Jakou válendu nebo postel?

3383
28.7.17 08:16

Jakou válendu nebo postel?

Ahoj holky, náš malej bude mít 3,5 roku a stále spí v dětské postýlce. V zimě se nám narodí druhé dítě a už přemýšlíme, zda koupit válendu s pevnou matrací, která má i úložný prostor nebo klasickou postel? Malej se ještě pořád v postýlce přetáčí o 360°, tak musí být postel u zdi a z druhé strany nějaká přepážka.. Poradíte? Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
30928
28.7.17 08:18

@LLenule111 Valendu bych nikdy nekupovala, pokud by me k tomu nedotlacily financni duvody. Vzdy radeji poradnou postel s rostem a kvalitni matraci. Pokud potrebujes ulozny prostor pod postel, kup supliky, ale samozrejme je to lepsi bez nich, lepe pak matrace dycha.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
28.7.17 08:24

Koupila bych klasickou postel s dřevěným roštem, matraci zvlášť, k tomu zábranu a pokud potřebuješ úložný prostor, tak šuplíky pod ní. Máme to tak taky, jen s tím rozdílem, že já mám děti na posuvné palandě dělané na zakázku u truhláře z masivu. Válenda je pro mě taková z nouze ctnost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2054
28.7.17 08:25

@Fima nemáte tip na tu zábranu?
@Cuddy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30928
28.7.17 08:29

@Imamother Bud nejakou univerzalni a nebo ji koupit primo k dane posteli, napr. v*****

edit admin - odstraněn odkaz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3079
28.7.17 08:35

Kupovali jsme synovi, když mu byly 2 roky, velkou dětskou postel se zábranou. Měla jsem také strach, že mi z ní bude padat, protože v postýlce cestoval, ale zatím bez nehod :lol: navíc se mu v ní strašně líbí, pořád v ní skáče, nosí si tam hračky,… hned první noc v ní usl sám a ani z ní neleze. Ráno me vždy volá :lol: hodím sem odkaz, jakou máme :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10461
28.7.17 08:36

@LLenule111 určitě pořádnou postel. My jsme teď taky kupovali pro dvě děti 3,5 a skoro 2 roky. Máme odsud http://www.postele-palandy.cz/ , jsou to kvalitní, bytelné postele a vyjdou cenově velmi dobře. Máme konkrétně tuhle http://www.postele-palandy.cz/…ona-plus.php protože máme dvě děti a někdy v budoucnu bychom možná rádi třetí, zatím spí na přistýlce návštěvy. Jsou k tomu i šuplíky. Ke každé posteli se dá koupit odnímatelná zábrana proti padání (je nasouvací, nemusí se šroubovat), taky ji máme, náš starší je velký postelový cesovatel.

Příspěvek upraven 28.07.17 v 08:38

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10680
28.7.17 08:37

My ted kupovali detem dve postele v Domestavu, jsou z masivu, maji pelesti u hlavy a noh a bocnici u zdi, libi se nam, ze deti nelezi az na zdi a je to utulne. Mladsi ma jeste zabranu proti padu. K postelim se da casem dokoupit i suplik jako ulozny prostor, nebo pristylka pro navstevy, nebo se pomoci dalsich dilcu da z posteli udelat i palanda.

Příspěvek upraven 28.07.17 v 08:55

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3079
28.7.17 08:39

Doporučuji jí :palec: vypadá moc hezky a navíc i materiál vypadá kvalitně :)

Tak odkaz mi nejde poslat, ale kupovali jsme ji na stránkách Bambulin.cz, velikost postele 180×90.

Příspěvek upraven 28.07.17 v 08:46

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
28.7.17 08:45

Já taky doporučuji http://www.postele-palandy.cz/, jako @Hoa Mai zde jsme si nechávali postel dělat a velká spokojenost. Dělali nám to na zakázku, protože jsme měli pár specifických požadavků včetně barevnému moření kvůli ostatnímu nábytku a nebyl problém. Navíc to dovezou domů po celé republice osobně. Dělají i klasické jednolůžkové postele.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58833
28.7.17 09:19

@LLenule111 my jsme kupovali loni dětem dřevěné válendy, které máme do L Pod postelí, která je vidět celá máme ještě výsuvné lůžko a pod druhou postelí je poloviční šuplík.
https://www. roalholz. cz/www-roalholz-cz/eshop/4-1-DREVENE-POSTELE/0/5/36-drevena-valenda-z-masivu-LINDA-2v1//comment#anch1

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24140
28.7.17 09:25
@Tarinka píše:
My ted kupovali detem dve postele v Domestavu, jsou z masivu, maji pelesti u hlavy a noh a bocnici u zdi, libi se nam, ze deti nelezi az na zdi a je to utulne. Mladsi ma jeste zabranu proti padu. K postelim se da casem dokoupit i suplik jako ulozny prostor, nebo pristylka pro navstevy, nebo se pomoci dalsich dilcu da z posteli udelat i palanda.Příspěvek upraven 28.07.17 v 08:55

Tuto postel máme pro děti také, nejdříve jen tuto postel pro dceru, nedávno jsme dokupovali díly tak abychom složili palandu. Takže také doporučuji.

A pokud rozhodnutí válenda či postel? Kupovala bych vždy postel. My jako dospělí také spíme na posteli, ne na válendě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3383
28.7.17 09:57

Já celé dětství prospala na válendě se zdrav. matrací a byla jsem spokojená, můj chlap zase měly normální postel a válendu by zase nikdy nechtěl. Tak proto se rozhodujeme..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5425
28.7.17 10:28
@LLenule111 píše:
Ahoj holky, náš malej bude mít 3,5 roku a stále spí v dětské postýlce. V zimě se nám narodí druhé dítě a už přemýšlíme, zda koupit válendu s pevnou matrací, která má i úložný prostor nebo klasickou postel? Malej se ještě pořád v postýlce přetáčí o 360°, tak musí být postel u zdi a z druhé strany nějaká přepážka.. Poradíte? Díky.

Já kupovala tady (tyhle), jsou opravdu krásné, masivní, silný materiál, za tu cenu super, v ceně je i matrace a rošt, matrace má potah… Za babku k tomu na těch stránkách dokoupíš i potah na matraci který je nepromokavý proti počůrání (je zároveň prodyšný), můžeš libovolně dokoupit zábrany, šuplík pod postel atd…
 https://www.postylky-postele.cz/…st/2099.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401