, ale je pravda, ze vzdycky pockam tak 3 minuty a usne sama. Spinka od 3 mesicu sama v pokojicku a ma klid. Manzel chrape, tak ji budil.