Nespavost v druhém trimestru

M-A
689
27.8.19 12:45

Priprav se na to, ze te to bude trapit vicemene do konce tehotenstvi, jako me :lol: me trosku pomohlo, kdyz jsem pres den nespala a naopak podnikla nejakou prochazku nebo se proste jen nevalela cely den doma

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6623
27.8.19 12:56

@Lucie1906
Já nespím od cca 8tt, do toho doma dvě starší holky, který přes prázdniny potřebuji program a ne abych se valela na sedačce přes den a to bych přesně potřebovala, tak odpocitavam minuty do konce prázdnin a začátku školy a školky. Sice mi pak začne rozvoz a odpoledne kroužky, ale ten klid dopoledne… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122
27.8.19 13:07

To máš přípravu na období po porodu. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
945
27.8.19 13:16

Taky mě to trápilo. Začala jsem si do sluchátek večer potichu pouštět audioknihu a ta mě vždy spolehlivě uspala. Nemusela jsem se totiž soustředit na to, že nemůžu spát, ale na příběh.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2844
27.8.19 13:16

Je mi te lito, bohuzel je to jeden z castych projevu těhotenství, mela jsem to v prvnim tehu a zmizelo to az porodem, nastesti jsem byla odměněna uzasne spinkacim miminkem, takze jsem se po porodu konecne skvele vyspala :-D tolik k tem, co tvrdi " a pockej teprve po porodu" na to jsme hakliva…co a tim neporadím, ale snad te aspon trochu uklidni, ze pri dalsim těhotenství jsem na to vubec netrpela :nevim: kazdopadne tehotenska nespavost byl pro me jeden z nejhorších tehotenskych priznaku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6623
27.8.19 13:27

@Pety2

Přesně.. Počkej po porodu, ti to teprve začne.. To jsem poslouchala celý druhý těhotenství, po porodu se u nás nic moc nezměnilo, jelo se dal v zabehnutem režimu školky a kroužku, jen první dva týdny vozil muž a světě div se vyspala jsem se, stihla jsem všechno co jsem chtěla a potřebovala… A pořád čekám, kdy přijde to „teď to bude nejhorší období“ :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1146
27.8.19 13:31

No holky, nepotěšily jste mě :D každý říká spí dokud můžeš, protože pak už se nevyspíš, no kéž by to šlo 8o zkusím dneska nejít odpoledne spát a uvidíme no. Každopádně to proberu s doktorem, třeba mi něco poradí, doufám v to 8) Jinak televize, hudba atd. u mě nehrozí, to pak neusnu už vůbec :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85317
27.8.19 13:41

@Lucie1906 jak ses zvykla spat 15 hodin denne 8o tak se telo asi pripravuje takto. Chtela jsem Ti poradit divat se pred spanim na telku, mne to naopak pomohlo, dve hodiny tv, pak sprcha a spat a spim jak dudek az do rana. Nespavost jsem mela jen chvili nazacatku a pak chvili ve druhem, tak lehnu a spim jak dudek. Ale dle me se to jeste mnohokrat zmeni.
Muzes tak maximalne salek medunkovdho caje pred spanim. A horcik.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1146
27.8.19 13:48

@blumen většinou jsme v tom prvním trimestru spala hodně no. Není to pravidlo abych spala 15hodin ale když můžu tak spím :D no naštěstí můžu být vděčná alespoň za to že doma nemám ještě žádné dítě a jsem na nemocenské, ale jako mít doma dvě malé děti a ještě chodít do práce tak se asi zbláznim, takže pořád jsme o proti ostatním na tom dobře. Ale štve mě to. Každopádně ten čaj zkusím ☺️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1146
28.8.19 07:35

Ahoj holky, tak hlásím stav. Po včerejším velkém úklidu, jako fakt jsem si makla, večer jsem si dala ten čaj, spát jsme šli asi v 1 ráno, o půl 6 ráno jsem to vzdala, opět jsem celou noc nespala, ráno už jsem se rozbrečela, už fakt nemůžu jsem podrážděná, náladová, psychicky i fyzicky totálně unavená. Nevím no, buď to výdržím, bůh ví do kdy nebo se asi brzy zbláznim :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85317
28.8.19 07:57

@Lucie1906 :hug: ja tohle znam taky, kdysi jsem to mela stejne, mimo tehotensrvi, stres z prace. V noci jsem zkousela vse mozna a neusnula a rano sla do prace a porad brecela :zed: takze soucitim

Tak se zeptej doktora, zda neco neporadi.
Horcik beres? Na spani je dobry pry magnesium-glycinat.
A co zmenit prostredi, i kdyz ses na neschopence? Mne to pomaha. Nebo spat v jine mistnosti, obcas jsem spala v obyvaku a bylo to lepsi a pak se zase vratila do loznice.
Hlavne bych sla do postele uz v 9, i kdyz vis, ze neusnes. Takto se akorat vycerpas vic, kdyz jdes po pulnoci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85317
28.8.19 07:59

@Lucie1906 a zkus lezet pres den, usnout. Aspon, ze jsi sama doma, no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1146
28.8.19 08:39

@blumen doma máme jenom magnesium lactici 0,5, myslíš že to pomůže? 😊 k doktorovi jdu ve středu, teď mají dovolenou ale určitě se ho na to zeptám. Právě že mě se hůř spí mimo ložnici, máme hodně měkkou matrací a já už si na ní zvykla. Ale zkusím si teď na chvíli lehnout v obýváku, jsem hrozně unavená ale když zavřu oči tak se mi třepou víčka ( jako asi chápeš jak to myslím). Nejvíc se bojím že mě začne z toho nevyspaní bolet hlava :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85317
28.8.19 08:57

@Lucie1906 lepsi ten mygnesium glycinat, jak jsem psala ja, ale koupis jen pres net. Ale klidne ber ten, lepsi nez nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
21.3.25 03:31

@Lucie1906 Můžu se zeptat, jak jsi problém se spánkem tenkrát vyřešila? Radila ses s doktorem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí