Problémy se spaním s 9měsíční

6224
13.7.12 22:10

Problémy se spaním s 9 měsíční

Ahojky holky…
mám problém s dcerkou, vždycky nespací mimčo, ale poslední týden je to extrém.. Budí se snad po půl hodině pláčem, dám napít, dudáka a pohladím a spí a pak znova. ve 3, snad na minutu 8o se vzbudí a vztekem se probudí do bdělosti a chce vstávat a hrát si, jakmile jí vytáhnu je klid a kouká kolem a prostě je jakoby vyspalá..trvá třeba 2 hodiny než usne.. vezmu si jí k sobě, sedá si, leze a hraje si, v postýlce řve.. řikam si, že není dobré si sní hrát v noci, ale nevim jak udělat, aby se třeba už vůbec nebudila.. nekojím je na UM.. přes den je to bez problému většinou..takže nechápu ty noci.. dnes například šla v 7 spát a v osm se probudila čilá.. 8o kolikrát usíná třeba až ve 22 a pak se opakuje její noční noční život, ráno vstává v 6 někdy po 6..ale stejně je nevyspalá, ptž nevydrží být vzhůru třeba 3 hodky, no jak kdy..je hodně čilá, chce chodit, leze, nevydrží v klidu..

Jsem už unavená a opravdu nevím.. asi mi moc neporadíte, snad jen vydržetmale asi jsem se potřebovala jen vypsat, ikdyž rada by bodla :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10351
13.7.12 22:22

Zuby?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
986
13.7.12 22:30

Jj, presne to same ne napadlo.Zuby!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16247
13.7.12 22:46

Já bych to na zuby nesváděla, malej to dělal v tomhle věku taky a zub mu vyrostl až po roce… myslím, že prostě má teď moc vjemů, které neumí pobrat… Chyba je podle mých zkušeností okamžitá reakce na kňourání. Já jsem po několika takových nocích zdrhla z ložnice a nechala s malým manžela, ten rádo v sedum přišel se synáčkem a že se krásně vyspali. Prostě ho neprobudil, tak malej usoudil, že to nemá cenu a spal dál. Tedy tak si to myslím, od té doby je klid. V emigraci jsem tedy byla ještě asi 14 dní… pak jsem se mohla vrátit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
233
13.7.12 23:04
@Saxana22 píše:
Já bych to na zuby nesváděla, malej to dělal v tomhle věku taky a zub mu vyrostl až po roce… myslím, že prostě má teď moc vjemů, které neumí pobrat… Chyba je podle mých zkušeností okamžitá reakce na kňourání. Já jsem po několika takových nocích zdrhla z ložnice a nechala s malým manžela, ten rádo v sedum přišel se synáčkem a že se krásně vyspali. Prostě ho neprobudil, tak malej usoudil, že to nemá cenu a spal dál. Tedy tak si to myslím, od té doby je klid. V emigraci jsem tedy byla ještě asi 14 dní… pak jsem se mohla vrátit.

a s tímto bych souhlasila, jelikož se nám stalo to samé. Před časem na mě sedl nějaký bacil a tak jsem spala separe. Zatímco já mám spánek dost potrhaný kdejakým zakňouráním a hned spěchám uklidňovat, tatínek s holčičkou byli ráno jak růžové poupátka…Jenže to bych si musela vzít prášek na spaní, neboť přítel chrápe jak rozjetá tatra (a malá u toho spinká jak u líbezné písně a mě snad cítí, nebo se vrtí jen co se mihnu kolem postýlky)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3956
14.7.12 10:32

Mě se taky někdy stane, že malá začne ze spaní brečet, ale trvá to max. minutu a spí dál. Nebo se hrozně vrtí, knourá a pak zase usne. Mě taky probudí každý zaknourání, ale než jsem se vyhrabala rozespalá z postele, tak zase usla, takže vždycky čekám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1021
14.7.12 13:26

Jo, malej se taky obcas vrti a knoura, ale taky vzdycky cekam. Casto, kdyz jsem zticha, tak zas usne, ale kdyz vylezu a treba ho pohladim nebo se snazim nejak uspat, tak ho to naopak vic probere a jeste vic se rozerve. Musim delat mrtvyho brouka. Rozhodne bych nevytahovala z postylky! V noci se nehraje. To malej zkousel jako mimco, ale nastesti ho to brzo preslo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6224
15.7.12 20:33

Holky díky :)

asi to z části budou zuby a z části asi to, že si chce hrát… začala i míň jíst a to prý je k těm zubům.. no, teď byl dvě noci relativní klid, tak uvidíme dál..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí