Nespí pod peřinou

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
831
31.8.17 17:55

Nespí pod peřinou

Dobrý den,

mám dotaz, spíš že zvědavosti. Můj syn jako novorozenec a poté chvili jako kojenec spal normálně v zavinovačce a ještě třeba přikrytý, samo byla zima. Jakmile se ale začal otáčet, tak už byl jen pod peřinou a to mu vydrželo jen do doby než měl dost síly se odkopat. Od té doby prostě nespí pod peřinou a často se i budil, protože mu prostě vadila v postýlce, tak jsem mu tu peřinu někdy v roce dala pryč úplně, takže jeho postýlka je vlastně jenom polštář a nějaká hračka se kterou zrovna chce usínat. Prostě ho přiobleču a spí bez peřiny.

Řekněte, jsme jediní nebo je nás víc? Štvou mě na tom dvě věci, že je ta postel tak prázdná a vypadá to jak v nějakém vězení a taky proto, že musím furt přemýšlet, co mu obléct… To je spíš takové téma na odlehčení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
448
31.8.17 17:58

Meli jsme stejne. Dceri jsou 2,5 a zacina se to lepsit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
31.8.17 18:01

Náš malej je na tom úplně stejně. Jakmile ho přikreju, tak se odkope a nebo vzbudí. Já spím zachumlaná peřinou až po krk a když ho vidím tak je mi ještě větší zima :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
560
31.8.17 18:03

Mame to uplne stejne.. Jakmile holku prikryju je do minuty nastvana vzhuru. :zed: nebyla prikryta snad nikdy ale me to neda a porad zkousim.. :) byva dost chladna, ale zimou se nebudi, nemarodi, tak to snad tolik neva..
Nejhorsi kdyz ji clovek musi diky tomu prioblict, tak nez usne je sparena jak jetel, pac dela kraviny.. :zed: takze klid a perinam zdar.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
31.8.17 18:03

Mame stejny, problem,
Mame radi v noci cerstvy vzduch proto vecne nechavam ventilacku, :andel: Takze taky vecne vymyslim co obleci na spani, jedina vyhoda ze teda spi s nami v posteli Takze kdyz citim, ze by mu mohla byt zima pritulim se :)
Mame 17mesicu a doufam ze brzy perine prijde zase na chut :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27552
31.8.17 18:05

Syn nechtěl ani polštář, ten vzal na milost až ve 2,5 letech

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2270
31.8.17 18:05

Syn takto spal do 2 let, potom už vydržel spat pod peřinou, dcerce je 2,5 roku a peřinu stále nesnese.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
875
31.8.17 18:10

Moje 8 měsíční holčička nesnese mít přikryté nohy. Vzhledem k tomu, že máme ložnici, kam vůbec nesvítí slunce, máme v ní chladno i v létě. Na noc ji oblékám do overalu s dlouhými rukávy. pokud už tvrdě spí, chodím ji překrývat, ale stejně se odkope. :mrgreen: utěšuji se tím, že bude otužilá. :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
831
31.8.17 18:12

Paaani… Tak to ráda slyším ikdyz jakože na druhou stranu bych to radši nečetla :-D přesně, my taky rádi vetrame ale nastesti syn spí ve svém pokoji ale já taky, pod peřinou když je zima a mám výčitky a furt starost, jestli ku není zima. Taky je někdy chladnější ale nebudi se a nemocný taky není. A taky, před spaním se zpotí… Takže nejsem sama. No já bych hlavně ráda aby to do školky uměl, se prikryt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7382
31.8.17 18:26

U nás to máme taky. Mám ráda v noci chlad, otevřené okno i v zimě, být pěkně zachumlaná a mladší dcerka (2,5 r.) bez peřiny. Teda když usíná, tak chce peřinku, ale pak ji od kope a spí holá. Taky mě to dělá špatně a nejraději bych ji přikryla, ale to by se budila. Tak má teplejší pyžamo. Zase si říkám, že kdyby ji byla zima, tak by se vzbudila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
430
31.8.17 18:32

Skoro stejné i u nás, akorát nám nespal ani v zavinovačce a i když jsme ho sebe líp jako novorozence zatáhli do pleny, během 5-ti minut z ní byl venku. Do teď nespí pod peřinou, je mu 14 měsíců a někdy ho klidně nechám v krátkém pyžamu. Je ještě dost teplo a mu se tak spí dobře. Co si pamatuju sebe jako děcko tak vím, že 100% jsem minimálně do 7-mi let spala totálně bez peřiny, protože jsem jí skopala na zem :mrgreen: :mrgreen: i teď potřebuju peřinu akorát na usnutí a kolikrát ji ráno lovím ze země :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
831
31.8.17 18:41

No ono to asi nebude zase tak strašné, jako že by to byl nějaký prohřešek ale štve mě to když je zima, jinak jak byli hice tak jsem byla klidná protože to Ikdybych člověk spal nahý tak je mu horko :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
563
31.8.17 18:50

Nas prcek 20m se taky odkopava. Nebavilo me ho vecne prikryvat taky vic vecer vetrame. Nastesti spi ve spacim pytli. Mame jich vic na vsechna obdobi :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5065
31.8.17 19:33

Ani jedno z našich dětí na sobě nesnese peřinu, deku, nic…staršímu jsou 4 a ten má na sobě snad senzory, jakmile ho prikryju, v tu ránu je vzhůru a odkope se…kdykoliv…v zimě, v létě…ja jsem zimomriva, takže mám pocit že do dítě musí mrznout, ale je v pohodě…mladšího (6m) se mi občas podaří v jeho tvrdém spánku přikrýt lehkou dekou…jakmile se ale probudí, deka je dole… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6993
31.8.17 19:35

Nam se odkopava a hrozne cestuje. Jako uplne mimco do zavinovacky zalezal. Jak se otacel, tak uz ji rozepinal a vylezal. Usíná jaks taks pod perinou a velkou cast noci spi mimo. Taky rada a dost vetram, neresin. Pyzamo ma kratasy a tilko. A to na nas vsichni koukaji divne. Ale on vedro nema rad

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí