Nesplácení provident

Napsat příspěvek
Velikost písma:
37295
29.11.21 18:56
@Izumi Miyako píše:
Myslím, že tomu lidé přestali věřit, když došli k té části babička vyhodila.

Tvoje babička nemůže jen tak s bytem zcela disponovat, protože podle dědického zákona babičce nepatří zcela celý. To jste s notářem dědictví neřešili? I kdyby jste byly jenom vy dvě, tak půlka bytu je tvoje.

O tom dalším ani nemluvím.

Proc by nepatřil? mohl dědit jeden ze zakladatelky rodičů a vzdát se dědictví ve prospěch babičky :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1103
30.11.21 00:14
@Michaela Wolfová píše: ****Dobrý den, mám dotaz na který mi nikdo zatím nedokázal odpovědět.. mám manžela a dvouletou holčičku. Zhruba před čtyřmi měsíci jsme se dostali do situace, kdy mi zemřel děda; majitel bytu, který jsme měli v pronájmu. Sami mají /měli s babičkou baráček, který si během těch dlouhých let zútulnili. Babicka vždy měla problémy s pitím a jeden den přišla, že ze dne na den se máme vystěhovat, že byt jde do prodeje, nýbrž potřebuje peníze. Tudiz jsme byli nuceni půjčit si od Provident na okamžitý přesun a nové bydlení. az teď se k nám dostaly dopisy od Provident, že to je předáno k vymáhání, páč jsem neměla kontakt na tu paní a doteď jsme se „vylizavali“ z té náhlé situace…mohu se zeptat, zda to může mít i jiné následky než nějaké penále? Max do měsíce už budeme zajištěni natolik, abychom začali splácet, ale bohužel jsme nesehnali ani stehovaky, tudíž vše, co jsme nepobrali najednou v ruce či kočárku, jakoby nebylo včetně dokumentu i rod. listu..:/ moc děkuji za odpověď, velice pomůžete, zvlášť mé psychice a svědomí..:/ mám úplně strach tam zavolat, abych nějak neohrozila malou?..

jaké dopisy? hlavně tě kontaktují telefonicky i… nesmysl co píšeš. Pokud nemám na splátku alespon zvedám telefony a řeším situaci. A ezaplatit za několik měsícu ani splátku… a ano mužou to předat inkasní agentuře, navýší se částka a pak to muže dojít na exekuci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty

Ikona - Zbyněk Vorel

Zbyněk Vorel