Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj maminky, potřebuji radu, už jsem vážně zoufalá
Trvá to asi 3 týdny. Moje malá (16 měsíců) neměla nikdy problém se spaním, vždy jsem jí uložila do postýlky, odešla a ona usnula a spala cca do 4 do rána kdy se vzbudila, já ji vzala k sobě a spolu jsme spaly až do rána. Poslední cca 3 neděle jí dám, ale spinkat a ona se snad hodinu co hodinu budí a pláče šíleným pláčem až mi dojdou nervy, jdu k ní a musím si jí vzít k sobě. U mě za chvilenku usne a spí až do rána. Nevím co dělat, ráda bych měla aspoň večer trošku klidu
Zažila jste některá totéž a co na Vaše zlatíčka zabralo?
Ahojka muj syn je teda maly a spava se mnou …ale uplbe mi to pripomelo, ze kamaradce se takto taky hodne budila dcera, presne jako rikas ty… z niceho nic… bylo to tim ze ma pocit „opustenosti“ zkus ji dat do postylky nejakou vec..obleceni, ktere vude vonet po tobe…tricko ktere nocis cely den…a rici ji, ze jsi porad s ni, i kdyz jsi vedle, a ze jsi jeji soucasti… mohlo by to zabrat… jinak preji at to co nejdrive prejde a at mate klidne noci plne odpocinku
![]()
Děkuju moc
zkusím to, pořád jí vysvětluju dokola, že jsem jen vedle v obýváku a že kdyby něco hned přiběhnu, ale nechce mi rozumět
Zkusím to tričko, to jsem jí dávala do postýlky, když byla ještě miminko
Díky za připomenutí ![]()
Rado se ![]()
pripominani je nekdy moc fajn… ![]()
casto to potrebuji taky ![]()
a taky je fajn poradat jeji a tve andilky o ochranu ![]()