Palandy, kde koupit a ještě jeden hloupý dotaz

24.8.17 15:49

palandy, kde koupit a ještě jeden hloupý dotaz

Holky kde koupit nějaké pěkné palandy, a ještě dotaz takový asi hloupý, když převlékáte postel, konkrétně prostěradlo, tak jak to děláte s postelí nahoře?? já se asi budu bát tam vylézt, co jsem našla tak má většina nosnost 80 kg, a to mi moc nezbývá tedy, nerada bych ji zbourala :D :nevim:
Nebo opravdu sundaváte celou matraci dolů?? převléknete a vrátíte??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
950
24.8.17 16:31

Palandu mám od kamarádky, ale je stará asi 20let a dělána na zakázku, kde koupit neporadim. Normálně vylezu nahoru, nejsem žádná lehká vaha a povliknu, nedovedu si představit rvat matraci dolu a pak nahoru. Myslím, ze te udrží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5257
24.8.17 17:26

My máme tuhle http://www.babynabytek.cz/…-bila-p2049/?… . A převlíkám tak, že sundávám tu matraci dolů - ale to asi proto, že to není úplně vysoké, jako klasické palandy :nevim:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15103
24.8.17 17:31

@JItunkaTerunka Stoupnu si na židli a povleču matraci. Jinak palanda je udělaná u truhláře, ale když si zadáš na internetu určitě ti nabídky vyjedou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5425
24.8.17 18:39

A co zakoupit štafle-prodávají hezké, různě vysoké… Já je občas využívám i při mytí oken, kolísá mi tlak a nechci sletět z parapetu… Mají obecně velkou nosnost…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10461
24.8.17 19:39

@JItunkaTerunka kvalitní palandy mají tady http://www.postele-palandy.cz/ . Mají velmi dobrý poměr cena-výkon a jsou i ochotní, pokud chceš individuální úpravy. Před pár měsíci jsme u nich právě kupovali palandu pro děti. Já teda horní postel převlékám tak, že na ni vylezu, ale já mám 52 kilo, takže jsem vůbec nepřemýšlela, jestli mě to unese nebo ne. Na webu píšou ale 160 kilo na každou postel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí